Olejki do kąpieli i pod prysznic

Ziaja Med, Kuracja AZS, Natłuszczająca emulsja do ciała (nowa wersja)

Bodyland.pl
Ziaja MED Kuracja dermatologiczna AZS Natłuszczająca emulsja do ciała - 400 ml
Ziaja med Kuracja dermatologiczna
Ziaja Med Natłuszczająca emulsja do ciała, do skóry z AZS 400 ml

• 27 lutego 2025 o 10:33
    EMULSJA DO CIAŁA
    Opis produktu: Barwa – biała Konsystencja – kremowa, bardziej lejąca, niezbyt gęsta Zapach – delikatny, nie podrażnia Opakowanie produktu – butelka z pompką, wygodne w użytkowaniu Efekty – skóra jest dobrze nawilżona, odżywiona Ogólna ocena produktu – jestem zadowolona, nie podrażnia skory, szybko się wchłania, nie pozostawia skóry tłustej, emulsja dość wydajna Czy kupie ponownie? TAK
    W perfumerii
  • 15 października 2024 o 16:53
    Super
    Zdecydowałam się na ten krem, bo mam wrażliwą skórę, skłonną do przesuszeń, szczególnie zimą. Krem jest naprawdę świetny, jeśli chodzi o natłuszczenie – czuć, że tworzy barierę ochronną na skórze, ale jednocześnie nie jest ciężki ani tłusty. Bardzo szybko się wchłania, co jest dużym plusem, bo nie trzeba długo czekać z ubieraniem się po aplikacji. Używam go codziennie, a moja skóra stała się miękka i mniej podatna na podrażnienia. Jak dla mnie – świetny produkt na suchą skórę!
  • 29 września 2024 o 8:49
    taka sobie, ale na plus
    Pierwsze zaskoczenie to jest, że emulsja jest taka lekka i posiada przyjemną konsystencję. Tego się nie spodziewałam po tym kosmetyku, bardziej że będzie to treściwa i tłusta substancja. Minusem jest brak zapachu, bo jednak oczekuje nawet subtelnego zapachu. Emulsja jest wydajna i starcza na dłuższy czas. Skóra po zastosowaniu jest przyjemna w dotyku i odpowiednio nawilżona. Działa od razu i sprawia, że od razu skóra jest ukojona. Nie pozostawia tłustego filtru na skórze i plam na ubraniach. Ogromny plus za opakowanie z pompką, bo jest poręczne. Pewnie będę wracać do tej emulsji.
  • 25 kwietnia 2024 o 12:00
    Natłuszczające emulsja do ciała Ziaja
    Ziaja med natłuszczające emulsja do ciała jest przeznaczona do skóry suchej bardzo suchej i atopowej AZS. Tak jak przy skórze suchej bardzo suchej sprawdza się idealnie tak przy atopowej niekoniecznie. Ulgę przynosi tylko na chwilę. Trzeba kilka razy w ciągu dnia powtarzać nawilżenie natłuszczenie skóry. Emulsja natłuszczająca znajduje się w bardzo wygodnej butelce z pompką która ułatwia dozowania odpowiedniej ilości produktu. Kosmetyków moim zdaniem nie ma specjalnego zapachu. Szybko się wchłania i nawilża skórę. Jest produktem dermatologicznym wegańskim. Co ważniejsze nadaje się już dla niemowląt małych dzieci i dorosłych. Emulsja jest ogólnie dostępna w różnego rodzaju drogeriach stacjonarnych jak internetowych oraz również w sklepach firmowych Ziaja. Ja najchętniej kupuję ją w tym ostatnim ponieważ uwielbiam oglądać ten ogrom produktów Ziaja których jestem wielką fanką. Kosmetyk jest w bardzo przystępnej cenie starcza na długo bo jest wydajny. Butelka jest duża półlitrowa. Pompkę można zablokować tak by produkt się nie wylał przy transporcie. Serdecznie polecam ja jestem bardzo zadowolona i z pewnością kupię go ponownie.
    Zalety:
    • Dobrze nawilża wydajne łatwo dostępne nie droga
    Wady:
  • 21 kwietnia 2024 o 10:48
    Bardzo słabe działanie
    Moja skóra szczególnie na łydkach w sezonie jesienno-zimowym jest bardzo sucha, wręcz łuszcząca. Emulsję poleciła mi pani w aptece. Niestety zaraz po nałożeniu skóra wpija emulsję jak woda i nie widzę żadnego odżywienia , nawilżenia oraz natłuszczenia Pomimo tak szybkiego wchłonięcia skóra jest lepka i muszę odczekać zanim się ubiorę. Próbowałam stosować również na dłonie i nic pozytywnego nie odczułam a jedynie lepkość. Emulsję stosowałam na całe ciało i nigdzie mi się nie sprawdził. Być może do skóry normalnej na czas inny niż jesienno-zimowy jest dobry , ale nie dla mnie. Następnym minusem jest niemożliwość wypompowania zawartości do końca . Butelka jest dość duża , ale z racji tego, że często musiałam reaplikować wydajność oceniam na niską.
    Wady:
    • Nie natłuszcza
    • Nie nawilża
    • Nie można wypompować do końca