Korektory do twarzy

Inglot AMC, Korektor w kremie

Nasi użytkownicy zostawili 89 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 stycznia 2021 o 1:49
    Najlepszy
    Korektor Inglot w kremie mieści sie w małym słoiczku z zakrętką. Jest gęsty i bardzo kremowy. Wystarczy malutka ilość aby pokryć niedoskonałości. Pokrywa świetnie, nie zwija się. Używam go okazjonalnie, pod oczy lub na kłopotliwe zmiany czy przebarwienia. Doskonale nadaje się pod podkład. Używam go także na powieki, kiedy potrzebuję mieć trwalszy makijaż oczu. Nie uczula, nie podrażnia. Dla mnie najlepszy.
    Wady:
    • Czasem trudno go odkręcić
  • 7 października 2020 o 0:24
    Za suchy i za gęsty.
    Nigdy nie sprawdziły mi się korektory w słoiczki i sama nie umiem wytłumaczyć, dlaczego kupuje nowe i testuje. Ten od Inglota kupiłam przy okazji kupowania swojego ulubionego podkładu. Pani oczywiście mnie zapewniała, że jest on świetny, cudowny i zakrywa wszystko. :) Korektor jest umieszczony w malutkim, poręcznym opakowaniu. Niestety jego pojemność mówi o tym, że błyskawicznie się kończy. Myślałam, że to będzie taki kamuflaż porządny. Krycie ma, lecz jest bardzo gęsty. Pod oczy się nie nadaje, bo obciąża zbyt mocno cienką skórę. Fajnie nakłada się go palcem, gąbką już nie. Dość ciężko i topornie się go nakłada. Nie jest trwały u szybko się ważny, grudkuje, niby tłustawym a wysusza. Jego czas żywota to max 4 godziny. Jako baza w niewielkiej ilości jest ok. I w taki sposób go zmęczyłam do ostatniego użycia.
    U konsultantki
  • 15 marca 2019 o 11:27
    Średni
    Korektor może I kryje... Ale mnie nie przypasował wogóle... Ciężki waży się pod oczami do tego uwydatnia małe zmarszczki i zbiera się w nich. Najgorszy korektor jaki miałam...
    Zalety:
    • krycie
    Wady:
    • ciężki
    • uwydatnia I zbiera się w zmarszczakch
    • waży się
    Drogeria Jasmin
  • 21 sierpnia 2018 o 22:54
    Ulubiony
    Kupiony w zestawie z innymi kosmetykami z Inglota. Bardzo mi się spodobał pod wieloma względami. 1. Opakowanie - mały słoiczek, fajny i poręczny 2. Konsystencja - bardzo gęsta, na początku trochę mnie przeraził ponieważ po jego otwarciu kolor wyglądał na inny niż pokazywała mi na testerze sprzedawczyni ale okazało się, że tylko ta warstwa z wierzchu tak wygląda a sam produkt jest w porządku. 3. Wydajność - przez to, że jest gęsty wystarczy niewielka jego ilość aby przykryć niedoskonałości. Używam go codziennie i naprawdę prawie wcale go nie ubyło, myślę że spokojnie wystarczy na kilka miesięcy. 4. Działanie - bardzo dobrze kryje niedoskonałości. Jednak zdecydowanie nie jest to produkt pod oczy (tak samo powiedziała mi konsultantka) ponieważ jest za ciężki i może obciążać delikatną skórę.
    Zalety:
    • bardzo wydajny
    • dobrze kryje
    • bogata gama kolorystyczna
  • 20 lipca 2018 o 11:40
    Świetny
    Mocno kryjący, tylko trzeba go przypudrować. Kryje nawet ciemne cienie pod oczami. Wygląda świetnie, dobrze komponuje się ze skórą. Jest bardzo wydajny, wart swojej ceny.
    • Kolor
    • Krycie