WIZAŻ logo

Pachnidelko

star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
  • 6 lipca 2026 o 13:41
    No nie, filcowa końcówka to nie dla mnie
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Niestety, ale ten eyeliner nie jest dla mnie. I właśnie przez takie eyelinery mam awersję do pisaków. Końcówka jest filcowa, a nie pędzelkowa przez co jest sztywna i istnieje większe ryzyko zrobienia plamy jak mi się ręka omsknie. Nie jestem w stanie wyrysować nim tak precyzyjnej kreski jakbym chciała. Końcówka stempelkowa mnie rozczarowała pod tym kątem, że jest mało precyzyjna i potrafi się często rozlewać na skórze. Z plusów znalazłam tylko to, że jest na prawdę intensywny czarny kolor.
  • 3 czerwca 2026 o 19:22
    Idealna kreska w kilka sekund
    Kupi ponownieTak
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Wykonanie symetrycznej kreski na obu powiekach przez długi czas było dla mnie jednym z najbardziej wymagających elementów makijażu, dlatego z dużą ciekawością sięgnęłam po Eveline Cosmetics Eyeliner Stamp 2w1. To produkt, który znacząco ułatwia codzienny makijaż oka i pozwala uzyskać estetyczny efekt bez konieczności poświęcania wielu minut na poprawki. Końcówka w formie stempla pomaga szybko wyznaczyć idealny kształt jaskółki, a precyzyjny eyeliner umożliwia płynne dorysowanie reszty kreski. Formuła jest dobrze napigmentowana, nie rozmazuje się w ciągu dnia i długo utrzymuje się na powiece. Największą zaletą produktu jest wygoda użytkowania, szczególnie dla osób, które dopiero uczą się wykonywania kreski lub chcą przyspieszyć poranną rutynę. To praktyczne rozwiązanie, które sprawia, że makijaż wygląda schludnie i profesjonalnie przy minimalnym wysiłku.
  • 22 lutego 2026 o 13:59
    pomysł był dobry
    Kupi ponownieNie wiem
    Gdzie został kupiony produktW marketplace Allegro, Amazon
    Bardzo spodobał mi się pomysł eyelinera i stempelka 2w1 więc chętnie kupiłam. Wybrałam wersję z serduszkiem. Sam eyeliner oceniam na 3+ gwiazdki. Maluje się wygodnie, precyzyjnie, czerń jest głęboka. Zasadniczo jest trwały ale pod koniec dnia widać drobne, nie rzucające się w oczy ubytki. Starczył mi na dość krótko bo sama końcówka szybko zaczęła wysychać i narysowanie precyzyjnej kreski stało się ciężkie Stempelek oceniam na 2+ gwiazdki. W niektórych miejscach na twarzy odbija się ładnie a w innych zamiast serduszka jest okrągła plama. Kiedy uzyskałam już pożądane serce to zazwyczaj odbijało się razem z obwódką. Upierdliwe ale zazwyczaj zmywałam tę obwódkę patyczkiem higienicznym nasączonym płynem micelarnym. Trzyma się cały dzień, pod koniec tylko trochę blednie. Czy kupię ponownie? Jeśli nie znajdę innego eyelinera 2w1 to pewnie tak, ale następnym razem wybiorę kształt gwiazdki z nadzieją że będzie lepszy
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
  • 24 sierpnia 2025 o 18:32
    Nie dla mnie
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Eyeliner bardzo mnie rozczarował. Aplikacja jest trudna i nierówna, a stempel praktycznie nie działa – kształt jest niewyraźny i niemożliwy do precyzyjnego użycia. Produkt słabo się utrzymuje i szybko się ściera, przez co makijaż wygląda nieestetycznie. Zalety: ciekawy pomysł 2w1 kompaktowe opakowanie Wady: trudna i nierówna aplikacja stempel nie działa poprawnie słaba trwałość efekt nieestetyczny brak precyzji przy rysowaniu linii
  • 1 lutego 2025 o 14:40
    Cudo! Ta gwiazdka dodaje mi stylu
    Kupi ponownieTak
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Pisak pieczątka od Eveline z gwiazdką to jest moje kosmetyczne cudo! Po prostu zauroczyłam się tym stempelkiem. Stempluję sobie nim czoło na specjalne okazje typu: impreza, większe wyjście, itp. Niesamowicie dodaje uroku i charakteru. Gwiazdka jest bardzo trwała, nie rozmazuje się, trzyma się jak należy w każdych warunkach. Jednocześnie jest łatwa do zmycia podczas oczyszczania twarzy żelem. Ten pisak już ze mną zostaje! Jego druga końcówka to klasyczny, czarny eyeliner w pisaku. Jest trwały, a jego czerń jest głęboka. Służy mi on do poprawek w kresce na górnej powiece. Czego nie dociągnę eyelinerem w pędzelku to poprawiam właśnie Stamp 2in1. Eyeliner dobrze się trzyma na kresce, nie rozmazuje się i również jest łatwy do zmycia codziennym oczyszczaniem twarzy. Dodam, że eyeliner (zarówno kreska jak i gwiazdka) świetnie komponuje się z samą białą bazą do rzęs od Avon (bez tuszu). Cała stylizacja wygląda bardzo charakternie i niepowtarzalnie.
    Zalety:
    • gwiazdka… co tu dużo pisać - hit totalny
    • bardzo trwały, nic się z nim nie dzieje
    • głęboka czerń
    • wielofunkcyjny
    • łatwy w aplikacji
    • wydajny

szukaj