Kremy na dzień

Yves Rocher Elixir Botanique, Soin Anti-Pollution Reparateur Jour Krem naprawczy na dzień

• 16 marca 2025 o 12:04
    Wysusza YR
    Krem na początku mi pasował i dopiero po czasie zauważyłam, że nie odpowiada mojej cerze. Dostałam go w prezencie od marki jako gratis do zakupów. Zamknięty w szklanym słoiczku, nie przypadnie do gustu miłośnikom higienicznych opakowań. Bardzo ładnie pachnie, co umila stosowanie. Jest na dzień, ale nie ma spf, nadaje się raczej pod krem z spf lub pod makijaż. Po nałożeniu skóra była rozpromieniona, a jednocześnie zmatowiona. Krem ściągał pory. Krem dawał nawet efekt wygładzenia i nawilżenia. Naprawdę cera ładnie po nim wyglądała. Niestety przy dłuższym stosowaniu bardzo wysuszył mi cerę. Raczej nie polecam…
  • 6 października 2023 o 16:54
    Takie nic
    Krem był dołączany jako gratis do zakupów z norweskim sklepie YR. Jego cena regularna jest dla mnie absurdalna i nie dałabym tyle za to coś. Ten krem nie wyróżnia się niczym szczególnym. Jest zbyt mało nawilżający, a za to zbyt perfumowany, co mnie nie odpowiada. Nakładam go na olejek różany, bo sam nałożowy to już po godzinie nie czuć, że się czymkolwiek nawilżyło twarz. Na dzień nie nadaje się, bo nie ma w sobie filtra, a na nim znowu filtr się nie trzyma. Zbyt żelowa konsystencja by się makijaż dobrze trzymał. Zużyję drugie opakowanie , ale zdecydowanie nie kupię tego kremu i nikomu też go nie polecam. Zera efektu. O niwelowaniu zmarszczek to chyba żart, bo on nawet dobrze nie nawilża.
    Zalety:
    • szklane opakowanie może się ładnie prezentować na toaletce czy w łazience i tylko tyle
    Wady:
    • cena regularna
    • zapach mi nie pasuje, zbyt mocny
    • nie regeneruje, słabo nawilża
  • 28 września 2022 o 16:41
    Krem naprawczy na dzień
    Krem odmładzająco detoksykujący ma żelowo-kremową konsystencję, która szybko się wchłania i jest odpowiednia dla każdego, niezależnie od typu cery. ???? Delikatny zapach sprawia, że nakładnie kremu to czysta przyjemność. ???? Żelowo-kremowa struktura sprawia, że krem idealnie nadaje się pod makijaż. Mam nawet wrażenie, że make-up yżej się utrzymuje na twarzy. ???? Nakładam niewielką ilość kremu codziennie rano na serum Detoksykujące, na całą twarz, wykonując ruchy palcami od środka na zewnątrz. ???? Zauważyłam pojawiające się pozytywne zmiany na mojej cerze. Skóra jest bardziej dotleniona, koloryt wyrównany, nawilżona i wygląda zdrowo. ???? Krem naprawczy na dzień zawiera 98% składników pochodzenia naturalnego. ???? Ekologiczne pudełko wykonane jest z 41% mniej kartonu, a szklany słoik nadaje się do recyklingu.
  • 9 czerwca 2022 o 11:21
    Nie dla mnie
    No taki przeciętny krem :) Ładne opakowanie, chociaż niehigieniczne. Delikatny zapach, dość wysoka cena, łatwa dostępność, poprawny skład. Chyba można już kupić do niego wkłady wymienne więc to na plus. Konsystencja jest lekka, szybko się wchłania. Krem delikatnie nawilża, nie przetłuszcza. Ja jednak wolę kremy albo matujące, albo z filtrem albo ujedrniące. Dla tego produktu nie ma za bardzo miejsca w mojej pielęgnacji. Nie widzę też powodu żeby tyle za niego zapłacić.
  • 27 lutego 2022 o 11:44
    Fajnie działa na dzień
    Lubię bardzo ten kremik. Fajnie się sprawdza na dzień, chroni skórę przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi, a w tych czasach ważne jest żeby chronić przed tym skórę. Krem szybko się wchłania i ma przyjemną konsystencję z lekkim zapachem. Nie zapycha porów, sprawdza się naprawdę dobrze przy mojej mieszanej cerze. :) Szczerze polecam osobom, które mają przesuszoną skórę i potrzebują ją odżywić a jednocześnie ochronić przed czynnikami zewnętrznymi.

Zobacz także inne Kremy na dzień