Płyny do higieny intymnej

Biały Jeleń Hipoalergiczna emulsja do higieny intymnej z kozim mlekiem

Pollena Biały Jeleń hipoalergiczna emulsja do higieny intymnej kozie mleko 265ml
e-ZikoApteka.pl
BIAŁY JELEŃ Emulsja do higieny intymnej Kozie Mleko, 265 ml

Aga_mzs
    10 grudnia 2020 o 14:31
    Polecam
    Cudowna, kremowa, delikatna emulsja do higieny intymnej. Bardzo wygodne opakowanie z dozownikiem w formie pompki pozwala użyć odpowiednią ilość kosmetyku. Emulsja ma kremową konsystencję i bardzo delikatny prawie nie wyczuwalny zapach. Delikatnie nawilża. Stosuje ją zamiennie z innymi emulsjami marki Biały Jeleń. Zdecydowanie polecam.
    Hermoso
    28 października 2020 o 19:13
    Jeden z najlepszych!
    Ten plyn uwielbialam! Jest jednym z najlepszych! Niestety od dluzszego czasu nie mieszkam w Polsce i raz na ruski rok zdarza mi sie go kupic okazyjnie, na codzien niestety nie mam mozliwosci a wielka szkoda! Przede wszystkim uwielbialam to jak na mnie dzialal! Mimo iz ma perfumy w skladzie nie odczuwalam tego; nie powodowal infekcji, podraznien ani swiadu. Nie naleze do osob wrazliwych ale swego czasu gdy pojawila sie u mnie infekcja, z ktora dosc dlugo walczylam doktor polecila mi deliktne specyfiki. Ten produkt pomogl mi i ochronil przed nawrotem. Bardzo golubilam poniewaz powodowal, ze czulam sie mega odswiezona! No i ten zapach! Czulam sie po prostu czysta, porownujac do innych specyfikow na Polskim rynku ten spisywal sie u mnie na medal! Zuzylam kilka opakowan. Inne srodki powodowaly dziwny, zmieszany zapach okolic intymnych + perfum + czulam sie jakbym sie wcale nie umyla... Bialy jelen i Lactacyd to moje nr 1! Co do konsystencji - nie pamietam ale jest pompka, wiec znacznie ulatwia to dozowanie, produkt odpowiednio gesty, nie splywal. Butelka byla fajna, przezroczysta, poreczna. Produkt starczal mi na bardzo dlugo oczywiscie przy codziennym stosowaniu. Jak go gdzies tylko znajde to ponownie zakupie.
    Zalety:
    • Odswieza
    • wydajnosc
    • pompka
    • nie podraznia
    • nie uczula
    Wady:
    • Moim zdaniem ten produkt nie ma wad
  • 10 czerwca 2020 o 15:18
    OK
    Nie mam konkretnych wymagań co do żelów do higieny intymnej, oprócz kwestii delikatności. Chociaż jak na razie żaden żel mnie jeszcze nie podrażnił i nie zalazł w kość, to preferuję te bardziej naturalne. Żel ma wygodne opakowanie z pompką, trochę małą pojemność, ale jest wydajny. Chociaż większość żeli do higieny intymnej jest wydajnych// Jest delikatny, nie podrażnia, w dobrej cenie. Chociaż ja i tak prawie wszystko kupuję na promocji he Następnym razem będzie kolej na inny produkt tej firmy. Ogólnie jestem zadowolona, ale w żaden sposób nieprzywiązana tylko do tego żelu. Po prostu jest OK>
    Drogeria Super-Pharm
  • 12 maja 2020 o 19:59
    Najlepszy
    Świetny kosmetyk do higieny intymnej! Używam od wielu lat i jestem ciągle zadowolona. Bardzo wygodna pompka, idealna konsystencja. Produkt jest wydajny, tani i raczej łatwo dostępny. Znacznie lepszy skład od tych bardziej reklamowanych specyfików. Spełnia swoją rolę i nie podrażnia nic a nic :)
    Zalety:
    • nie uczula
    • niska cena
    • wygodna butelka z pompką
    • wydajny
    • delikatny zapach
    • odświeża
    Wady:
    • producent nie może się zdecydować co do opakowania - raz jest białe, a raz przejrzyste ;)
  • 7 maja 2020 o 22:38
    Must Have
    Na tą emulsję trafiłam, gdy poszukiwałam produktu do higieny intymnej bez SLS , SLES i innych "ulepszaczy". To był strzał w dziesiątkę. Produkt jest bardzo łagodny. Bardzo dobrze myje, odświeża i pozostawia uczucie świeżości i komfortu. Raz na zawsze pozbyłam się wciąż nawracających infekcji. Zaczęłam go stosować na kilka miesięcy przed ciążą, stosowałam go przez cały okres jej trwania, również w połogu - świetnie się sprawdził . Minęły dwa lata, a ja nadal jestem mu wierna. Rewelacyjny produkt!
    Zalety:
    • delikatny
    • skład
    • świetnie odświeża
    • łagodzi podraznienia
    • dozownik
    Wady:
    • BRAK!