WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Korektory pod oczy

Malu Wilz Light Reflector Korektor rozświetlający

• 20 kwietnia 2012 o 0:41
    Nie dla mnie
    Dostałam korektor w prezencie bo sama nie zdecydowałabym się na taki drogi produkt. Dla mnie jest zdecydowanie za mało kryjący- przykrywa z powodzeniem drobne krostki, ale nie ma szans na zakrycie nim dużych cieni pod oczami... Plusem jest to, że ładnie rozświetla, więc cienie są mniej widoczne, a cara świeższa. Mam odcień 3- jest on troszkę różowawy, więc może po części dlatego mi nie odpowiada (u mnie lepiej się sprawują żółtawe korektory). Dobrze się rozprowadza, długo trzyma na skórze, ma przyjemną konsystencję, nie podkreśla suchych skórek, zmarszczek, zostawia wrażenie nawilżenia. Polecam wszystkim, ale nie tym, którzy potrzebują mocnego krycia. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: niecałe 1
  • 1 maja 2011 o 20:09
    świetny
    świetny, wydajny, doskonale ukrywa cienie i podkówki! poleciła mi go pani wizażystka na darmowym pokazie makijażu. zdziwiła mnie jego moc, nałożony na podkład świetnie się wtapiał a twarz od razu wyglądała na wypoczętą i rozświetloną. przy pojemności 8 ml cena 59 zł. to nie majątek, ale jaki efekt!! Używam tego produktu od: jeden miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Alicja
    20 kwietnia 2011 o 10:51
    Jeden z najlepszych
    Korektor rozświetlający i w zasadzie spełnia swoją obietnicę. Bo bardzo ładnie rozświetla. Jest " elastyczny" . Może nie kryje idealnie , ale robi to dobrze i jest mega wydajny i poprzez swoją formuję świetnie nadaje się do używania tak pod jak i na makijaż. Dobrze się rozprowadza. Cena za ilość uważam również zachęcająca bo to naprawdę niezły produkt. Lepszego nie znalazłam,
  • 7 czerwca 2010 o 9:19
    Doskonały!!!
    Ten korektor poleciła mi kosmetyczka, która używała go do makijaży ślubnych. Jest doskonały!!! Bardzo długo trzyma się pod okiem, bardzo fajnie rozświetla, nawilża, nie zbiera się z zmarszczkach. Jest bardzo wydajny, mi przy codziennym używaniu starcza na ponad rok. Polecam kolor 3 jest najbardziej naturalny. Niestety trzeba sie go naszukać.... Używam tego produktu od: 5 lat Ilość zużytych opakowań: 3

Zobacz także inne Korektory pod oczy