Balsamy do ciała

Lovena Skin, Nawilżający balsam do ciała z bawełną i żurawiną

BlueBun
    4 kwietnia 2025 o 11:01
    Balsam z Marketu- Pozytywnie mnie zaskoczył! Plus!
    NIe ukrywam, że kupiłam z powodu ceny. 400ml za 8zł? Ale tani balsam z marketu pozytywnie mnie zaskoczył. Butelka obecnie jest inna- okrągła ale opis ten sam. Butelka stabilnie stoi a pompka się nie zacina. Balsam jak na tak niską cenę ma fajny skład. Masło Shea(na 3 miejscu w składzie! Wysoko) , olej kokosowy, ekstrakt z żurawiny i olej z bawełny! Super. Konsystencja nie jest wodnista ale nie jest też zbyt zwarta. Taka akurat. Łatwo rozsmarować. NIE maże się po skórze i nie klei. Szybko wchłania. Dobrze nawilża . Czasem stosuję go też jako kremik do rąk. Moje starsze dzieci też używają czasem i nie uczula. Nie mam zażaleń. Mógłby mieć jakiś ładny zapach a jest raczej bezzapachowy- ale to już moje widzimisie. Po miesiącu używania zużyłam trochę ponad połowę butli więc wydajność spoko. Na plusik! Warto za niego złapać bo jakość dobra a cena niska! CHętnie wypróbuję inne wersje przy okazji.
    Zalety:
    • Stabilna butelka
    • niska cena
    • dużo składników aktywnych
    • nie lepi się
    • Dobrze nawilża (ale ja mam cerę normalną bez problemów)
    • nie uczula
    Wady:
    • brak zapachu- ale to już moje preferencje by jakiś miał ;)
  • 21 lutego 2021 o 22:01
    Delikatny bardzo
    Balsam zakupiłam w Netto. Miałam wersje z miodem i bardzo mnie zaskoczył więc stwierdziłam że teraz wypróbuję ten. Opakowanie. Bardzo fajne i higieniczne rozwiązanie z pompką. Pompka działa bez zarzutów. Można w każdej chwili ją zablokować. Szata graficzna przedstawia nam bawełnę i owoce żurwaniny. Napisy są przejrzyste. Zapach. Tak wyraźnie czuć bawełnę ale lekko przebija się żurwina. Jest bardzo delikatny i subtelny. Dość długo utrzymuje się na skórze. Konsystencja. Balsam jest aksamitny i lekki. Szybko się wchłania. Na początku jakby trochę się lepi ale za chwilkę mija to uczycie. Bardzo fajny produkt. Skóra jest miękka i nawilżona. Fajnie odżywia skórę. Nie uczula. Jest bardzo wydajny.
    Zalety:
    • Delikatny zapach
    • Szybko się wchłania
  • 10 stycznia 2021 o 0:40
    Skuteczny
    Balsam dostałam od przyjaciółki, który z tego co wiem dostępny jest w sklepie Netto. Opakowanie z pompką dozującą o pojemności 400 ml. Szata graficzna biała z elementami bawełny i żurawiny. Balsam ma delikatny zapach, jednak zdecydowanie głowną role gra tutaj bawełna, żurawina jest prawie niewyczuwalna. Konsystencja kremu która sprawia że produkt dobrze się nakłada na skórę. Balsam spełnia wszystkie zadania o jakich zapewnia producent. Odżywia, nawilża i zmiekcza skórę, sprawiając że staje się ona miękka i gładka. Szybko się wchłania, chociaż pozostawia lekki film na skórze. Uczucie nawilżenia utrzymuję do kilku godzin.