Wody perfumowane damskie

Avon Today Tommorow Always This Love EDP

Nasi użytkownicy zostawili 23 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 24 listopada 2024 o 12:09
    Kremowo, kwiatowo, wytrawnie i świeżo.
    A mojemu zmysłowi powonienia pachnidło podeszło...I niby mamy tu do czynienia ze zwykłym, kwiatowym aromatem, podobnym do wcześniejszych wypustów z serii TTA, tak jednak jest w nim coś intrygującego co nie pozwala mi oderwać nosa od nadgarstka skropionego recenzowaną wodą.... Początkowa faza (bardzo krótka zresztą) bucha do nozdrzy owocową mieszanką nut grejpfruta oraz arbuza. Szybko jednak zostaje ona zastąpiona akordami kwiatowymi i już do końca trwania aromatu na skórze to właśnie one będą wieść prym w recenzowanej wodzie. Jaśminowo-piżmowy , świeżo-wytrawny zapach z gatunku tych 'bezpiecznych' sprawdzi się świetnie do biura czy na spacer i raczej 'krzywdy' w postaci migreny zarówno otoczeniu, jak i osobie w niego 'ubranej' nie zrobi. Chłód kwiatów przełamany w nim został jakąś kremowo-mleczną nutą, a przynajmniej ja go w ten sposób właśnie odbieram. Dla mego zmysłu powonienia to aromat wytrawnych kwiatów z pobrzmiewającym w niedalekim ich tle kremowym, delikatnie słodkim, bursztynowym akordem. Flakonik solidny, elegancki , trwałość i parametry dobre, więc w tym przedziale cenowym ciężko jest mi się tak naprawdę do czegokolwiek przyczepić. Myślę,że z przyjemnością wrócę do niego wiosną, gdyż z tym okresem roku najbardziej mi się recenzowana woda kojarzy i najbardziej do niej pasuje. Do wiosny właśnie:)
  • 12 maja 2024 o 21:53
    Bardzo mocny
    Dla mnie zapach TTA This Love okazał się za mocny, drażniący i nieciekawy. Niczym nie przyciągnął mojej uwagi. Nuty jaśminu, grejfruta, piżma... Bardzo się zdziwiłam, ponieważ na stronie zapachowej katalogu Avon preznetował się bardzo przyjemnie. Zapach nie jest bardzo trwały, jego trwałość jest średnia co akurat mnie cieszyło.
    Zalety:
    Wady:
    • mocny, drażniący zapach
    • niczym nie przykuwa mojej uwagi
    U konsultantki
  • 13 marca 2024 o 22:03
    Świetne na sezon wiosenno-letni :)
    Bardzo lubię perfumy z Avonu i posiadam już sporą kolekcję zapachów tej marki. Skusiłam się na te perfumy i nie żałuję zakupu bo jest to zapach naprawdę godny uwagi. Perfumy zamknięte są w pięknej butelce, która pięknie wygląda na półce. Zapach jest świeży, czuć w nim grejpfruta. Perfumy ładnie rozwijają się w ciągu dnia. Jest to zapach raczej delikatny, romantyczny. Ja lubię takie zapachy i chętnie wybieram je na wiosnę i lato. Trwałość naprawdę dobra, u mnie utrzymują się cały dzień, a na ubraniach nawet dłużej :) Polecam miłośniczkom świeżych i delikatnych zapachów. Idealny na wiosnę i lato ♥️
    Zalety:
    • piękny zapach (świeży, delikatny i romantyczny)
    • ładne opakowanie
    • dobra trwałość
    W perfumerii
  • 2 grudnia 2022 o 11:26
    Trwałe perfumy na dzień
    Od kiedy pojawiły się w ofercie AVON są to moje ulubione dzienne perfumy. Świeże i trwałe. Zapach uwalnia się stopniowo, nie jest zlepkiem słodkich nut jak to czasem bywa przy tańszych produktach.
    • piękny flakon
    • klasyczny zapach
    • dobry na dzień
    • w kilku pojemnościach (również 10ml jak perfumetka do torebki)
    U konsultantki
    emma-e4
    8 listopada 2022 o 10:03
    takie sobie psikadełko
    Jest kilka zapachów Avonu, które lubię i uważam za udane. To między innymi Today, podstawowa wersja. Kwiatowo-miodowe, dla mnie pachną kwitnącą lipą i są trwałe. Wersja This love mocno do nich nawiązuje dzięki obecności jaśminu i korzenia irysa. W otwarciu może trochę czuje grejpfrut, ale raczej jako delikatną owocowość niż gorzkie cytrusy. Dla mnie dużo tu nut wodnych, ozonowych, tak jakbyśmy wersję today wymieszali z Eve Truth (ten zapach kupiłam razem z this love i czasem w ciągu dnia nie wiedziałam którego użyłam). Trwałość średnia, 3-4 godziny, więc to dobre perfumy na zakupy/siłownię. Jakość perfum nie jest zbyt dobra, cała kompozycja sprawia na mnie wrażenie czegoś rozwodnionego. Zużyłam perfumetkę 10 ml i wystarczy.