Mgiełki do ciała

La Rive Mind Chill Body & Hair Mist Mgiełka zapachowa do ciała i włosów

Vixxvia
    6 czerwca 2023 o 12:07
    Kocham
    Mgiełka pachnie bardzo ładnie i świeżo. Idealna na wiosnę i lato. Pachnie miętą i zieloną herbatą. Zapach jest boski. Mgiełka bardzo długo wytrzymuje u mnie do paru godzin. Polecam każdemu<3
    • Nuty zapachowe
    • Wytrzymałość
    Wady:
    • Dostępność. Nie można już kupić w roosmanie. Jednak można kupić online.
  • 21 sierpnia 2022 o 18:26
    Umilacz :)
    Fajny produkt poprawiający nastrój i odświeżający, idealny na upały :) Mam go od kilku miesięcy przy biurku i jak potrzebuję przerwy na coś miłego, to psikam sobie raz czy dwa. Zapach ma bardzo przyjemny, świeży, delikatnie herbaciany; kolor i design opakowania dobrze odzwierciedla to, co jest w środku. Aromat nie utrzymuje się długo, ale też znika w całości, nie zostawia po sobie żadnej zakurzonej bazy ani nic z tych rzeczy. Można sobie po jakimś czasie dopsikać kolejną porcję albo użyć ulubionych perfum i nic się nie będzie gryzło. Opakowanie jest poręczne, pompka działa bez zarzutu. Cena była bardzo OK. Na kolejny raz pewnie kupię inny zapach, ale ten będę wspominać bardzo miło.
    Zalety:
    • Nuty zapachowe
    Wady:
    • brak wad
    Drogeria Natura
  • 27 czerwca 2022 o 17:33
    Przyjemny świeżak :)
    Kupiłam mgiełkę zachęcona ładnym opakowaniem i nazwą "Mind Chill" bo tego właśnie tego dnia potrzebowałam najbardziej, czyli rozluźnienia i odprężenia. Mgiełka ma bardzo świeży zapach zielonej herbaty z nutą cytrusów oraz przypraw. Świetnie odświeża w upały, zapach naprawdę relaksujący. Nie trzyma się zbyt długo na skórze, ale opakowanie jest poręczne i niewielkie więc można nosić mgiełkę ze sobą w torebce i się dopsikiwać. Cena niska i przyjazna dla portfela. Wg mnie bardzo fajny kosmetyk :)
    Zalety:
    • niska cena
    • ładny, świeży zapach
    • estetyczne opakowanie
    Wady:
    • jedynie trwałość mogłaby być lepsza, ale za tę cenę to nie jest wada
    StefaMi
    25 sierpnia 2021 o 14:45
    Odświeżające ice tea
    Letnia odświeżająca wersja zielonej herbatki na włosy :) Zapach orzeźwiający, tę zieloną herbatę czuć dobrze, ale nie taką śmierdzącą, tylko z nutką bergamotki/cytryny. Anyżu nie poczułam. Zapach świetny na ciepłe lato.
    sitajan
    14 czerwca 2021 o 10:40
    Bardzo fajny zapach i orzeźwiająca mgła
    Mgiełka do ciała i włosów, bardzo fajny zapach zielona herbaty. Świeży i lekki. Kupiony jako damski dla dziewczyny, ale moim zdaniem totalnie uniwersalny. Odprężający herbaciany i taki "zielony" zapach. Mega orzeźwiające uczucie, dobra cena. No i do włosów super. Zostawia fajny świeży zapach na głowie. Na lato ekstra. Polecam tym ktorzy lubią uczucie odswiezenia w ciagu dnia!
    • łatwe nakładanie

Zobacz także inne Mgiełki do ciała