Eyelinery

Eveline 2w1 Eyeliner & Stempel w pisaku 01 Serce Serce
notino.pl
EVELINE Eyeliner & Stempel W Pisaku 2w1 02 Gwiazda

• 1 lutego 2025 o 14:40
    Cudo! Ta gwiazdka dodaje mi stylu
    Pisak pieczątka od Eveline z gwiazdką to jest moje kosmetyczne cudo! Po prostu zauroczyłam się tym stempelkiem. Stempluję sobie nim czoło na specjalne okazje typu: impreza, większe wyjście, itp. Niesamowicie dodaje uroku i charakteru. Gwiazdka jest bardzo trwała, nie rozmazuje się, trzyma się jak należy w każdych warunkach. Jednocześnie jest łatwa do zmycia podczas oczyszczania twarzy żelem. Ten pisak już ze mną zostaje! Jego druga końcówka to klasyczny, czarny eyeliner w pisaku. Jest trwały, a jego czerń jest głęboka. Służy mi on do poprawek w kresce na górnej powiece. Czego nie dociągnę eyelinerem w pędzelku to poprawiam właśnie Stamp 2in1. Eyeliner dobrze się trzyma na kresce, nie rozmazuje się i również jest łatwy do zmycia codziennym oczyszczaniem twarzy. Dodam, że eyeliner (zarówno kreska jak i gwiazdka) świetnie komponuje się z samą białą bazą do rzęs od Avon (bez tuszu). Cała stylizacja wygląda bardzo charakternie i niepowtarzalnie.
    Zalety:
    • gwiazdka… co tu dużo pisać - hit totalny
    • bardzo trwały, nic się z nim nie dzieje
    • głęboka czerń
    • wielofunkcyjny
    • łatwy w aplikacji
    • wydajny
  • 16 listopada 2024 o 11:47
    Jestem zadowolona
    Kupiłam ten Eyeliner w Rossku i powiem szczerze, że kiedy go kupowałam, był na niego taki hype, że nie mogłam znaleźć nieużywanego egzemplarza, a obchodziłam wszystkie Rossmany w moim mieście. Zależało mi na stempelku w kształcie gwiazdki, bo to właśnie tego nie było, serduszko było dostępne. Bardzo się ucieszyłam, kiedy w końcu udało mi się znaleźć zapakowany z gwiazdką i kupiłam. Podoba mi się opakowanie, jest beżowe w serduszka bądź gwiazdki, w zależności od tego, który stempelek nas interesuje. Produkt jest zafoliowany, dzięki czemu wiemy, że nikt przed nami się do niego nie dobierał. Może mało ekologiczne, ale za to higieniczne. Pisak z jedej strony jest zwykłym eyelinerem z mięciutką i wygodną gąbeczką i to właśnie dziękitemu produktowi po raz pierwszy udało mi się uzyskać pożądany kształt jaskółki. Produkt całkiem nieźle się utrzymuje, na tyle, że w pracy nie musiałam go poprawiać. Jak już zaschnie na skórze, jest naprawdę ok. Zresztą chyba bym się bała takich poprawek w pracy. Produkt jest bardzo dobrze napigmentowany. Stempelek, w moim przypadku gwiazdka też działa doskonale, kształt jest wyraźny, nie wychodzi wykrzywiony czy rozmazany. Jeśli nie jest zbyt wilgotno, czy też zbyt gorąco, że się pocimy ponad program, to gwiazdka się trzyma i nie rozmazuje. Produkt jest bardzo wydajny, ja mam go już kilka miesięcy, chociaż nie używam go codziennie. Jeśli chodzi o cenę to kosztuje 27 zł. Nie dużo i nie mało. Ale na promce można go dostać w tym momencie za 18 złotych, bo właśnie kupiłam na zapas i to jest dobry deal. Polecam.
    Zalety:
    • Zafoliowany,
    • Dobrze napigmentowany,
    • Stempelek daje ładny kształt,
    • Długo się trzyma
    • Wydajny
  • 17 sierpnia 2024 o 13:04
    pisak do powiek
    Cieszy mnie że są firmy które robią takie fajne rzeczy pozwalając na eksperymenty z makijażem. Dobrze napigmentwany fajny pisak, z jednej strony do zrobienia precyzyjnej kreski a z drugiej strony- niespodzianka stempel. Extra pomysł
  • 16 czerwca 2024 o 11:17
    Liner na tak, stempel na nie
    Kiedyś już miałam tycznosc z takimi produktami ale w ogóle nie były one dopracowane. Po kilkuletniej przerwie jestem bardzo mile zaskoczona jakością. Eyeliner z jednej strony zawiera stempel w kształcie serduszka, który niestety nie odbija się tak jak powinien - osobiście mi to nie przeszkadza, nie używała bym go. Z drugiej strony zaś zawiera pisał w formie mega mięciutkiej gabeczki. Czarny, cudowny kolor od razu daje wspaniałe krycie. Pisał jest precyzyjny i z łatwością mogłam nim wyrysowac kreskę. Uzupełnienie jaskółki w zewnętrznym kąciku przez precyzyjność produktu do najłatwiejszych nie należała ale nie była niewykonalna. Kosmetyk nie jest wodoodporny jednakże bardzo dobrze zastyga bez uczucia ściągnięcia. Po aplikacji nie tworzy suchej skorupy, a w ciągu dnia nie wykrusza się. Wyrysowane kreski bez skazy utrzymały się aż do demakijażu.
    Zalety:
    • Końcówka precyzyjna, eyeliner w pięknej czerni, nie pęka, łatwo się nim maluje
    Wady:
    • Stompel to jedno wielkie nieporozumienie. Nie odbija kształtu tak jak trzeba, rozmazuje się