Balsamy do ust

La-Le Pomadka nawilżająca do ust śliwkowa z wit. A

• 22 lipca 2023 o 23:23
    Upsi
    Kurczę jakoś nie doczytałam że to pomadka i tak się zastanawiałam po co ta mika i delikatny pigment do balsamu do ust który wydaje się się być na noc. Zaczynają od początku, skład jest super, opakowanie w porządku , zapach cuuuudowny, no kocham go. Jest też bardzo wydajny. Konsystencja jest na początku zbita, na ustach rozpuszcza się do olejku. Cienkiego olejku. Niestety, nie wyobrażam sobie tego ani jako pomadki ani jako balsamu. Jest oo prostu za rzadki, rozpływa się, nie zostawia przyjemniej warstwy, szybko znika. Zużyłam, będę bardzo tęsknić za zapachem, ale niestety nie ma na to cudo miejsca ani w mojej pielęgnacji ani w makijażu.
    Korah
    27 sierpnia 2021 o 9:37
    Fatalna
    Pomadka jest do niczego, jej jedyną zaletą jest śliczny marcepanowy zapach, ale ma bardzo rzadką formułę, która zaraz po aplikacji najpierw rozpływa się na skórze, żeby następnie w ciągu kilku sekund usta błyskawicznie ją wypiły i po kilku aplikacjach usta zaczyna wysuszać. Na początku czuć, że są delikatnie nawilżone i wygładzone, ale to jest chwilowe. Kolor jest ładny i intensywny, ale tylko w tubce, na ustach jest prawie niewidoczny. Mój egzemplarz dodatkowo się zwarzył, po kilku aplikacjach zaczęłam wyczuwać dziwne grudki w masie, prawdopodobnie wytrącił się emulgator. Zdecydowanie nie polecam, szkoda, bo lubię La-Le, ale czasem jak wypuszczą bubla, to do kwadratu.
    Zalety:
    • Zapach, naturalny skład.
    Wady:
    • Konsystencja, brak działania, brak koloru.
    U konsultantki

Zobacz także inne Balsamy do ust