Wody perfumowane damskie

Jean Paul Gaultier Ma Dame EDP

Jean Paul Gaultier Ma Dame woda perfumowana 50 ml

Katefit
    4 listopada 2014 o 21:09
    bardzo rożni się od edt na lepiej
    Więc pierwsze najważniejsze, bardzo rożni się od edt. Na lepiej, cudnie pachnie mokrą różą i paczulą, ale wchodzi też pieprz różowy, co o dziwo nie dodaje chłodu. JEST też musk czyli piżmo. Coraz bardziej mi się podoba, na razie mam próbkę. Nie jest mroczny, ale jest taki wieczorowy, taki nie bankietowy, ale nie na dzień. Są takie perfumy IDYLLE DUET od Guerlain, doskonale połączenie tych 2 składników. Ale poznałam niedawno Madame EDP i zaczynają konkurować o doskonałe połączenie z Idylle Duet. Polecam do wypróbowania. Używam tego produktu od: 1 miesiac Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszej probki
    noone
    22 lutego 2013 o 16:54
    przepelniona torebka slodkiej blondynki ;-)
    Nie napisze tym razem o nutach zapachowych, bo sa i tak nie w moim stylu ale glownie dlatego, ze jeszcze nigdy zapach nie skojarzyl mi sie tak bardzo z konkretnym typem kobiety:-) Bardzo kobiecej, z mala torebka przy okraglym tyleczku, w torebce jest wiele szminek, pudrow, puzderek i innych kobiecych rzeczy, ktorych mieszanka daje ten charakterystyczny zapach damskiej kosmetyczki. Z "legalna blondynka" z duzymi oczami, w sukience w grochy lub rozowym kostiumie. Z kobietka - kokietką. Czyli - moze sie podobac - ale nie mnie i to nie ja ;-) Używam tego produktu od: w trakcie malej probki Ilość zużytych opakowań: probka
  • 2 grudnia 2012 o 12:16
    Mój najbardziej wyjątkowy zapach
    Cudowny, elegancki, wyrazisty, kobiecy, baaaardzo trwały. Nie potrafię określić z czym mi się kojarzy, jest wyjątkowy, trochę świeży, trochę różany, trochę pikantny, na pewno zmysłowy. : ehem: Pięknie się rozwija, wystarczy jeden psik, aby pachnieć cały dzień. Wyczuwalny z daleka :) Używam tego produktu od: 4 lata Ilość zużytych opakowań: 1 50 ml
    Sorinto
    2 grudnia 2012 o 11:53
    Lekki, intrygujący zapach, otulacz
    Uwielbiam te perfumy, niestety obecnie nie można ich już dostać w popularnej sieci perfumerii i trzeba zamawiać. Zapach jest ciepły, lekki, nie przytłacza, sprawia, że na twarzy pojawia się uśmiech i uczucie zadowolnenia. Jest w nim jakaś nieokreślona nuta zapachowa (która pewnie dla wielu osób przypomina coś sztucznego) dla mnie jest po prostu tajemnicza, nie potrafię jej zdefiniować, jest nieuchwytna. Zapach na skórze bardzo dobrze się trzyma, na ubraniu czuć go dobrze nawet następnego dnia. Otulacz, zdecydowanie, bardzo pięknie unosi się w powietrzu i delikatnie przenika swoim zapachem. Nie jest to zapach dla każdego, jest specyficzny, niedokreślony, nieoczywisty. Momentami nawet nieco męski, momentami ultra kobiecy. Ponieważ lubię dziwne zapachy, takie którymi nie pachnie co druga kobieta na ulicy, to szczerze kocham ten zapach. Na pewno nie polubią go panie lubiące słodkie, kwiatowe zapachy, gdyż jest on nowoczesny, nie słodki, ale też nie cierpki. Ma w sobie coś tajemniczego, ale nie ciężkiego, jest raczej lekki. Na pewno nie można go kupować w ciemno, gdyż może sie nie spodobać. Sama przełamałam się do niego dopiero po trzecim podejściu i od tego czasu mnie trzyma :) Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno
    Sheenaa
    27 lutego 2012 o 13:20
    Chiński plastik
    Dawno nie spotkałam się z tak nieudanym zapachem. Można go określić jednym zdaniem: Zapach plastiku, z jakich wykonywane są tanie, chińskie zabawki. Jak dla mnie zupełnie "nieprzysiadalny", nieelegancki, drażniący. Koszmarek... Używam tego produktu od: próbka Ilość zużytych opakowań: na szczęście, żadne

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie