Olejki do twarzy

Biochemia Urody Olej (macerat) z kocanki 100%

• 10 kwietnia 2017 o 17:37
    Świetny olejek!
    Zakochałam się w produktach z Biochemii urody! Jeśli o ten olejek chodzi, to przepadłam... Jest wszechstronny, wydajny i niedrogi. Najlepszy z najlepszych. Od dwóch albo nawet trzech lat mam go zawsze na toaletce. Jest mi niezbędny do nawilżenia skóry twarzy i ciała, do likwidowania podrażnień, a ostatnio nawet zastosowałam go na wysypkę, którą dostałam od nowego ciucha i zadziałał cuda! Jestetm pod jego totalnym wrażeniem. Plusy: -niedrogi, -wydajny, -nie jest bardzo tłusty, -nie zapycha skóry, -mocno nawilża, -dodany do kremu czy balsamu poprawia jego właściwości nawilżające, -koi uczulenia, -JEST W 100% NATURALNY. Polecam. Dla mnie nie ma on minusów.
  • 23 kwietnia 2015 o 21:02
    genialny!
    jest to mój ukochany olejek do twarzy, pięknie nawilża skórę, nie zapycha, tak wyrównuje koloryt skóry, że byłam w szoku. mam cerę naczynkową i pięknie ją koi, kiedy po ćwiczeniach i kąpieli jestem dosłownie purpurowa, delikatnie oczyszczam twarz, następnie tonik i nakładam olejek, po ok poł godz. moja twarz, jest ukojona z wyrównanym kolorytem, dosłownie blada. mieszam go czesto z masłem shea i w takim duecie sprawdza się najlepiej:) jest bardzo wydajny i niedrogi:) Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie drugiego
    Idalija
    3 września 2014 o 12:19
    Na nogach się wykazuje
    Na twarzy go nie stosuje, uczula mnie, jednak dodaję do olejku do masażu i na nogach fajnie sobie radzi z pajączkami. Trudno jednak tak do końca stwierdzić czy to wyłącznie za sprawą samego olejku gdyż dodatkowo ćwiczę, robię masaże i zaczęłam polewanie nóg zimną wodą. Fakt faktem rezultaty widoczne sa gołym okiem. Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: 3 całe
  • 11 czerwca 2014 o 21:50
    gorąco polecam
    Olejek to świetny produkt! Mam cerę mieszaną, skłonną do wyprysków i zaskórników, która bywa bardzo przesuszona. Nawilżenie było odczuwalne już po pierwszym użyciu, nawet gdy miałam skórę mocno przesuszoną aptecznymi maściami. Olej nie wzmaga przetłuszczania skóry, pomaga w procesie gojenia śladów po wypryskach, pomaga zwalczać także istniejące niedoskonałości. Używałam olejku co kilka dni, na noc. Rano skóra wyglądała dużo lepiej- była nie tylko nawilżona ale też uspokojona, wygładzona, z ładniejszym kolorytem, wyglądająca zdrowiej. Olejek ma właściwości przeciwzapalne i łagodzące. Z uwagi na bardzo tłustą konsystencję, typowo olejową produkt nie nadaje się pod makijaż. Wystarczy kilka kropel by pokryć całą twarz co oczywiście przekłada się na świetną wydajność. Opakowanie dobrze dozuje odpowiednią ilość produktu, nie ma problemu ze zużyciem do końca. Zapach jest specyficzny, ziołowy ale mnie nie przeszkadzał. Producent bardzo starannie przygotowuje paczkę do wysyłki, jest dobrze zabezpieczona. Edit: Po kilku miesiącach przerwy w stosowaniu tego olejku wróciłam do niego i podtrzymuje swoją opinię. W przerwie używałam olejku tamanu z Paese, który też się świetny, bardzo podobny do kocanki. Paese można kupić stacjonarnie. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 14 grudnia 2013 o 21:02
    bardzo dobry produkt
    Działanie na piątkę z plusem, świetna wydajność i bardzo przystępna cena - czego można chcieć więcej od kosmetyku?:-) Jestem bardzo zadowolona z tego oleju. Stosuję go najczęściej w połączeniu z żelem hialuronowym 2% lub samodzielnie (kiedy moja skóra jest bardzo przesuszona) i w obydwu przypadkach sprawdza się wspaniale. Dodam, że jestem właścicelką tłustej cery, skłonnej do zapychania i wysypu wszelkiego rodzaju niedoskonałości, jednakże niejednokrotnie cierpię z powodu wysuszonych skórek zwłaszcza w okolicach skrzydełek nosa. Olej z kocanki doskonale nawilża i odżywia. Wchłania się dość szybko. Aplikuję go także pod makijaż i wystarczy odczekać 10-15 minut aby porządnie się wchłonął i pomógł nam wyglądać pięknie w makijażu, a nie powodując jego spływania. Nie zapycha!!! choćbym nie wiem ile ga nałożyła, moja skóra spije praktycznie wszystko. Naczynka stały się mniej widoczne, ale zaznacze, że nie mam z nimi większego problemu, oprócz kilku pajączków na policzkach. Koloryt skóry delikatnie się ujednolicił, pory ładnie się pozwężały. Podczas stosowania tego oleju, zalecam używanie dobrego pilingu do twarzy, wtedy olej o wiele szybciej i lepiej się wchłania. Wydajność jest wprost fantastyczna, wystarczy kilka kropelek aby wysmarować nim twarz i szyję. Dodaję go także do balsamu, zwłaszcza po depilacji okolic bikini. Przyspiesza gojenie ranek po depilacji i nie czuję świądu, a mam z tym wielki problem, bo każda depilacja to dla męka, związana z wysypem krostek i okropnym swędzeniem. Czasami dodaję kilka kropelek do maseczek błotnych do twarzy. Po takim miksie skóra twarzy jest pięknie napięta i rozświetlona. Jedynym minusem może być tylko zapach ale wg mnie jest to kwestia przyzwyczajenia. polecam gorąco ten olej jest świetny!!!! warto wypróbować Używam tego produktu od: poł roku Ilość zużytych opakowań: 1x50ml