Oriflame Giordani Gold Supreme, Pressed Powder (Puder prasowany)

• 12 września 2013 o 22:11
    idealny dla bardzo jasnej karnacji
    Wracam co jakiś czas do tego pudru, mam konto w Oriflame, kupuje tylko dla siebie, ewentualnie czasem dla mamy, kupuję go zawsze na promocji, wtedy wychodzi cenowo podobnie co Maybelline albo Rimmel. Uwielbiam go za to, że kolor transparenty pasuje idealnie do mojej cery, używając podkładu i pudru, nie ciemnieje znacząco w ciągu dnia. Makijaż ładnie wygląda cały dzień. Jest dość wydajny, opakowanie do końca używania dobrze wygląda. opakowanie jest wytrzymałe, nie rozlatuję się do końca użytkowania. Ma lusterko, idealnie wygląda nakładany pędzlem, załączona gąbeczka też jest ok. Na pewno jeszcze do niego wrócę. Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: klika
  • 8 stycznia 2012 o 23:03
    Taki sobie
    Nic specjalnego, za tę cenę można znaleźć na pewno lepszy produkt. Ja go dostałam w prezencie, więc nie narzekam, ale nie jest to żaden mój faworyt i sama bym go sobie nie kupiła. Z racji mojej tłustej, świecącej skóry potrzebuję czegoś naprawdę dobrego na błyszczenie, ten puder w niewielkim stopniu i na krótko zapewniał mi względny mat. Moim zdaniem szkoda na niego pieniędzy. Używam tego produktu od: od pół roku Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 18 października 2011 o 22:55
    Co to ma być?????
    Nie wiem o co tu chodzi tak naprawdę???Kupuję produkt nie tani- bo 70 zł za prasowańca to wcale nie mało i dostaje g... w plastykowym, złotym opakowaniu (chociaż nie wiem czy to można nazwać opakowaniem). Mało tego kolor transparentny jest jak mąka-rozumiem , że powinien być jasny, przeźroczysty ale tutaj otrzymujemy białą mąkę pszenną, którą aby wklepać i wmasować trzeba się naprawdę namachać pędzlem:-( Na dołączoną gąbkę nabiera się zdecydowanie za wiele pudru, konsystencja jest jakaś taka miękka, jakby za sypka i po nałożeniu na buzię otrzymujemy maskę. Bez lustra i wolnych 4 min nie ma co w ogóle zaczynać się malować. Co do matowienia to też się nie sprawdza, po 1,5 godzinie wracamy do gry. Bez bronzera też się tu nie obejdzie bo twarz zwyczajnie jest biała. Niby się wchłonie, ale taka ziemista cera zostaje na dłużej. Lepiej za 75 zł kupić IsaDorę, o milion razy lepsza lub dołożyć i zakupić Meteoryty prasowane Guerlaina. Najzabawniejsze jest to, że Giordani to chyba ekskluzywna seria Oriflame- i to jest chyba największy żart. Po raz kolejny się przekonałam, że zarówno Avon jak i Oriflame to kupowanie kota w worku. Firma dobra dla nastolatek, bo kosmetyki są zwyczajnie do bani. Dziękuję za uwagę. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: nie skończone pierwsze-do wyrzucenia
  • 7 września 2011 o 16:41
    Nic specjalnego
    Mam odcień transparentny, nałożony pędzlem pięknie wygładza i matuje twarz, do czasu... Po paru godzinach ten cały efekt znika i trzeba poprawiać; chociaż czy istnieje puder, który nie wymaga poprawek. Ale tu nawet po poprawkach nie odzyskuje się tego efektu wygładzenia i zmatowienia. Niby nie jest zły, ale nie ma szału. Tak naprawdę nie wiem co mi w nim nie pasuje, może po prostu za dużo się po nim spodziewałam. Patrząc na cenę to rzeczywiście chciałoby się czegoś więcej. Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: 1 puder
    lovey1
    16 sierpnia 2011 o 20:10
    Najlepszy
    Kupiłam ten puder bo jestem konsultantka i wcale nie wielbie tych kosmetykow ale wiem ze Giordani ma naprawde fajne rzeczy do zaproponowania. Jest lekki a zarazem kryjacy Doskonale matuje Ma piekny kolor ktory dopasowuje sie do koloru skory Twarz jest naprawde miekka Trzyma sie bardzo dobrze Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: dwa