Balsamy do ciała

Yope Balsam do ciała i rąk `Wanilia & cynamon`

• 18 czerwca 2023 o 12:14
    Cudowny balsam!
    Jest to najlepszy balsam do ciała jakiegokolwiek używałam.Zawsze jak mi się skończy to do niego wracam. Świetnie nawilża, cudnieeee pachnie i zostawia na ciele słodki zapach. Jest dosyć wydajny .Opakowanie ma wygodne do użytkowania ze względu na pompkę.Kolejną jego zaletą jest to, że jest on w 98% ze składników pochodzenia naturalnego.Uwielbiam. Cena nie należy do najniższych, ale często można go dorwac na promce.
    • trwałość zapachu
    • nawilżenie
    • naturalność
    Drogeria Super-Pharm
  • 25 września 2022 o 8:31
    Mniam, mniam! :D
    Opisałam już mydełko więc teraz czas na balsam. Mamy już jesień, a zima nadchodzi wielkimi krokami. Dla mnie to oznacza jedno - suche ręce, sucha skóra, no po prostu suche wszystko! Zimny wiatr sprawia, że pęka mi skóra na dłoniach, a ogrzewanie skutecznie wysusza powietrze (i mnie wraz z nim.. :D). Dlatego zacznę od działania, które raczej sprawdzi się lepiej w okresie letnim niż zimowym, ale po kolei :). Ogólnie wszystko z tym balsamem jest okej - skóra jest fajnie odżywiona i staje się coraz bardziej miękka. Mimo to uważam, że balsam sprawdzi się najlepiej latem, gdyż jest po prostu baaardzo lekki. Konsystencja jest odżywcza i odpowiednio rzadka, świetnie rozprowadza się na ciele. Nie bieli się i nie klei więc można swobodnie się ubierać tuż po aplikacji. Jego wydajność jest kosmiczna! Używam go już parę miesięcy (i to w sporej ilości), a dna nadal nie widać :D. Zapach to marzenie każdej fanki słodkości! Wanilia jest tutaj bardzo ciepła i otulająca. Ogromny plus za to, że nie jest to taka typowa wanilia z każdego waniliowego kosmetyku tylko taka bardziej prawdziwa ^^. Mi osobiście przypomina zapach lodów waniliowych domowej roboty. Fanki cynamonu mogą się jednak nieco rozczarować, ponieważ wcale go nie czuć. Moim zdaniem dodaje tego otulającego ciepła, ale szczerze to nie wpadłabym na to, że w ogóle tam jest gdyby nie widniał na butelce :/. Jest to bardzo dobry produkt, nie powiem że nie, ale używając go czułam lekki niedosyt. Niby wszystko z nim w porządku, ale miałam przed nim inny balsam od YOPE (Kwiat lipy), który sprawdził się u mnie o niebo lepiej, po prostu :/. Ogólnie polecam ten produkt. Jest fajny, lekki i ma dobre działanie, ale nie dał mi tak spektakularnych efektów jak poprzedni balsam. Używając go oczekiwałam dużo głębszego odżywienia. Tak czy owak na pewno kiedyś do niego wrócę i to głównie za sprawą tego obłędnego zapachu! ^^
    Zalety:
    • Opakowanie z pompką - przyjemne korzystanie
    • Śliczny Pan Królik na etykietce ^^
    • Dobre działanie, skóra jest gładsza i bardziej miękka
    • Cudowny, otulający zapach
    • Mega wydajność, produkt spokojnie starcza na kilka miesięcy
    • Lekka formuła - wchłania się ekspresowo!
    Wady:
    • Nie sprawdził się na bardzo przesuszonej skórze, spodziewałam się dużo głębszego nawilżenia i regeneracji
    Luuna8
    29 kwietnia 2022 o 21:38
    Bardzo dobry
    Bardzo dobry balsam do ciała. Ma super skład, nie ma w nim dużo chemicznych substancji, jest naturalny. W przypadku konsystencji balsam jest lekko lejący, bardzo dobrze nawilża skórę. Moja skóra, szczególnie na nocach jest często mocno przesuszona, a on radzi sobie z nią bardzo dobrze. Czuc mocne nawilżenie. Bardzo szybko się wchłania, nie zostawia tłustego filmu na skórze. Zapach jest prześliczny, to przyjemność nakładać go na skórę. W przypadku opakowania jest bardzo fajne, higieniczne. Zawiera pompkę, przez co nie trzeba/ nie można wkładać palców do opakowania i brudzić nim wszystko, tylko pompujemy odpowiednia ilość balsamu na ręce. Balsam nie uczula, mimo dość intensywnego zapachu. Jest wydajny, jedno opakowanie starcza mi na naprawdę długo. Cena jak za taki kosmetyk, z takim składem również nie jest zła. Polecam
    Zalety:
    • Działanie
    • Nawilżenie
  • 2 kwietnia 2022 o 21:47
    Dla mnie daremny
    Moja skóra się nie polubiła z balsamami z Yope, zwłaszcza na dłoniach. Do ciała sprawdzał się jako tako, ale na dłoniach budziłam się z wysuszoną, białawą skórą na knykciach. Już czasem miałam wrażenie że lepiej nic nie używać, niż tego balsamu. Zostawia też na mojej skórze takie tępe uczucie. Zapach wypada trochę inaczej w tej formule, niż w mydle z tej samej linii, wydaje mi sie mocniejszy i trochę inny. Jakoś udało mi się go zużyć, ale do balsamów ani kremów do rąk Yope już nie wrócę.
    • dobrze się wchłaniał
    • wygodne opakowanie z pompką
    Wady:
    • wydawał się bardziej wysuszać niż nawilżać(!)
    • tępe uczucie na skórze
    Drogeria Super-Pharm
  • 29 marca 2022 o 17:40
    Cudo
    Jest to jeden z moich ulubionych balsamów. Idealny dla osób, które, tak jak ja, lubią słodkie zapachy. Można tu wyczuć prawdziwy, piękny zapach wanilii, nic sztucznego. Nawilża bardzo dobrze, ma świetny, naturalny skład. Opakowanie również jest nie tylko śliczne, ale także wygodne w stosowaniu. Produkt jest bardzo wydajny.
    • skład
    • nawilżenie