Kremy na dzień

AA My Beauty Power, Antyoksydacyjny krem-żel na dzień `Niacynamid 5%`

• 8 maja 2024 o 0:01
    Bardzo dobry jak na tę cenę
    Od kiedy skończył mi się ten krem, używałem jeszcze kilku innych kremów i z biegiem czasu muszę przyznać, że jest świetny. Dorwałem go w Hebe za bodajże 20 zł, więc nie spodziewałem się super efektu, jednak przerósł moje oczekiwania. Moja cera mieszana (która lubi się świecić w strefie T) zaczęła się tłuścić dopiero pod wieczór, więc cały dzień byłem matowy na twarzy, nie zauważyłem też powiększonych porów ani zaskórników, więc to dodatkowy plus. Krem ma konsystencję żelu, więc fajnie się go rozprowadza.
    Zalety:
    • skutecznie matowi cerę
    • żelowa, lekka konsystencja
  • 19 grudnia 2023 o 14:22
    Zużyłam go z przyjemnością
    Kupiłam go razem z kremem na noc z tej serii, w ramach adwentowego kuponu w Rossmannie, więc cena była groszowa. Moja cera: tłusta, z tendencją do niedoskonałości. Dość ostrożnie wybieram kremy do twarzy, nie mogą być zbyt bogate ani napakowane olejkami. Miał lekką konsystencję i dobrze się rozsmarowywał. Wchłaniał się niemal do końca, wyczuwałam lekką warstewkę, która na szczęście znikała po czasie i w niczym nie przeszkadzała. Nie zrobił mojej cerze żadnej krzywdy - nie spowodował powstania niedoskonałości, nawilżał wystarczająco, nie świeciłam się jak latarnia. Nie podrażnił mnie w żaden sposób. Sprawiał, że moja twarz wyglądała po prostu dobrze. Do jego działania nie mam więc zastrzeżeń. Nadawał się również pod makijaż. Bardzo ładnie pachniał, świeżo i jakby kwiatowo. Już dawno żaden zapach kremu tak mnie nie ujął. Opakowanie to różowy plastikowy słoiczek z półokrągłym dnem. Dzięki temu bez żadnych problemów zużyłam krem do samego końca, co zajęło mi prawie 5 miesięcy. Byłam z niego zadowolona i mogłabym go kupić kiedyś ponownie.
  • 9 listopada 2023 o 13:45
    Krem
    Krem na świetną konsystencję. Dla mnie wyśmienity. Zapach cudowny. Ogólnie polecam, w moim stylu. Lubię go :) Nawilża. Ładnie się wchłania, nie klei się.
    Grajmi
    20 września 2023 o 10:29
    Ogólnie go polecam
    Krem ma przyjemną, lekką konsystencję, szybko się wchłania, choć u mnie pozostawia tłustą warstwę w strefie T. Zapach przypomina świeżego ogórka. Ogólnie polecam
    Drogeria Jasmin
  • 19 sierpnia 2023 o 10:13
    Spełnia moje oczekiwania
    Produkt spełnia moje wymagania. Są one związane z wyrównaniem kolorytu skóry oraz z wyrównaniem drobnych nierówności skóry. Efekt widać już po 3-4 dniach systematycznego stosowania.

Zobacz także inne Kremy na dzień