Cienie do powiek

Glazel Cienie sypkie

• 1 sierpnia 2022 o 22:04
    Piękne!
    Cieni miałam okazję uzywać przy charakteryzacji w temacie błysku. Pigmenty okazały się być najlepsze. Jakość pierwsza klasa, trwałość, pigmentacja. Chyba lepszych nie próbowałam. Nie są tak drogie, sa bardzo wydajne.
    Zalety:
    • trwałość
    • pigmentacja
    Wady:
    • róźnie bywa z dostępnością
  • 18 grudnia 2020 o 15:03
    super
    Świetny sypki cień do powiek w bardzo rozsądnej cenie. Mój kolor to nr 1 jasny odcień złota, który niesamowicie się błyszczy. Jest uniwersalny. Ja stosuję go na powieki, w kąciki oczu oraz jak rozświetlacz. Produkt jest zamknięty w plastikowym opakowaniu. Cień jest bardzo drobno zmielony, a w dotyku jest aksamitny. Łatwo uzyskać nim efekt tafli. Jak to z tego typu produktami bywa, wymagają precyzji podczas stosowania. Ja jestem w nim zakochana i na pewno kupię również inne odcienie. Oczywiście jest on bardzo wydajny.
    Zalety:
    • pigment
    • błysk
    • uniewrsalność
    missi13
    30 sierpnia 2018 o 13:36
    lubię je
    Lubię je od dłuższego czasu, pierwszy raz spotkałam się z nimi jak robiłam makijaż na slub koleżanki w profesjonalnym salonie Bogata paleta kolorów, które mi się spodobały i pozwolily na wybor takich które mi najbardziej podpasuje. Cienie sprawdzają się doskonale do makijażu dziennego i eleganckich propozycji wyjściowych. Bardzo fajnie się nakładają nie osypują się nie rozmazują sa trwale
    visuale
    8 stycznia 2014 o 21:55
    na wielkie wyjścia
    lubię. nawet bardzo pigmetacja, nasycenie, kolory - rewelacja intensywność różna w zależności od tego czy nakładam na sucho czy na mokro. cudownie się rozprowadzają. pięknie utrzymują i łączą z innymi cieniami. z uwagi na nasycenie i połysk rzadko kiedy używam do codziennego makijażu, raczej na wieczór lub wielkie wyjście. minusy: - precyzyjna aplikacja dostarcza problemów, gdyż drobinki lubią się obsypywać. moj sposób: zmoczyć patyczek kosmetyczny odrobinką wody i po problemie - nie lubię też opakowania -słoiczka, bo przy odkręcaniu cienie wysypują się i brudzą Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 5 kolorów
  • 28 sierpnia 2013 o 18:19
    Mocna pigmentacja
    Posiadam 4 cienie w tej kategorii i moge powiedzieć że jestem nimi zachwycona. Mimo że opakowania w kórych zamkniete sa te cienie nie sa bardzo praktyczne - mam o nich dobre zdanie. Cienie nakłądane na mokro moga posłuzyć nam jako liner natomiast nakąłdane na suchą daja delikatnijszy, bardziej metaliczny efekt. Sama pigmentacja zasługuje na uwage poneiwaz to jaki kolorek mamy w słoiczku taki jest na powiece. Aplikacja jak na cienie sypkie przystało jest dosyc trudna jednak wprawna reka może sobie fajnie z nimi współpracować. Aplikowane na baze utrzymują sie do 6 godzin bez rolowania czy blednięcia, natomiast nakładane bezpośrednio na suchą - ZMATOWIONĄ powiekę - do 4 godzin. Najlepsze wyniki cienie zajmują w przypadku aplikacji ich na mokro - wtedy cały dzień bez poprawek mamy gwarantowany. Moge podpisać sie pod tymi cieniami i polecić ! Używam tego produktu od: 1 miesiaca Ilość zużytych opakowań: ani jednego - cenie sa tak wydajne ze wystarczy odrobinka aby wykonać makijaż