Korektory pod oczy

Make Up For Ever Full Cover Extreme Camouflage Cream Wodoodporny krem kamuflujący

Nasi użytkownicy zostawili 42 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 11 października 2024 o 14:03
    Najmocniej kryjący korektor na rynku!
    W korektorze zakochałam się od pierwszego użycia. Kupilam go po poleceniach Maxineczki! Jest to prawdziwy tynk, zakryje wszystko co tylko możliwe jest do zakrycia. Stosowałam go pod oczy w małej ilości oraz na jakieś pojedyncze wypryski. Korektor ma fajną, poręczną tubkę z którego trzeba wycisnąć produkt. Ma kremową konsystencję, niebywale mocny pigment przez co nie trzeba wyciskać dużo produktu tylko minimum. Szybko zastyga więc trzeba pracować z nim 5x szybciej. Mi osobiście to nie przeszkadza. Bardzo, bardzo dobry korektor, ale raczej dla bardziej zaawansowanych osób w świecie makijażu! Polecam!
    Zalety:
    • Bardzo mocny pigment - przykryje wszystko
    • Wydajny! - trzeba go niewiele aby zakryć cienie pod oczami lub jakieś zmiany na twarzy
    • Długotrwały- utrzymuje się w nienaruszonym stanie do czasu demakijażu
  • 6 lipca 2022 o 10:39
    Wszechstronny
    Ten kamuflaż tak naprawdę można stosować na wiele różnych sposobów bo bardzo dobrze i mocno kryje blizny, tatuaże, niedoskonałości ale ja go lubię najbardziej jako bazę pod cienie. Po nałożeniu na powiekę wklepuję i wyrównuje go gąbeczka dzięki czemu powieka jest wygładzona, aplikacja cieni jest szybka i prosta a kamuflaż przedłuża trwałość makijażu oka, cienie pozostają długo nienaruszone
    Zalety:
    • Kolory
    • Zastosowanie
  • 24 listopada 2020 o 16:11
    Moje odkrycie !!
    Krem full cover daje super mocne krycie, najmocniejszy "korektor" jaki używałam a uwielbiam mocne krycie. Jednocześnie nie zapycha cery tak jak inne tego typu korektory przetestowałam masę i żaden nie zaskoczył mnie tak pozytywnie jak ten marki Makeupforever. Jest bardzo wydajny jedno opakowanie starcza na pare miesięcy spokojnie.
    Zalety:
    • Bardzo wydajny
    • Starcza na parę dobrych miesięcy
    • Daje najmocniejsze krycie
    • Pięknie wygląda na twarzy scala się ze skórą nie powoduje plam
    • Nie zapycha cery
    • Dobra kolorystyka ja używam 04
    • Fajnie że jest w tubie a nie w słoiczku łatwa aplikacja
    Wady:
    • BRAK
  • 30 stycznia 2020 o 18:11
    Najlepszy kryjący korektor
    Korektor ten ma bardzo gęstą formułę, dlatego idealnie kryje. Nigdy nie stosowałam go pod oczy, bo z góry wiem, że by się do tego u mnie nie nadawał. Nie potrzebuję aż takiego krycia pod oczami, wolę lżejsze formuły. Kupiłam go przede wszystkim dla zakrywania niedoskonałości skóry/blizn potrądzikowych i w tym przypadku nie ma sobie równych. Jest bardzo wydajny! W tym momencie posiadam już drugie opakowanie i nawet nie szukam innego zamiennika :) Posiadam odcień nr 5 - waniliowy, idealnie stapia się z cerą. Często, gdy nie nakładam makijażu, używam go tylko dla zakrycia niedoskonałości. Jego cena jest bardzo wysoka, ale jest warty zakupu. Najlepiej poczekać na promocje w Sephorze. Wklepuję go zawsze palcem i wtedy jest najlepszy efekt.
    canbria
    2 listopada 2019 o 20:34
    Uuultra wydajny i trwały
    Oceniam odcień nr 3. Korektor ten kupiłam po tym jak swego czasu Maxineczka wychwalała go ponad niebiosa. Ja również mam duże cienie pod oczami i szukałam czegoś co dobrze się z nimi rozprawi. Korektor znajduje się w plastikowej tubce zakończonej precyzyjnym, małym otworem, dzięki któremu jesteśmy w stanie idealnie dozować produkt - tyle, ile akurat potrzebujemy. Jest to bardzo fajne, higieniczne rozwiązanie. Kamuflaż jest mega wydajny, już niewielką ilością jesteśmy w stanie przykryć to, co chcemy. Opakowanie mieści w sobie aż 15 ml produktu i uwierzcie, że samemu, używając tego korektora codziennie, naprawdę ciężko go wykończyć. Producent powinien pomyśleć o mniejszych i adekwatnie do pojemności tańszych opakowaniach. Korektora używam w niewielkiej ilości na cienie pod oczami (mam gładką skórę, nie mam worków), pamiętam o tym, żeby uprzednio nawilżyć delikatną okolicę oczu poprzez nałożenie kremu. Na tak przygotowanej skórze korektor trzyma się bez zarzutu cały dzień, jest wodoodporny. Nie zauważyłam, żeby przesuszał mi skórę pod oczami za co plus. Krycie można budować, po nałożeniu trzeba go szybko przypudrować, żeby nie wszedł w zmarszczki. Kolor 3 jest jasny, lekko żółty. Podczas wyboru koloru należy mieć na względzie to, że produkt oksyduje - warto więc wybrać o 1 lub 2 tony jaśniejszy kolor. Korektor bez problemu aplikuje się palcami jak i małymi gąbkami przeznaczonymi właśnie do korektora. Podsumowując, to dobry korektor, ale ze względu na wysoką cenę raczej już go nie kupię, zwłaszcza, że wyszło niedawno dużo dobrych i o wiele tańszych produktów.
    Zalety:
    • mega wydajny
    • zakrywa mocne cienie pod oczami
    • trwały
    • wodoodporny
    • higieniczne opakowanie
    • można go budować
    Wady:
    • drooogi
    • samemu ciężko go zużyć do końca