Wody perfumowane damskie

Dsquared2 She Wood Velvet Forest Wood EDP

Dsquared She Wood Velvet Forest Wood Woman Woda perfumowana spray 50 ml

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 27 września 2016 o 18:21
    Fajny
    Używa od:próbka
    Jestem mile zaskoczona, skuszona promocyjną ceną kupiłam w ciemno i musze przyznac ze to mój najlepszy tego typu zakup. Las iglasty, suchy, ciepły, kora, ściólka wysuszona od gorącego słońca...po pewnym czasie czuję siano . Ja nie czuję tu kwiatów ani wody ale dla mnie to na plus. Niestety mało trwały ale wybaczam. Urzekł mnie.
    W perfumerii
    Finka2L
    20 marca 2015 o 13:34
    zapach lasu
    To dokładnie zapach lasu takiego po letnim deszczu kiedy do cała roślinność jest jeszcze mokra, ale był to ciepły deszczyk, który nie trwał długo, choć przemokłyśmy dość mocno. Zielone akordy są tu doskonale wyczuwalne oraz fiołek bez swej pudrowości. Czuję też dalekie echa igliwia, choć nie całkiem wyraźnie. To zapach czysty, rześki i bardzo relaksujący. Na lato ideał szkoda tylko, że trwałość i projekcja są tak słabe. Używam tego produktu od: mam od ok. 3 lat Ilość zużytych opakowań: w trakcie 50ml
  • 28 marca 2014 o 22:28
    Cudownie zielony, leśno-fiołkowy, wiosenno-jesienny.
    Velvet Forest Wood swoim zapachem przypomina mi miejsce, do którego niegdyś co roku, w pierwszy weekend września, jeździłam z moimi rodzicami. Nad jeziorkiem, tuż przy plaży był raczej niewielki iglasty las. Po ziemi zawsze walało się pełno szyszek, igieł itp, które niemożliwie kłuły w stopy, ale kiedy akurat wypadały niezwykle ciepłe wrześniowe dni, zapach, który unosił się w powietrzu był niesamowity. I tak właśnie pachną dla mnie te perfumy- końcem lata, dniami słonecznymi, jeszcze ciepłymi, choć już coraz chłodniejszymi. Pachną też pierwszymi dniami wiosny. Pachną lasem, szyszkami, sosnowymi igiełkami, ale też roztartymi w dłoni fiołkowymi liśćmi. :) Dla mnie Velvet Forest Wood pachną tamtymi weekendowymi wyjazdami. Pachną wyrzeźbionym przez mojego tatę aniołkiem z kory jakiegoś drzewa (nie pamiętam już co to było za drzewo, ale aniołek pachnie do tej pory!! A dawno to już było, oj dawno...), pachną tamtym lasem nad jeziorkiem, pachną chłodnym już powietrzem kończącego się lata, drewnianymi domakami usadowionymi tuż przy lasku. Velvet Forest Wood to da mnie zapach wspaniałych wspomnień i za to jestem im wdzięczna. Za przywołane wspomnienia oraz za wyjątkowo naturalny leśny aromat dałabym całe 5 gwiazdek, niestety połówkę zabieram za trwałość. Flakon ascetyczny, prosty, podoba mi się. Swoją własną flachę zakupię na tegoroczny sezon wiosenny. :) I używać będę z wielką przyjemnością. :) Używam tego produktu od: lipiec 2013 Ilość zużytych opakowań: próbka
  • 15 kwietnia 2013 o 16:17
    Jaki las? Toż to słodka fiołkowa polana!
    Spodziewalam się po tym zapachu więcej niż dostałam... Pierwszy psik - ach! Momentalnie lekkie oczarowanie, bo zapach wydał się taki... inny jak na typowe dziś trendy. Zapachniało odrobinkę lasem, ale przede wszystkim - kwiatami. Jednak w zupełnie innym stylu niż królujące na półkach znanych perfumerii bezpłciowe kwiatki z jednej strony i potężne kwiaciarnie ze strony drugiej. Velvet Forest ukazał kwiatki konkrente, nie rozmyte, czarodziejskie, ale nie przytłaczające. Bardzo ładne fiołki. Natychmiast przypomniał mi o Verte Violette L\'artisana. Pomyślałam, że L\'artisan tak właśnie by pachniał, gdyby miał więcej mocy. Bowiem Velvet Forest pachnie intensywnie, choć bliskoskórnie. Za to bardzo krótko... I niestety, ale fiołki zdominowały zapach. Nie czuję żadnego lasu, żadnych szyszek, żadnego mchu, nic leśnego, ani nic męskiego (bo i takie pomysły się w opiniach pojawiały). To 100% kobiecy, a raczej dziewczęcy zapach. Widzę w nim młode dziewczyny, które lubią zapachy lekkie i urocze, kwiatowe, ale szukają czegoś oryginalniejszego, wróżkowo-elfiego, a wszelkie popularne, podobne do siebie kwiatko-owocki czy nachalne słodziaki napawają je niechęcią. Tak naprawdę podobałby mi się ten zapach, mimo, że to nie to, czego szukałam, ale niestety strasznie się wypłaszcza, traci całą swoją żywotność, cały ten fiołkowy flirt i praktycznie nie zmienia na mnie. Nawet mój narzeczony stwierdził, że zapach nie ewoluuje i że nie jest jakiś wybitny. Dochodzi poczucie zmęczenia zapachem, przytłoczenia. Oraz słaba trwałość. Wielka szkoda, bo zapowiadało się na piękny perfumeryjny romans z She Velvet Forest Wood. Używam tego produktu od: kilki tygodni Ilość zużytych opakowań: próbka
    goha80
    30 listopada 2012 o 21:21
    zielony las
    Uwielbiam drzewne zapachy. Ale takie mocne prawie że męskie. Zachłannie rzucam się na wszystko co jest WOOD :) Miałam wcześniej ten w różowym pudełku i był dla mnie paskudny i wcale nie wood. Ten jest już bardziej w moim typie, choć wolę coś cięższego. Velvet pachnie na mnie delikatnie. Tylko przez parę sekund drzewnie, potem bardziej zielonymi nutami z jakimś wodnym kwiatkiem. Coś jak zapach wiosennego lasku, trawa... Na pewno nie gęsty dziki, iglasty las. Ja faceta w tym zapachu sobie nie wyobrażam. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: kilka próbek

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie