Pomadki i szminki

Avon Luxe, Lipstick with Serum Szminka z serum

• 3 czerwca 2024 o 9:02
    Całkiem fajna
    Jestem mile zaskoczona. Szminka ma bardzo intensywnie napigmentowany kolor.Jest bardzo trwała i jej nie zjadam a to cud???? Kolor w matt ale nie wysusza ust co dla mnie jest bardzo ważne. Dodatkowo przyjemnie nawilża usta i nie zostawia skorupy jak inne pomadki w matt. Osobiście wolę pomadka w połysku ale to jest dla mnie number one jeśli chodzi o matt.
    Zalety:
    • Nawilża
    • Napigmentowanie
    • Kolor
    Wady:
  • 20 sierpnia 2023 o 0:43
    Pełen zachwyt
    Miałam parę kosmetyków z Avon z których byłam mniej lub bardziej zadowolona. Skusiłam się na zakup po tym jak pięknie prezentowała się na ustach u koleżanki. Samo opakowanie jest…. jakby luksusowe… Po nałożeniu na usta…. westchnęłam z zachwytu. Boska! Ma kremową konsystencję, cudownie rozprowadza się na ustach i ten kolor… wybrałam blossoming Pink. Delikatny a zarazem widoczny. Bardzo długo utrzymuje się na ustach cudnie nawilża i pięknie pachnie. Mam zamiar kupić inne kolorki.
    • Nawilżenie
    • Efekt na ustach
    marsa98
    10 marca 2023 o 11:51
    Lider wśród nudziaków
    Mam kolor Essential Mocha. Jest to naprawdę bardzo ładny odzień, który świetnie dopasowuje się do koloru ust. Fajnie się utrzymuje. W ciągu dnia oczywiście nakładam ponownie ale jak na tego rodzaju szminke, to jestem zadowolona z trwałości. Szminka ma w sobie serum, które ma za zadanie nie wysuszać ust. Po zmyciu jej usta faktycznie nie są suche, natomiast kiedy mam ją nałożoną na środkowej części ust czuję takie lekkie wysuszenie. Kupiona za 29.99
    Zalety:
    • Kolor
  • 5 lutego 2023 o 11:42
    Genialna
    Uwielbiam kiedy kosmetyki kolorowe oprócz koloru mają też właściwości upiększające. Ta szminka to u mnie strzał w dziesiątkę. Serum zawarte w niej pięknie nawilża usta, zapobiega suchym skórkom. Usta są piękne i zadbane. Posiadam dwa kolory. Jeden w odcieniu rejuvenating nude oraz blossoming pink. Pasują idealnie do każdego makijażu. Na pewno kupię jeszcze inne kolory.
  • 18 grudnia 2022 o 13:01
    Pełen zachwyt
    Szminka z serum to bardzo dobra opcja na zimę - nie mamy tu wysuszenia ust, bo konsystencja jest nawilżająca i mocno odżywcza. Mój kolor to Essential Mocha - piękny, neutralny kolor nude, świetny na co dzień. Po użyciu szminki odczucia mam jak po aplikacji dobrego balsamu do ust. Oczywiście ponawiam aplikacje w ciągu dnia, ale główną zaletą w tym przypadku nie miała być całodzienna trwałość, a właśnie odżywienie. Usta są gładkie, dobrze nawilżone i po prostu zadbane, bez wysuszonych skórek. Na pewno skuszę się na jeszcze inne kolory, tym bardziej że cena w katalogu - zwłaszcza promocyjna, zachęca do zakupu.
    Zalety:
    • działanie odżywcze na usta, kolor, opakowanie
    Wady: