Wody toaletowe damskie

Avon Summer White Rio EDT

AnaSky
    23 września 2022 o 17:31
    Owocowe letnie orzeźwienie
    Staram się nie kupować zapachów w ciemno. Na ten jednak się skusiłam, gdyż akurat był w promocji za śmieszne wręcz pieniądze (niecałe 20 zł za 50 ml). A urzekł mnie smukły flakon w energetycznej żółtej kolorystyce, przywodzącej na myśl plażę... I lato, które uwielbiam. Do tego zapach opisywany był jako tropikalny, z nutami ananasa - jako wielbicielka owocowych akordów nie mogłam sobie odmówić. Wybór okazał się trafiony! Pomijając radosny, letni flakon, sam zapach jest naprawdę ładny. Owocowy, trochę kwiatowy, trochę słodki, a jednocześnie świeży. Wyraźnie wyczuwalny jest ananas i wanilia. Przyjemnie używa się go latem, ale na jesień i wiosnę też będzie odpowiedni. Dużym zaskoczeniem jest trwałość zapachu. To woda toaletowa, a zapach utrzymuje się na ciele dłużej niż niejedna woda perfumowana - aplikując go rano, wciąż jeszcze wyczuwam go po południu! Za tę trwałość dostaje u mnie 5tkę!
    Zalety:
    • flakon
    • trwałość (lepsza niż niejednej wody perfumowanej)
    Wady:
    • moim zdaniem brak
  • 28 listopada 2021 o 15:50
    Jak odświeżacz do powietrza
    Woda ma wyczuwalny zapach owoców i kwiatów. Nie jest mocno słodki. Raczej orzeźwiający. Znajoma stwierdziła, że jak odświeżacz do powietrza. Ale ogólnie mi się podobał. Fajnie spryskać się takim w ciągu dnia w pracy i poczuć wiosnę. Nie jest drogi. Flakonik długi. Do małej kosmetyczki nie wejdzie niestety. Dosyć trwały jak na wodę.
  • 20 września 2021 o 22:34
    Wrześniowy nalot os murowany!
    Zakup tej wody był typowym kaprysem. Nie jestem fanką perfum i generalnie mi wystarczy zapach antyperspirantu, który aplikuje codziennie rano. Czasem jednak przeglądając katalog od avon tak się na coś nakręcę że to poprostu kupuje. Wybrałam ten zapach, bo wydawał mi się słodki i intensywny no i taki właśnie jest w rzeczywistości. Od samego początku czuć mocny kwiatowy zapach, nie rozpoznaje w nim tych egzotycznych roślin tylko narcyza . Zapach jest tak słodki że przyciągał do mnie multum os. Nie mogłam się odgonić więc przestałam go używać. Sam zapach jest w porządku i długo utrzymuję się na ciele. Cena katalogowa jest atrakcyjna, a ponadto często można go kupić w promocji.
  • 22 sierpnia 2021 o 15:41
    Daje rade
    Przyzwoita woda toaletowa,tak jak reklamuje producent czuc egzotyczne owoce...Nie przyprawia swoim zapachem o zawrot glowy,raczej czuc powiew swiezosci i lekkosci.Taki landrynkowy zapach.
    Zalety:
    • Ładny owocowy zapach,cytrusowy w koncu jest tam nuta ananasa :)
    • tanie
    Wady:
    • Mała ilosc produktu w buteleczce za 50ml koszt w promocji to 20zl.Zwykle wole butelki 100ml gdy kupuje jakiekolwiek perfumy...
    • krotko go czuc na ciele na ubraniu znacznie dluzej.
  • 31 lipca 2021 o 16:04
    Piękny świeży zapach!
    Perfumy Avon summer white Rio zamówiłam od konsultantki, ponieważ lubię perfumy tej serii za prostotę i odpowiedni dobór zapachowy ( każdy znajdzie coś dla siebie). Nie myliłam się co do wyboru, jest bardzo świeży kwiatowo drzewny, idealny na tę porę roku. Nie ważne na jaką okazję jej użyjemy a będzie pasować czy to do pracy czy na randkę. Jest wydajna a zapach utrzymuje się długo przez swoją świeżość. To nie będzie ostatni flakon jaki kupiłam i czuje, że zostanie ze mną na dłużej.
    Zalety:
    • Flakon