Bazy do paznokci

Didier Lab Rubber Base Kauczukowa baza do lakierów hybrydowych

Didier Lab Studios

Acodash
    26 kwietnia 2022 o 9:59
    Najlepsza baza jaką do tej pory miałam!
    Długo szukałam swojej idealnej bazy i w końcu znalazłam. Poleciła mi ją koleżanka, która profesjonalnie zajmuje się stylizacją paznokci. Swoje pierwsze opakowanie kupiłam na promocji i ... To był strzał w 10! Od tamtej pory nie używam żadnej innej bazy. Moje paznokcie są dość cienkie i łamliwe. Dzięki bazie kauczukowej od Didier Lab pożegnałam się z tym problemem. Stylizacja trzyma się bez problemu przez kilka tygodni, aż nie zdecyduję się na jej zmianę. Paznokcie się nie łamią, są trwałe. Wzmacnia paznokcie, ale jednocześnie jest elastyczna, dzięki czemu nie naraża paznokcia na uszkodzenia. Idealnie nadaje się także do nadbudowy i lekkiego przedłużenia. Dodatkowo nie zapowietrza się! Bardzo przyjemnie i łatwo się z nią pracuje, a jej konsystencja tylko umila pracę.
    Zalety:
    • Trwała i mocna stylizacja
    • Świetna konsystencja
    • Bez zapowietrzeń
    • Utwardza paznokcie
    • Nadaje się do nadbudowy i lekkiego przedłużenia
    • Wydajna
  • 28 sierpnia 2021 o 2:01
    Super!
    Bazy używam od kilku miesięcy. Każdy lakier się trzyma, bez względu na firmę. Baza dobrze się rozprowadza, utwardza paznokcie i super je zabezpiecza. Nie jestem profesjonalistką, ale świetnie sobie z nią radzę. Mam problemową płytkę i zdarzało się, że lakier odchodził całkowicie na drugi dzień. Przy tej bazie to się nie zdarzyło. Lakier trzyma się bardzo długo. Zdejmuję go tylko dlatego, że mam juz zbyt długie paznokcie.
    Zalety:
    • Łatwość rozprowadzania
    Wady:
  • 3 maja 2021 o 10:23
    Rewelacyjna, trwała baza
    Moje paznokcie bardzo "przeżywają" zmiany pór roku, dietę, stres, moje choroby... czyli można powiedzieć, że są problematyczne okrągły rok. Czasem ciężko mi nadążyć za ich kaprysami: baza, która sprawdzała się pół roku nagle odskakuje po tygodniu za to baza, którą odstawiłam w kąt pięknie trzyma mani do 4 tygodni. Wreszcie jednak trafiłam na produkt, który jest uniwersalny i sprawdza się niezależnie od wszystkiego - tak, właśnie mowa o recenzowanym produkcie! Posiadam wersję bezbarwną.
    Zalety:
    • Baza trzyma się paznokcia od mani do mani - a staram się go zmieniać co 3-4 tygodnie. Bez żadnych zapowietrzeń, bez uszczerbków, bez odchodzenia od wolnego brzegu. Niesamowicie trwała i mam tu na myśli przyczepność jak i odporność na czynniki zewnętrzne. Dzięki tej bazie mam śliczne, długie, naturalne paznokcie pokryte hybrydą jedynie już dla koloru a nie wzmocnienia!
    • Baza jest gęsta, ale samopoziomująca. Mogę ją polecić osobom początkującym - jednocześnie jest czas na dopieszczenie architektury paznokcia jak i samopoziomowanie pomaga uzyskać gładką powierzchnię bez pagórków.
    • Bardzo dobra do nadbudowy paznokcia lub wyrównania niedoskonałości paznokcia.
    • Jednocześnie elastyczna i usztywniająca. To jak stelaż dla całego paznokcia chroniący przed wszelkimi wypadkami. Nie raz uderzyłam niefortunnie paznokciem - baza ani drgnęła, paznokieć w stanie nienaruszonym rośnie do dziś.
    • Dzięki niej zeszłam z primera kwasowego na bezkwasowy.
    • Łączy się z innymi markami i klasycznymi lakierami hybrydowymi.
    • Szybko się utwardza, nigdy jeszcze nie miałam z nią problemów w tym kontekście.
    • Buteleczka poręczna, matowiony uchwyt pędzelka daje stabilność trzymania go w dłoni. Sam pędzelek charakterystyczny dla marki - nieco węższy i sztywniejszy niż np. w Indigo. Mnie odpowiada.
    • Spora wydajność, mam bazę od 10 miesięcy i.. ciągle ją mam ;-). Nie gęstnieje po otwarciu.
    • Do upolowania w atrakcyjnej cenie, strona marki często oferuje różne rabaty. Szkoda, że jest taki problem z dostępnością w sklepach stacjonarnych czy innych drogeriach internetowych.
  • 9 kwietnia 2021 o 9:22
    Najlepsza Baza na świecie!
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Uwielbiam ta baza kauczukowa to ich zdecydowany hit . Baza nadaje się do wszystkich typów paznokci . Pięknie pracuje z paznokciem i jest bardzo wydajna . Baza nadaje sie pod żel i lakiery hybrydowe
    Zalety:
    • Stylizacja 4 tyg bez zapowietrzeń
  • 8 lutego 2021 o 12:07
    Najlepsza baza jaką miałam
    Szczerze, moim zdaniem najlepsza baza jaka jest na rynku. 9 tygodniowy odrost i zero zapowietrzeń, zero odpryśnięć, pęknięć, czegokolwiek. Najlepsza baza która trzyma mur beton, uwielbiam :)
    Zalety:
    • wytrzymała
    • świetna konsystencja
    • zero zapowietrzeń, odpryśnięć
    • duża pojemność
    • wygodny pędzelek

Zobacz także inne Bazy do paznokci