Cienie do powiek

Kobo Professional Loose Pigment Sypki pigment

• 23 stycznia 2020 o 19:21
    Lśniący look za niską cenę
    Posiadam odcień 605 Red&Gold, z którego jestem niesamowicie zadowolona. Można uzyskać za jego pomocą bez wysiłku wyrazisty odcień, jednak ja preferuję subtelny połysk, używając do tego minimalnej ilości. Z trwałością nie ma problemu, zarówno nakładając na korektor, jak i bez niego.
  • 7 grudnia 2019 o 21:19
    Dobry drogeryjny pigment
    Pigment jest rewelacyjny pod każdym względem. Jego mała pojemność nie powinna nikogo zniechęcić bo można otrzymać dzięki niemu naprawdę fajny efekt. Cena w stosunku do jakości jest jak najbardziej odpowiednia przy czym można również trafić na promocje. Pigment najlepszy efekt daje nałożony na nyx glitter primer. Kolorystyka nie jest tak bardzo duża ale myślę, że wiele osób znajdzie coś dla siebie. Niestety pigment dostępny jest w drogerii Natura a jak już tam byłam to ciężko było o dostępność odcieni, którymi byłam zainteresowana lub większość z nich była otwarta.
    Zalety:
    • efekt
    • cena w stosunku do jakości
    undulka
    18 października 2019 o 18:33
    świetny sypki pigment
    mam jeden odcień - kiwi secret. Bardzo łatwo się go nakłada, nawet bez lepkiej bazi daje radę. Zwykle rozświetlam nim wewnętrzny kącik albo ląduje na dolnej powiece, ale jako główny akcent na górnej też się sprawdzi. Daje taki nieoczywisty efekt ni to złota, ni to zieleni. Bardzo delikatny i subtelny. Sprawdzi się w dziennym i wieczorowym makijażu. Spokojnie wytrzymuje cały dzień.
    Zalety:
    • mój" odcień (kiwi secret)
    • łatwość nakładania (zmoczonym pędzelkiem, nie wymaga lepkiej bazy)
    • super efekt wielowymiarowego, błyszczącego koloru
    Wady:
    • gama kolorystyczna
    • dostępność tylko w drogeriach natura
  • 11 września 2019 o 9:42
    Polecam
    Bardzo fajnie pigmenty w super cenie. Posiadam trzy odcienie 604, 607 oraz 608 i z każdego jestem równie zadowolona. Cudowne żywe kolory, nałożone na oko robią przepiękny efekt przykuwający uwagę. Uważam, że jakością dorównują dużo droższym pigmentom także warto zakupić i przetestować. Polecam
    Zalety:
    • efekt na oku
    • jakość
  • 18 sierpnia 2019 o 13:29
    Świetny
    Mam trzy różne pigmenty z tej serii i jeśli umiemy się posługiwać tego typu produktami to jesteśmy w stanie stworzyć fantastyczny makijaż. Ja wielokrotnie słyszałam komplementy dotyczące mojego makijażu oczu, a działo się to głównie za przyczyną tych pigmentów, które pozwalają stworzyć piękne efekty na oczach. Położony na bazę pod brokaty, wydobywa z siebie 100%. Efekt "wow" gwarantowany.