WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Błyszczyki

Christian Dior Addict Lip Polish Lakier do ust z wygladzajacym aplikatorem

Nasi użytkownicy zostawili 25 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

PAUNI
    21 maja 2021 o 10:31
    Luksusowy❤
    Ten błyszczyk to wyższa półka. Bardzo dobra jakość produktu. Śliczne opakowanie. Zachwycił mnie aplikatorem "roll-on". Usta są wygładzone, ujednolicone. Kolor bardzo naturalny, zbliżony do prawdziwego odcienia ust. Nawilża, wypęłnia. Usta są błyszczące i ponętne.
  • 8 lipca 2020 o 21:44
    fajny
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Lakier do ust jest bardzo fajny, wydajny, sporo wybór odcieni, cenowo to dośc sporo kosztuje, Błyszczyki są w miarę duży, pozostawiają na ustach piękny kolor, kształt. Nie wysuszają warg. Nie kleją się, są delikatniejsze
    Zalety:
    • efekt
  • 30 czerwca 2020 o 21:38
    super
    Błyszczyk ma ładny i przyjemny zapach, usta po jego użyciu są nawilżone, miękkie i odżywione. Jeśli chodzi o trwałość, to trzeba mieć na uwadze, że to błyszczyk, więc dość szybko go zjadamy, ale jeśli za dużo nie mówimy i przede wszystkim nie pijemy i nie jemy to wytrzymuje dłużej.
    Wady:
    • kolory
  • 19 listopada 2014 o 14:13
    Błyszczykowy ideał!
    Posiadam odcień 002 Fresh Expert – w opakowaniu jest to bardzo mocny róż. Na ustach łagodnieje, traci na mocy, jest o wiele bledszy i mniej landrynkowy. Błyszczyk jest bezdrobinkowy, na ustach tworzy taflę, nadaje im mokry połysk, doskonale odbija światło – rzeczywiście usta wyglądają na polakierowane. Ma dość gęstą konsystencję, ale nie jest ciężki. Na ustach zachowuje się trochę jak budyń, otula je, ale nie klei się. Dużą niespodzianką był dla mnie gąbeczkowy aplikator, który podczas nakładania na usta kręci się wokół własnej osi, dzięki czemu kosmetyk rozprowadzany jest równomiernie – nie spotkałam się jeszcze z takim rozwiązaniem. Jedyne, do czego mam zastrzeżenia, to to, że z nim trzeba się trochę nagimnastykować, aby dotrzeć do kącików ust. Błyszczyk nie wylewa się poza kontur ust, nie spływa ani nie zbiera się w załamaniach. Trwałość jest rewelacyjna – błyszczyk trzyma się a ustach w stanie nienaruszonym przez 2 godziny (nie schodzi podczas picia i jedzenia), potem stopniowo znika, jednak nie robi nieestetycznych śladów – jest to jeden z najtrwalszych błyszczyków z jakimi miałam do czynienia. Spełnia wszystkie moje wymogi błyszczyka idealnego. Błyszczyk dba o usta, długotrwale nawilża, nawet po zniknięciu z ust pozostawia je w bardzo dobrej kondycji, są niesamowicie miękkie, gładkie. Optycznie powiększa usta, stają się pełniejsze, seksowne. Zapach jest nieco chemiczny, na początku bardzo mi przeszkadzał, z czasem udało mi się do niego przyzwyczaić i już nie drażni. Smaku na szczęście nie posiada. Opakowanie, jak to u Diora, ładne, trwałe eleganckie. Przypomina flakonik perfum Addict. Cena jest wysoka, ale w tym przypadku wiem, za jaką jakość płacę (w odróżnieniu np. od błyszczyków Diora Ultra Gloss). Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: w trakcie drugiego
  • 6 sierpnia 2013 o 19:59
    cudowny
    Tak, tak, tak i jeszcze raz tak... Błyszczyk ten dostałam jako prezent, gdyż sama w życiu nie zdecydowałabym się na tak drogi zakup produktu do ust-lubię mieć dużo szminek, pomadek itd. i nie jestem zdania, że zawsze to co lepsze jest droższe. Jednak w tym przypadku cena idzie w parze z jakością. PLUSY Bardzo wygodny aplikator z \'rolującym wałeczkiem\' :-) ale przede wszystkim ten produkt jest niesamowity, ponieważ można mieć najbardziej przesuszone usta, a po aplikacji nie widać ŻADNYCH nierówności, efekt jak by się nałożyło bezbarwną folię na usta. Jedyne MINUSY to cena (ale to w końcu Dior...) oraz typowa dla błyszczyka każdej marki \'przylepność\'-lepiej nie mieć tego produktu na ustach przy silnym wietrze ;-) Używam tego produktu od: od kilku lat Ilość zużytych opakowań: w trakcie drugiego opakowania