Kredki do oczu

Max & More Eye Pencil Kredki do oczu

• 10 marca 2023 o 13:50
    Jedne z lepszych czarnych kredek do rozcierania w makijażu
    Z czystym sumieniem mogę stwierdzić, że są to moje ulubione czarne kredki do makijażu oka. Posiadają one głęboki, czarny kolor, pigment w czasie rozcierania nie zanika, nie powstają plamy. Faktycznie jako eyliner może się nie sprawdzić gdyż nie jest wodoodporna, jednak po roztarciu już jest zdecydowanie lepiej i nie znika z powieki. Opakowanie zawiera trzy produkty, a więc za niewielki nakład mamy zapas na prawdę dobrych kredek. Skuwka jest plastikowa i jak za mocno zamknie się opakowanie lubi pękać, jednak nie jest to przeszkodą w jej stosowaniu. Jednak należy uważać, gdyż jest ona miękką kredką i czasie jej otwarcia np w kosmetyczce może narobić bałaganu. Zdecydowanie będę kupować kolejne opakowania w momencie zużycia już aktualnych.
  • 2 października 2022 o 21:15
    Super jakość
    Produkt zakupiony w Action, kredki mają czarną oprawę oraz kolor są odpowiednio miękkie mają super pigmentację krycie są bezproblemowe w aplikacji mają bardzo dobra trwałość,łatwo się temperują , polecam
    Zalety:
    • Dostępność
    • Odpowiednio miękkie
    • Pigmentacja
    • Krycie
    • Piękny czarny kolor o matowym wykończeniu
    • Bezproblemowe w aplikacji
    • Świetna trwałość
  • 6 maja 2021 o 21:23
    Jak za ta cene sa super
    Kredki kupiłam podczas zakupow w sklepie Action nie wiązac z nimi jakichs wielkich oczekiwań ale po pierwszym uzyciu bylo spore zaskoczenie. Kredka jest miekka, delikatnie woskowa, dosc dobrze napigmentowana, czern nie jest bardzo gleboka ot zwykla czern ale na oku wyglada bardzo dobrze. Robie kreski na gornej powiece codziennie i jedna taka kredka starcza mi na jakies 1,5 do 2 miesiecy. Kreska wytrzymuje na oku w stanie nienaruszonym prawie caly dzien, a co najwazniejsze wytrzymuje dosc dobrze gdy lzawia mi oczy. Kiedys uzywalam eyelinerow w plynie ale przy lzawiacych oczach czesto wygladalam jak panda a ta kredka spisuje sie u mnie w tej sytuacji bardzo dobrze chociaz do wodoodpornych nie nalezy. Ostrzy sie za kazdym razem do cieniutkiego szpica wiec moze nia w miare precyzyjna kreske zrobic. Grafit jest bardzo długi prawie na cala długośc kredki.
  • 30 kwietnia 2021 o 2:03
    Odkrycie
    Doznałam szoku widząc ceny kosmetyków w sklepie Action. Parę miesięcy temu z ciekawości kupiłam kredkę do brwi ich marki własnej Max and More i mimo, że cud świata to nie był, to jednak jest ok, przydaje się. Ale nie o niej. Wczoraj kupiłam też kredki do oczu - pakowane po 3, czarne, w zawrotnej cenie 3,95 zł za opakowanie, co daje niecałe 1,32 zł za sztukę! Myślę sobie, za tę cenę nie dostanę idealnego produktu, ale nie jest źle, a nawet lepiej, niż można się spodziewać po kredce za 1,30 zł. Ogólnie to kosmetyki Max and More mają bardzo ładne, eleganckie, czarne opakowania. Dzięki temu też mamy pewność, że pierwsi będziemy używać produktu, a nie kupujemy macany. Kredki mają ładny, czarny odcień, nie wyblakły. Są dobrze napigmentowane, dobrze kryją, są miękkie, łatwo się rozprowadzają, można precyzyjnie namalować nimi kreskę dzięki temu, że są dość cienkie i temperowane w szpic. Mam nadzieję, że potem da się je tak zastrugać, albo chociaż podobnie, bo niestety czasem zdarzają się takie kredki, które po prostu są grube i nawet nie da się ich ładnie zastrugać, żeby móc zrobić cienką kreskę. Trwałość nie jest zniewalająca, nie wymagajmy od kredki za 1,30 żeby trzymała perfekcyjnie cały dzień. Na ręce łatwo się ściera, na oku trzyma całkiem dobrze, jednak całego dnia nie wytrzyma w idealnym kształcie, ale dla osoby o niezbyt wygórowanych oczekiwaniach i które nie muszą wyglądać w 100% perfekcyjnie ciągle raczej będzie dobra. Już po pierwszym użyciu stwierdzam, że u mnie się sprawdzi i wystarczy mi, jeśli tylko nie będę ruszać okolic oczu. Inne, trochę droższe kredki (np. lovely, essence) ścierają się podobnie. Podejrzewam, że sprawdzi się też jako konturówka do ust dla osób, które lubią mroczny image. Zastanawia mnie wydajność, bo kredka do brwi z Max and More ściera się bardzo szybko.
    Zalety:
    • ładny odcień czerni
    • mimo, że te kosmetyki są tak tanie, dostajemy je w opakowaniu, dzięki czemu mamy pewność, że nikt ich wcześniej nie ruszał, nie swatchował itp.
    • miękkie, łatwo się rozprowadzają
    • można narysować cienką, precyzyjną kreskę
    • ultra tanie (niecałe 1,32 za sztukę!)
    Wady:
    • boję się, że szybko się będą kończyć
    • nie są gigantem trwałości, ale też nie odbiegają zbytnio od innych, np. z Lovely
    • Ale za tę cenę te wady nie mają większego znaczenia, zwłaszcza ta pierwsza, bo kredek mamy aż 3, a poza tym kosztują tak mało, że kupna nowych nasz portfel nie odczuje.
    • niestety do kupienia tylko w Action i być może w Dealz, a one jeszcze nie są wszędzie

Zobacz także inne Kredki do oczu