Rozświetlacze

Vita Liberata Blur Luminosity Highlighter Rozświetlacz w kremie

2 na 51 opinię

• 23 lutego 2021 o 9:25
    Nie do końca go lubię
    Sama nie wiem czy lubię ten produkt czy nie. Jeśli oczekujesz błyszczącej tafli po nałożeniu tego rozświetlacza, to niestety ale nic takiego cię nie spotka. Kosmetyk ma niesamowicie lekką, kremową formułę. Po jego nałożeniu nie widać prawie różnicy, z trudem można wypatrywać jakiegokolwiek rozświetlenia. Jedyny sposób aby był nieco widoczny to delikatne jego wklepywanie. Ja nie ukrywam trochę się zawiodłam na tym rozświetlaczu, bo jest to raczej krem, który słowa "rozświetlacz" nie powinien mieć w nazwie. Cieszę się, że otrzymałam ten produkt w prezencie bo za taką cenę yłaby załamana gdybym kupiła go sama.
    Zalety:
    • konsystencja, zapach
    Wady:
    • brak efektu rozświetlenia, produkt nie spełnia swojej funkcji