Żele pod prysznic

OnlyBio Body in Balance, Żel pod prysznic malinowy

• 21 marca 2025 o 22:06
    Bardzo dobry żel
    Żel pod prysznic Only bio o malinowym zapachu wprowadzi cię w relaksujący nastrój i zregeneruje, odżywi i głęboko nawilży twoją skórę, pozostawiając na niej słodką, owocową woń. Długo utrzymuje się na skórze i ma przystępną cenę. Jest też bardzo wydajny.
  • 21 grudnia 2024 o 14:34
    Polecam!
    Nie sądziłam, że zwykły żel pod prysznic może stać się moim małym rytuałem szczęścia! Już po pierwszym użyciu zakochałam się w tym malinowym zapachu – jest tak naturalny, soczysty, że czuję się, jakbym zanurzyła się w letnim ogrodzie pełnym świeżych owoców. Ale zapach to tylko początek! Konsystencja jest idealna – nie za gęsta, nie za rzadka, dzięki czemu łatwo się aplikuje i świetnie pieni. Po kąpieli skóra jest miękka, nawilżona i cudownie pachnąca – jakbym właśnie wyszła ze SPA. Dodatkowy plus? Skład! OnlyBio jak zwykle nie zawodzi, bo produkt jest wegański i przyjazny dla środowiska, co sprawia, że mogę cieszyć się pielęgnacją bez wyrzutów sumienia. Dla mnie ten żel to coś więcej niż kosmetyk – to chwila dla siebie, taki mały moment radości w codziennym chaosie. Jeśli kochasz maliny tak jak ja, koniecznie musisz go wypróbować!
  • 9 września 2024 o 18:43
    polecam ślicznie pachnie
    Aromat jest intensywny, ale jednocześnie bardzo świeży i przyjemny . Żel ma lekką, żelową konsystencję, która dobrze się pieni, a jednocześnie nie jest zbyt gęsta ani klejąca. Delikatnie oczyszcza skórę, pozostawiając ją miękką i odświeżoną, nie powodując uczucia ściągnięcia czy wysuszenia. Po użyciu skóra jest nie tylko czysta, ale też delikatnie pachnie malinami, co sprawia, że przez jakiś czas utrzymuje się przyjemny, owocowy aromat. Dodatkowym atutem jest naturalny skład żelu oraz fakt, że produkt jest wegański i przyjazny dla środowiska, co jest ważnym aspektem dla osób dbających o ekologiczną pielęgnację.
  • 7 lutego 2024 o 11:57
    Kocham!
    Ten żel pod prysznic stał się moim ulubieńcem! Cudowna konsystencja i zapach!zapach nie przypomina chemicznwgo, szrucznego, a naprawdę pięknej malinki! Prawdziwy letni zapach :) duży plus to pompka opakowania. Dużo wygodniej się go wydobywa. Żel ładnie się pieni. Dla mnie strzał w 10!
    Zalety:
    • Pompka
    Wady:
  • 30 grudnia 2023 o 20:08
    KWC WŚRÓD ŻELI POD PRYSZNIC
    Marka onlybio jest dla mnie z całą pewnością odkryciem kosmetycznym 2023 roku. Absolutnie wszystko czego się tknę, zamienia powierzchnię traktowaną tym produktem w złoto- i ja wcale nie żartuję ;) Idąc za ciosem zdecydowałam się wypróbować ten żel i tak jak w przypadku pozostałych produktów tej marki- nie zawiodłam się !
    Zalety:
    • doskonały, naturalny skład bez jakichkolwiek wysuszających substancji,
    • bardzo przyjemna, idealna wręcz konsystencja produktu- świetnie rozprowadza się na gąbce czy myjce do ciała i nie gęstnieje wraz z upływem czasu od otwarcia opakowania;
    • bardzo przyjemny zapach malinki- z tym, że jest to malinka syntetyczna, a nie taka z babcinego ogródka ;)
    • nie często spotykana wśród produktów naturalnych wydajność produktu- wystarczy ok. 5 pompek by dokładnie namydlić i umyć całe ciało;
    • żel wspaniale się pieni- co również nie jest często spotykane w przypadku produktów naturalnych;
    • sprawna, niezacinająca się pompka ułatwiająca korzystanie z produktu;
    Wady:
    • jedyna "wada" której mogę się dopatrywać nie dotyczy samego produktu, lecz polityki ekologicznej producenta; bardzo żałuję, że nie można dokupić "zapasu", "uzupełnienia" tego żelu, tym bardziej że opakowanie jest naprawdę bardzo solidne- wykonane z grubego, przyciemnionego plastiku i wyposażone w porządną pompkę, które żal jest wyrzucać po wykorzystaniu żelu :(
    • Poza tym produkt jest absolutnie fenomenalny i polecam go każdemu :)))

Zobacz także inne Żele pod prysznic