Korektory pod oczy

Kryolan Concealer Circle korektor 40 g 03
hairstore.pl
Kryolan Concealer Circle Paleta Korektorów i Kamuflaży 2
Kryolan Concealer Circle Paleta 6 Korektorów Nr 6

Nasi użytkownicy zostawili 75 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 27 sierpnia 2019 o 9:31
    Zakamufluje wszystko
    Ogolnie uwielbiam marke kryolan za wszystkie pordukty z jakimi mialam stycznośc. No i oczywiscie ten kamuflarz równiez trafił w moje rece. Jest anprawde rewelacyjny. Zakryje wszystko co potrzeba. Rowniez mozna ze sobą mieszac kolory jesli jest tajka potrzeba. Utrzymuje sie meg adlugo i jest bardzo ale to bardzo wydajny. Na kamuflarzu podkłady rozprowadzają się rewelacyjnie i nie ścierają go.
  • 24 marca 2019 o 13:49
    Najbardziej kryjący korektor
    Uwielbiam ten korektor ( posiadam kółeczko nr 6 ).Po nałożeniu wszystkie niedoskonałości znikają jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki :). Wiele kolorów w kółeczku pozwala na dobranie koloru do każdej karnacji więc nie ma problemu przy malowaniu klientek. Najlepiej trochę produktu rozgrzać na grzbiecie dłoni wtedy dużo łatwiej się rozprowadza i nie wygląda cieżko. Polecam :)
    Zalety:
    • Bardzo wydajny
    • Mocno kryje
    • Wiele kolorów
    Wady:
    • Nie zauważyłam
    Iwona_C
    29 sierpnia 2018 o 15:07
    Zaczarowany krążek!
    Chyba najlepszy korektor z jakim miałam kiedykolwiek do czynienia. Moje kółko mam już 2 lata ,i zużycie jest niewielkie , konsystencja się nie zmieniła a jego działanie jest bez zarzutu. Opakowanie bardzo dużej pojemności , bo aż 40 g (starczy chyba na całe życie) w formie krążka zawierającego 6 odcieni korektora w srebrnym kolorze z przezroczystą nakrętką , na której mamy grafikę z srebrna maską. Korektor ma przyjemny pudrowo-kwiatowy zapach , jego konsystencja jest bardzo gęsta i treściwa. Zawartość 6 odcieni w opakowaniu pozwala na zastosowanie go wedle potrzeb, możemy mieszać odcienie aby uzyskać oczekiwany kolor. Ma bardzo mocne krycie ,mimo gęstej konsystencji ,bezproblemowo się nakłada i rozciera ,zastyga na twarzy dając matowe wykończenie. Można nakładać palcem ,gąbeczką , mnie najwygodniej było go rozprowadzać przy użyciu pędzelka. Ma rewelacyjne krycie , stosowałam go punktowo na widoczne naczynka, plamki czy cienie pod oczami , bo do całej buzi wydaje mi się zbyt ciężki. Bardzo trwały, na buzi utrzymuje się do momentu wykonania demakijażu. Mimo dość wysokiej ceny wart zakupu , bo jego mocno kryjąca konsystencja powoduje ze jest mega wydajny i posłuży nam latami.
    Zalety:
    • rewelacyjnie kryje w 100 %
    • kremowa konsystencja
    • nie wysusza skóry
    • łatwo się rozprowadza
    • zestawienie 6 kolorów w opakowaniu
    • stapia się z podkładem
    • niewidoczny na twarzy
    • eleganckie i trwałe opakowanie
    • ogromna pojemność jak na korektor 40g
    • mega wydajny
    missi13
    12 lipca 2018 o 15:09
    extra!!
    Samo to ze w jednym zestawie jest 6 specjalistycznych odcieni kamuflaży wewnątrz jednego opakowania jużmnie urzekło!!!poradzi sobie z wszelkimi defektami skóry. Nawet najbardziej widoczne blizny potrądzikowe, przebarwienia, zasinienia, popękane naczynka, nie stanowią dla niego problemu. Produkt dostępny jest w wielu odcieniach, pojedyncze kółko składa się z sześciu barw, dzięki czemu można niezwykle łatwo uzyskać pożądany kolor
    Zalety:
    • nie zapycha porów skóry,
    • jest niezwykle wydajny,
    • jest wodoodporny
    • 6w1
    Wady:
    • cena..........
  • 12 kwietnia 2018 o 21:15
    Ach ten Kryolan
    Najlepsze magiczne kółko które posiadam, bardzo dobrze zakrywa wszelakie niedoskonałości, bardzo wydajne różne odcienie które bardzo dobrze dopasowują się do cery wiadomo nie jest tanie ale dla tych ktorzy zastanawiają się nad zakupem to powiem że naprawdę warto.
    Zalety:
    • Wydajne
    • Dopasowuje się do karnacji
    • Świetna jakość
    Wady:
    • Wysoka cena

Zobacz także inne Korektory pod oczy