Pomadki i szminki

Eveline Cosmetics Kiss Me Quick!, Pomadka z efektem soft matt

Eveline
Pomadka z efektem soft matt
Eveline Kiss Me Quick Pomadka do ust, 10
Eveline Kiss Me Quick Soft Matt Pomadka do Ust 08
Eveline Cosmetics Kiss Me Quick!

Nasi użytkownicy zostawili 112 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

KardiaM
    18 kwietnia 2025 o 15:41
    Kolor 01- piękny, chłodny beż / brąz
    Poszukiwałam twarzowej pomadki w odcieniu nude, która wpada w chłodniejsze tony. Lubię produkty Marki Eveline i po zapoznaniu się z pozytywnymi opiniami, zdecydowałam się na odcień nr 01. Opakowanie to sztyft, ma złote napisy, które jak dotąd mi się nie starły. Nie zdarzyło mi się, żeby otworzyło się w torebce. Zapach jest dość specyficzny, przypomina mi pomadki z kiosków z czasów dzieciństwa, ale mnie osobiście nie przeszkadza. Kolor przypadł mi do gustu, jest taki sam w opakowaniu i na ustach, a także nie zmienia się wraz z upływem czasu- neutralny, ale wpadający w chłodne tonacje, ciemny beż / jasny brąz. Aplikacja jest bardzo komfortowa, bo konsystencja jest gładka, wręcz sunie jak "masełko". Wystarczy niewielka ilość, by uzyskać widoczny efekt. Po nałożeniu nie zastyga na "skorupę", nie wyczuwam drobinek ani klejenia się. Efekt jest elegancki, satynowy, lekki mat, czyli zgodnie z założeniem. Trwałość jest w porządku, nie aż tak duża jak w przypadku zastygających pomadek w płynie, ale zadowalająca, a komfort noszenia również wypada na korzyść. Produkt nie spowodował u mnie reakcji niepożądanych, nadmiernego przesuszenia ust, ale też ich nie nawilżył. Nie było problemu z jego zmyciem za pomocą płynu micelarnego. Jestem zadowolona z zakupu :)
  • 14 kwietnia 2025 o 9:03
    Satynowy mat na ustach, mocny pigment
    Pomadka posiada przyjemną kremową formułę. Doskonale rozprowadza się na ustach i jest komfortowa w noszeniu. Pozostawia na ustach satynowy mat prezentujący się elegancko. Kolor jest intensywny, bardzo dobrze napigmentowany. Pięknie prezentuje się na ustach. Pomadka nie przesusza ust. Utrzymuje się długo, około 6-8 godzin. Podoba mi się to, że ściera się równomiernie i nie wychodzi poza kontur ust nawet pomimo braku konturówki. Opakowanie wygląda elegancko. Jest solidnie wykonane. Sztyft łatwo można wykręcić. Cena pomadki jest niska. Stosunek jakości do ceny jest rewelacyjny!
  • 28 marca 2025 o 16:12
    W tej cenie naprawdę super
    Uwielbiam szminki. Mam ich ogrom ale zawsze cieszy mnie jakaś nowa. Dlatego też prezent w postaci tego uroczego malucha od Eveline mocno mnie ucieszył. Noszę ją ostatnimi czasy dość często i stwierdzam, że to całkiem do rzeczy drogeryjna pomadka w rozsądnej cenie. Nie jest to może produkt mega przełomowy, ale jeśli chcecie wzbogacić swoją kolekcję szminek o coś nowego to ta będzie jak znalazł. Ma bardzo fajne opakowane0 takie kompaktowe więc bez problemu zmieści się do każdej torebki. Dla mnie odcień opakowania to jasny róż ale usłyszałam też, że to jasny beż ;D. No dobra, w sumie nie jest to ważne. Jakościowo jest ok bo plastik nie zacina się i nie pęka, napisy są estetyczne a sztyft nie giba się na boki. U góry mamy też takie okienko przez które możemy sobie od razu podejrzeć jak wygląda odcień. Ja mam nr 6. Piękny jest. To taki nasycony róż. Może i odrobinę w stylu Barbie ale ja za takimi odcieniami przepadam. Mega twarzowy a dla blondynek to już w ogóle szał. Pomadka bardzo przyjemnie pachnie. Jak dla mnie jest to aromat owocowy a tak bardziej szczegółowo to poziomkowy. Jest to mega kremowa pomadka co też przekłada się na wydajność. Bardzo wygodnie i precyzyjnie się nią maluje- interesującą mnie głębie koloru osiągam już przy drugiej warstwie. Ma fajne wykończenie bo satynowo matowe. Nie przesusza ust i nie podkreśla tych linii które na ustach naturalnie posiadamy. W noszeniu jest mocno komfortowa- praktycznie nie wyczuwam jej na ustach- nie ściąga ich a po zmyciu pomadki nie ma żadnych przesuszeń. Jeśli chodzi o trwałość to tutaj w sumie jest to jedyna wada bo gdy jem czy pije to się ściera i ogólnie nie jest w stanie wytrzymać na ustach dłużej niż 5 godzin, na szczęście nie odbija się mocno na szklankach na przykład, . Na całe szczęście ściera się bardzo równomiernie i nie migruje poza kontur ust, nie pozostawia też drapiącego w gardło chemicznego posmaku. Jej resztki bardzo łatwo domyć olejkiem do demakijażu. Fajna szmineczka. Taka typowo dzienna. Możliwe, że jeszcze jakiś kolor sobie dokupię. Jak najbardziej polecam
    Zalety:
    • mega kremowa konsystencja
    • przyjemny zapach
    • piękny odcień 06
    • satynowo-matowe wykończenie
    • łatwość w aplikacji
    • nie przesusza ust
    • łatwa do zmycia
    • ściera się równomiernie
    Wady:
    • średnia trwałość
    dhajka
    23 marca 2025 o 19:47
    Miękkie, gładkie i nasycone kolorem usta niemal przez cały dzień!!
    Zachęcona pozytywnymi opiniami przyjaciółek stałam się również posiadaczką tej pomadki w kolorze różu oraz niedługo potem w kolorze czerwieni. Pomadka zachwyciła mnie od pierwszego użycia lekką formułę. Jest miękka, doskonale rozprowadza się na ustach. Wygładza je nadając intensywny, żywy kolor i pozostawiając matowe, eleganckie wykończenie. Nie wysusza delikatnej skóry moich ust. Doskonale pielęgnuje i zapewnia długotrwałe nawilżenie. Jest trwała, utrzymuje się na ustach niemal cały dzień. A do tego wydajna. Używam od ponad dwóch miesięcy. Jestem zadowolona z właściwości pielęgnujących. Pomadka posiada wygodny, wykręcany sztyft. Opakowanie jest wygodne w użyciu, wytrzymałe.
    claraaa
    21 lutego 2025 o 16:16
    Średnia
    Jest bardzo dobrze napigmentowana, ma świetny kolor i jest matowa, szminka w opakowaniu jest troche nie stabilna- mam wrażenie że w kazdej chwili może wypaść, bardzo mocno wysusza usta i gdy ją mam na sobie mam wrażenie że mam cięką warstwe betonu na ustach, nie jest ani troche trwała, gdy nakładam na nią błyszczyk odrazu się zmywa
    Zalety:
    • mocno napigmentowana
    • dobra cena
    Wady:
    • wysusza usta
    • krótka trwałość