Cienie do powiek

Anastasia Beverly Hills Sultry Eyeshadow Palette Paleta 14 cieni do oczu

Nasi użytkownicy zostawili 41 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 12 czerwca 2024 o 0:16
    Moja tajna broń...na dobre i złe
    Cudowna Uwielbiam ten produkt, za wszystko! Bardzo wygodnei poręczne opakowanie, solidnie zrobione. Mam ja już długi czas i trzyma siw świetnie. Lusterko, pedzelek, cienie matowe i błyszczace- kompletny produkt. Można pr,yczepic się do pedzelka, ale na wyjazdy może być. Okładka jakby zasypana brokatem, no jest super. Cienie sprawdzają mi się świetnie, i dzięki tej palecie nawet sięgam.po szarość vo mnie zaskoczyło. Dla.mnie to paleta kompletna...są jasne, pośrednie i ciwmne a do tego błyski. Mamy wszystko w jednym miejscu, a jeżeli potrzebuję koloru to sięgam.po kredki lub kolorowy tusz. Pigmentacja i trwałość zasługują na pochwalę, jestem pod wielkim wrażeniem...tak dużym, że ta paleta wypchnęła z mojej toaletki wielką paletę glamshop neutralną czy toofaced born this way. Nie mam do tej pory godnego zastępcy, który nadaje się do dzienniaczkow I może być wieczorowych. Że wszystkich nude-palet jakie miałam, ta urzekła mnie najbardziej i przekonała...Bo jest że mną w związku dłużej niż te 18 msc ważności od otwarcia. Muszę się zaznaczyć, że są tu bardzo dobre błyski ale nie są w stylu multi z glamshpu...to inny...lżejszy/slabszy poziom. Lubię ja też, za to...że to taki pewniak. Bierzesz ja w ciemno do torby i wiesz, że nie wydarzy się żadna tragedia tak jak np.z błyskami glamu... Można złapać inny pedzelek ale nauczyłam się już tym.operowac. tzn tylko.maty bo błyski najlepiej nakłada się palcem. Lusterko porządne więc na luziku można w niej zrobić caly makijaż. Anastazja trafia na listę i kupię może . jakaś wersję z kolorem...pożyjemy i zobaczymy
  • 1 marca 2024 o 15:51
    Świetna!
    Dobra alternatywa dla wszechobecnych palet o bardzo ciepłej kolorystyce. Cienie mają dobrą pigmentację, świetnie się blendują, nie osypują się zbytnio. Ładnie trzymają się na powiece. Na duży plus jest neutralny beżowy cień, który dla mnie osobiście ma idealny kolor, nie wpada w żółty ani różowy ton. Można nią wyczarować zarówno dzienny jak i wieczorowy makijaż. Polecam!
  • 6 lutego 2024 o 20:41
    Nie polublilysmy sie
    Jestem naprawdę dobra w makijażach, ale a ta paleta się po prostu nie polubiłyśmy. Na początku byłam zachwycona z pigmentacji i kolorów palety. Kolory są naprawdę piękne, neutralne i można zrobić z nich zarówno makijaż dzienny jak i wieczorowy. Po kilku wykonanych makijażach wiedziałam, że coś jest nie tak. Nie umiem stwierdzić dokładnie co… mimo użytej bazy pod cienie lub korektora, po kilku godzinach makijaż tracił swój blask, a produkt rozwarstwiał się na powiece. Ciężko pracuje się z tą paletą i łatwo zrobić sobie jak krzywdę. Jestem rozczarowana.
    Zalety:
    • Kolorystyka
    Wady:
    • Pigmentacja
  • 5 kwietnia 2022 o 13:57
    Paleta idealna dla jesiennych typów urody :)
    Paletę dostałam w prezencie na urodziny i od tamtej pory regularnie po nią sięgam. Posiada fantastyczne kolory właśnie dla ciepłych typów urody, wszystkie "Panie Jesień" będą z niej zadowolone :) Można zbudować zarówno makijaż na dzień, jak i na wieczorowe wyjście. Kolory ładnie się blendują, są ŚWIETNIE napigmentowane, nie osypują się. Kolory brokatowe lepiej nakładać opuszkiem palca, aniżeli pędzlem, ale to też chyba zależy od preferencji. Bardzo, ale to bardzo uwielbiam kolor TWIG - idealny odcień taupe. Denko obserwuję również w kolorze BIRCH - świetny kolor na codzień, do lekkich, ciepłych makijaży.
    Zalety:
    • pigment
    • kolorystyka
    • łatwość aplikacji
    • trwałość
    Wady:
    • cena - ale myślę, że w tym przypadku, za tą ceną idzie świetna jakość.
  • 13 listopada 2021 o 21:48
    Świetna, chłodna paleta
    Jedna z fajniejszych palet Anastasii - kolory bardzo użytkowe, znajdziemy w niej: beż, czerń, brąz do wyblendowania załamania, ciemny czekoladowy brąz do przyciemnienia kącika. Poza tym, użytkowy szampański błysk i kilka satynowo/metalicznych cieni. Super!