Kredki do oczu

Shahnaz Husain ShaEyes, Herbal Kohl Ziołowy kajal do makijażu oczu

anix111
    7 lutego 2010 o 11:21
    6/10
    Zakupiłam kajal z Indii żeby mieć pewność że jest w 100% oryginalny. Ma rzeczywiście piękny wyrazisty kolor, oko nabiera kuszącego wyrazu ale jedynymi wadami tego produktu jest zapach ziemi i rozmazywanie. Raczej rzadko go używam. Używam tego produktu od:3 tygodni Ilość zużytych opakowań:1
  • 4 lutego 2010 o 16:46
    Klasyk.
    Był to pierwszy oryginalny khol w moim życiu. Odżywia rzęsy, działa jak krople łagodzące, sprawia że spojrzenie staje się głębokie i wyraziste. Oczywiście, że się rozmazuje. To tendencja wszystkich kholi, jak również uwarunkowanie jakiegokolwiek makijażu ciągle wilgotnych, wewnętrznych części powieki. Zapch ziemisty, charakterystyczny. Opakowanie dość toporne, aczkolwiek solidne. Z lusterkiem, co bardzo ułatwia proces poprawek w ciągu dnia. Napis z czasem się ściera, jednak nie uważam żeby było to powodem zaniżenia mojej oceny. Wydajność na plus, trwałość na tle innych oryginalnych produktów tego typu, również na plus. Dla amatorek ciemnego oka. Używam tego produktu od: 2lat Ilość zużytych opakowań: ciągle jedno, wydajność jest porażająca
  • 4 lutego 2010 o 11:07
    taki sobie
    Również kupiłam ten kajal za granicą, bo latem 2008 roku osiągał astronomiczną cenę na pewnym portalu aukcyjnym. Co do samego kajalu (kajala?) mam podobne odczucia co moja poprzedniczka - byłby lepszy, gdyby się tak bardzo nie rozmazywał. Jest odpowiednio miękki, daje głęboką czerń, opakowanie (chociaż z najgorszego, tandetnego plastiku) nie budzi zastrzeżeń, jednak ze względu na rozmazywanie nie używam go zbyt często. Działania zdrowotnego nie odczułam. Raczej nie kupię ponownie. Używam tego produktu od: sierpnia 2008 Ilość zużytych opakowań: wciąż pierwsze
  • 3 lutego 2010 o 22:47
    Rozmazuje się
    Przeczytałam o nim na jakimś forum internetowym i zapragnęłam go mieć, głównie ze względu na naturalne składniki, pielęgnację rzęs i działanie przeciwzapalne. Zamówiłam go przez internet prosto z Indii. Niestety, kajal ma tendencję do bardzo szybkiego rozmazywania się - dłużej jak godzinę nie wytrzymuje. Co do sławnego efektu wybielania białek byłam nastawiona dosyć sceptycznie, ale faktycznie, da się go zauważyć (efekt spektakularny nie jest, ale nie stosowałam tego preparatu regularnie głółwnie przez ową nieszczęsną nietrwałość). Owszem, poprawił stan rzęs i sprawił, że stały się ciemniejsze. Właściwie, nalepiej sprawia się aplikowany na noc ze względu na swe dobroczynne właściwości (podobne dużo Hindusek tak robi), w dzień boję się wychodzić nim umalowana, żeby nie wyglądać po godzinie jak panda.Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego