Błyszczyki

Essence What The Fake! Extreme Plumping Lip Filler Powiększająco-wypełniający błyszczyk do ust

notino.pl
Nr. 02 Oh My Nude! 4.2 ml
Essence What the Fake!

• 6 sierpnia 2024 o 10:03
    Nie dla każdego
    Błyszczyk ładnie wygląda na ustach - jest to wpadający w czerwień róż, daje szklisty efekt. Delikatnie powiększa. Niestety pieczenie było dla mnie nie do wytrzymania i musiałam szybko go zmyć, dlatego na pewno nie będę nosić go na co dzień, a raczej do zdjęć. Jeśli macie wrażliwą skórę, może się wam nie sprawdzić. Zapach dość przyjemny, czuć papryczkę chilli, ale nie szczypie w nos i oczy więc tragedii nie ma.
    Zalety:
    • kolor
    • wykończenie
    Wady:
    • mocno piecze
  • 20 czerwca 2024 o 0:12
    Piękny kolor na ustach i efekt powiększenia
    Błyszczyk jest jednym z moich ulubieńców. Po nałożeniu odczuwalne jest pieczenie, a po chwili widoczny jest efekt powiększenia, który moim zdaniem, w porównaniu z innymi produktami powiększającymi z podobnej półki cenowej, wypada naprawdę dobrze. Jednak największa zaletą jak dla mnie jest kolor - usta po nim są pięknie zaróżowione, a błyszczyk zachowuje się trochę jak tint i nawet kiedy już całkowicie zejdzie z ust, zostaje na nich delikatnie różowy odcień.
    Zalety:
    • efekt powiększenia
    • trwałość
    • kolor
  • 27 stycznia 2024 o 16:51
    Zupełnie przeciętny
    Szukałam ostatnio do przetestowania jakiegoś fajnego błyszczyku który ładnie by eksponował i powiększał usta ale niestety z jadem pszczelim mnie bardzo uczulają i powodują na moich ustach stan zapalny więc szukam innej alternatywy. No i trafiłam w naturze na błyszczyk marki essence i mnie zaciekawił. Wybrałam akurat wersję o zapachu czekolady bo papryczka chilli tez mnie lekko przerażała. No i w sumie po kilku użyciach muszę przyznać że niestety ale jest słaby. Używałam już lepsze które nie były typowo ukierunkowane na powiększenie a zdecydowanie lepiej wyglądały na ustach. Ten do użytku dziennego się sprawdzi ale to żaden szał. Plus za cenę bo na szczęście nie był drogi .
    Zalety:
    • Przystępna cena
    Wady:
    • zapach niby czekoladowy ale taki lekko chemiczny
    • nie robi żadnej spektakularnej różnicy
    • trwałość klasyczna jak każdy błyszczyk
    Drogeria Natura
  • 1 stycznia 2024 o 18:29
    Ból i pomniejszenie ust
    Piecze tak bardzo ze trzeba go zmywac pod woda na dodatek usta sa sciagniete i wygladaja na mniejsze. Poprostu nie da sie tego uzywac bo pali w usta a efektu brak. Nie polecam stanowczo. Duzo lepsze sa blyszczyki tej firmy ktore nie pieka a powiekszaja usta na dodatek sa tansze. Musialam wyrzucic ten produkt
    Zalety:
    • Nazwa
    Wady:
    • Ból
    • Odwrotny efekt
  • 22 lipca 2023 o 11:07
    Nie znam lepszego z cudownym uczuciem mrowienia
    Produkt (w kolorze czerwonym) zakupiłam w drogerii Natura. Oczekiwałam od niego, że bardziej uwydatni kształt i kolor moich ust, ale nie spodziewałam się jakiegoś super efektu. Natomiast efekt przerósł moje oczekiwania. Błyszczyk przez pół godziny po jego aplikacji daje efekt mrowienia, które uwielbiam. Do tego faktycznie optycznie powiększa usta i nadaje im piękny czerwony, ale delikatny kolor. Bardzo ładnie wygląda na ustach i po "zjedzeniu go" nadal widać lekko zaczerwienieniony i podkreślony kolor ust. Aktualnie nie znam lepszego i uzależniłam się od jego stosowania. Usta są po nim nawilżone. Chcę mieć go codziennie na ustach i w ciągu dnia dokładam. Super się błyszczy, ale tak bardziej naturalnie i nie jest to żaden tandetny błysk. Kupiłam go sobie na okres wiosenno-letni, do delikatnego codziennego looku, ale nie umiem przestać go stosować. Zakupiłam też odcień cinnamone, jest bardziej przeźroczysty, ale za to ma piękne drobinki, które wyświecają się w słońcu.
    Zalety:
    • powiększa optycznie usta,
    • nadaje im piękny czerwony kolor, ale delikatny,
    • bardzo ładnie się błyszczy,
    • mrowi usta,
    • jest wydajny,
    • nawilża usta.
    Wady:
    • brak wad
    Drogeria Natura