Cienie do powiek

Eveline Cosmetics Shocking Nudes Eyeshadow Palette Paleta 12 cieni do powiek

Eveline
Paleta 12 cieni do powiek
Eveline Cosmetics Cosmetics - Shocking Nudes Eyeshadow Palette - Paleta 12 cieni do powiek - 9,6 g - EDYCJA LIMITOWANA

• 5 lutego 2025 o 22:15
    Trwałe, śliczne, pomysłowe!
    Ta paletka to kolejne świetne cienie do powiek od Eveline. Znajdą się tu zarówno maty jak i piękne brokaty. Niektóre odcienie są piękną mieszanką będącą niespodzianką dla kupującego. Cienie pięknie prezentują się na powiece. Używam szczególnie tych brokatowych i jestem bardzo zadowolona. Cienie są bardzo trwałe, nie blakną, nie zbierają się w załamaniach powieki. Łatwo się aplikują i blendują. Wyglądają pięknie zarówno solo, jak i w połączeniu z czarnym eyelinerem. Dodają charakteru każdej stylizacji. Cienie są wydajne i niedrogie. Za całą paletkę zapłaciłam ok 20 zł. Są zamknięte w pięknej paletce, a cienie w środku wyglądają bardzo estetycznie i mają swoje nazwy. W środku też znajdziemy lusterko doczepione do palety. Ja nie potrzebuję drożej. :)
    Zalety:
    • piękne kolory
    • trwałe
    • charakterne
    • element niespodzianki w postaci mixu kolorów
    • łatwe w aplikacji i blendowaniu
    • wydajne
    • piękne opakowanie
  • 6 czerwca 2024 o 12:58
    Nudziakowa bezpieczna paletka
    Paleta cieni do powiek Eveline Shocking Nudes była moją towarzyszką w wielu podróżach. Zawiera 6 matowych, 3 połyskujące i 2 marmurkowe cienie, co daje szerokie możliwości tworzenia nudziakowych , spokojnych makijaży. Dodatkowym atutem jest wbudowane lusterko, które jest niezwykle przydatne podczas wyjazdów. Zazwyczaj sięgam po tę paletę do mocniejszych makijaży, zwłaszcza ze względu na bogactwo ciemniejszych, brązowych odcieni. Moim ulubionym zestawem na dzień są kolory "Obscure" i "Unfounded", które pozwalają na stworzenie delikatnego, połyskującego makijażu oka. Cienie z palety Eveline Shocking Nudes lekko się osypują, ale bardzo łatwo się blendują, co czyni je przyjaznymi w użyciu. Ogólnie rzecz biorąc, korzystanie z tej paletki sprawia mi przyjemność. Kupiłam ją na promocji kilka miesięcy temu za około 50 złotych na oficjalnej stronie Eveline, ale uważam , że za takie pieniądze można sobie pozwolić na coś lepszego. Mimo że jestem zadowolona z zakupu, niektóre cienie pozostają dla mnie niewykorzystane. Na przykład, hybrydowe cienie z kuleczkami przetestowałam jedynie palcem na swatchu, ale nigdy nie zagościły na moich powiekach. Czy kupiłabym ją ponownie? Prawdopodobnie nie. Jednak czy żałuję zakupu? Również nie. Paleta Eveline Shocking Nudes jest solidnym produktem, który dobrze spełnia swoje zadanie, chociaż nie każdy cień przypadł mi do gustu.
    Zalety:
    • Dobra pigmentacja
    • Łatwo się blendują
    • Są trwałe
    • Lusterko w palecie
  • 11 lutego 2023 o 0:27
    Piękne kolory to paletka szczęścia
    Paletka z pięknymi cieniami . Uwielbiam kolory z tej paletki. Jest to naprawde jedna z niewielu paletek ,ktore pokochała od pierwszego nałożenia!! Co najważniejsze można śmiało je mieszać ze sobą , co w wyniku wychodzi mega mix świecących mieniących się kolorów. Cienie utrzymują się na powiece moim zdaniem długo, nie gubiąc głębi koloru . Paletka z lusterkiem jak dla mnie jest to hit.
    Wady:
  • 8 listopada 2022 o 10:03
    Miłe zaskoczenie
    Paleta z początku nie bardzo przypadła mi do gustu. Nie podobała mi się ta mocna inspiracja, cień glutek no i rozmieszczenie cieni. Wizualnie nie kusiła. Ale pewnego razu z czystej ciekawości zajrzałam w jej tester i nie mogłam uwierzyć jak napigmentowane i miękkie są te cienie! Kiedy pojawiła się na oficjalnej stronie promocja - 35 zł wzięłam do koszyka id razu. Maty to jest mistrzostwo świata - nie odbiegają wcale od Anastasia Beverly Hills. Jak już wspomniałam pigmentacja jest rewelacyjna, szybko i ładnie blenduja się do chmurki a osyp jest niewielki. Błyski.. myślę, że Eveline idzie w bardzo dobrą stronę. Są one miękkie, wielowymiarowe i po prostu przepiękne! Co do błysków jestem rozpuszczoną przez Glamshop i mam wysokie wymagania ale tu zostały one spełnione w 100 procentach. Najsłabszymi punktami tej palety jest oczywiście glutek Suprise me oraz ten najjaśniejszy błyszczący bez ala perła. Reszta same plusy;) bardzo mile się zaskoczyłam.
    annamaq
    17 sierpnia 2022 o 19:34
    W sumie fajna
    Paletę używam gdzieś od pół roku. Zakupiłam ją na promocji w rossmanie. Ma ładne nudziakowe kolory które długo trzymają się na powiece. Dość mocno się sypią, także trzeba uważać. Dwa kolory dla mnie nie nadają się do użytku- ta niby żelka oraz taki lekko niebieskawy scandal- u mnie wygląda trupio. Dodaję zdjęcie. Paletkę polecam, kolory fajnie się blendują, raczej nie można nią zrobić sobie krzywdy ;)