Iwostin Sensitia, Krem odżywczy na noc z witaminami C + E

IWOSTIN HYDRO SENSITIA Krem odżywczy z witaminami C+E na noc do skóry suchej i wrażliwej 50 ml

Milat
    29 września 2017 o 12:56
    krem na noc Sensitia
    Bardzo dobry, treściwy krem na noc. Jest o tłustej konsystencji, gęsty, skóra po aplikacji konkretnie się świeci i jest tłusta ale osobiście mi to nie przeszkadza, w końcu to krem na noc. Na pewno jeszcze do niego powrócę.
  • 24 lipca 2017 o 9:53
    Konkretne odżywienie
    Krem na noc ważna sprawa. Ten sprawdza się idealnie. Zainteresowałam się nim przez zawartość witaminu C i bardzo go polubiłam. Ma fajną konsystencja, nie jest ona lekka, ale na noc idealna. Dobrze nawilża, odżywia, wygładza. Rano skóra jest naprawdę miękka. Nie zapycha mimo konkretnej struktura. Jest mega wydajny. Wydaje się, że już koniec, a można z niego wycisnąć jeszcze sporo. Polecam!
    Zalety:
    • wydajny
    • nawilża
    • odżywia
    • dobry skład
    • zapch
    • wygładza skórę
    • nie zapycha
  • 4 lipca 2017 o 23:53
    uwielbiam
    Jeden z moich ulubieńców. Bardzo często do niego wracam. Sprawdza się u mnie i zimą i latem. Krem ma bardzo gęstą, treściwą konsystencję i biały kolor. Troszkę ciężko się rozsmarowuje, a na twarzy tworzy jakby tłustą warstwę. Jako posiadaczka cery suchej, wrażliwej uwielbiam taki efekt, kiedy skóra jest jakby otulona kremem. Krem ten łagodzi wszelkie zaczerwienienia, odżywia, nawilża. Rano moja cera jest mięciutka, ma zdrowszy kolor i wygląda bardzo świeżo. Niestety krem jest średnio wydajny, bo tubka 50ml wystarcza na około miesiąc. Mimo małej wydajności na pewno będę kupować go ponownie, bo to jeden z lepszych kremów jakie używałam.
    Monciur
    29 maja 2017 o 12:51
    Niestety
    Mam skórę na ogół nieproblematyczną, choć niektóre kosmetyki potrafią wywołać trądzik. Niestety krem zapowiadał się dobrze, ale już w momencie, kiedy zobaczyłam skład zaczęłam obawiać się zapchania. I tak się stało, codziennie miałam jakąś nową niespodziankę na twarzy, również w miejscach, gdzie nie zdarzały mi się one już od lat. Jestem pewna, że to reakcja na ten właśnie krem, bo poza tym nie zmieniałam nic w mojej pielęgnacji. Może innej skórze będzie służył lepiej, polecam ostrożność osobom z moim typem cery
  • 26 maja 2017 o 14:39
    Super!
    Krem sprawdza się świetnie :) Natłuszcza skórę, jest jak opatrunek. Jest bardzo treściwy ale nieźle się wchłania. Poprawił kondycję mojej umęczonej skóry, pomógł wyrównać koloryt, nie zapycha i nie powoduje nowych niespodzianek.
    Zalety:
    • konsystencja jest gęsta i treściwa
    • łatwo rozprowadza się na twarzy
    • koi
    • świetnie nawilża
    • jest bezzapachowy,
    • poprawia kondycję skóry
    • odżywia skórę, pomaga wyrównać kolory, wizualnie poprawia jej jakość i wygląd
    Wady:
    • za szybko mi się kończy ;)
    • cena w stacjonarnych aptekach dość wysoka, trzeba polować na promocję lub zamawiać online