Serum do twarzy

KDK SP. Z O.O.
SKIN1004 Madagascar Centella Odżywcze serum do twarzy z wąkrotą azjatycką 30ml
notino.pl
SKIN1004 Madagascar Centella Odżywcze serum do twarzy z wąkrotą azjatycką 30ml
SKIN1004 Madagaskar Centella Odżywcze serum do twarzy z wąkrotą azjatycką, 30 ml 30 ml
Skin1004 Madagascar Centella Ampułka do Twarzy z Wąkrotą Azjatycką 30ml

• 19 maja 2025 o 23:15
    Dobra ampułka!
    Ampułka Skin1004 z wąkrotą azjatycką to jeden z tych produktów, do których podchodziłam z dużą ciekawością – minimalistyczny skład, dużo pozytywnych opinii i obietnica łagodzenia podrażnień. Używam jej od kilku tygodni i jestem naprawdę zadowolona, choć nie nazwałabym jej produktem „wszystko zmieniającym”. Plusy: -bardzo lekka, wodnista konsystencja – szybko się wchłania, nie zostawia lepkiej warstwy, świetnie sprawdza się pod krem i SPF -dobrze koi skórę – szczególnie w momentach, kiedy czuję, że jest przesuszona lub podrażniona (np. po peelingu lub przy przesuszeniu od słońca) -skład – prosty, krótki, bez zapychaczy i zbędnych dodatków -nie uczula i nie podrażnia, co dla mnie (skóra mieszana, wrażliwa) jest ogromnym plusem -bardzo wydajna – wystarczy kilka kropel na całą twarz Minusy: -efekt nie jest spektakularny – bardziej wspomaga pielęgnację niż daje samodzielnie widoczne efekty -brak dodatkowego działania nawilżającego – u mnie to raczej baza pod inne produkty niż samodzielne nawilżenie -opakowanie jest dość duże i mało poręczne w podróży Podsumowując – to świetna ampułka wyciszająca, idealna jako etap regeneracyjny w rutynie, zwłaszcza dla cer wrażliwych lub podrażnionych. Nie zrobiła może rewolucji w mojej pielęgnacji, ale na pewno zostanie ze mną na dłużej jako bezpieczna baza.
  • 17 maja 2025 o 14:16
    super produkt!
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Serio, ta ampułka z SKIN1004 to sztos. Używam jej codziennie i widzę mega różnicę – skóra jest spokojniejsza, mniej się czerwieni, a jak mi coś wyskoczy, to szybciej się goi. Jest lekka, nie klei się i nie zostawia tłustej warstwy, co dla mnie jest super, bo nienawidzę uczucia „czegoś” na twarzy. Wchłania się w sekundę i fajnie współgra z innymi kosmetykami. Dla mnie totalny must-have, jak ktoś ma wrażliwą albo problematyczną cerę – serio warto spróbować.
  • 15 maja 2025 o 7:48
    Ulubione serum
    Skin1004 Madagascar Centella Asiatica Ampoule to dla mnie jedno z najłagodniejszych i najbardziej kojących serum, jakie miałam okazję używać. Ma ultra lekką, wodnistą konsystencję, która momentalnie się wchłania i nie zostawia żadnej tłustej warstwy – idealna na dzień i na noc. Najbardziej cenię je za to, że świetnie uspokaja skórę, zwłaszcza kiedy jest podrażniona, zaczerwieniona albo po zabiegach. Skład jest bardzo prosty, skoncentrowany głównie na ekstrakcie z wąkroty azjatyckiej, co sprawia, że ampułka działa łagodząco i przeciwzapalnie, bez ryzyka podrażnień. To produkt, który według mnie naprawdę robi różnicę w pielęgnacji skóry wrażliwej lub problematycznej.
    Zalety:
    • Prosty skład
    • Lekka formuła
    • Wydajny
    Wady:
  • 14 maja 2025 o 7:42
    Woda
    Najbardziej przereklamowany produkt w całym internecie. Lubię tę markę. Mają naprawdę dużo ciekawych produktów, ale hype na tę ampułkę to przesada. Mamy tutaj niby 100% ekstrakt, ale zejdźmy na ziemię. W składzie znajdują się też inne substancje, woda, stabilizatory, promotora przenikania, konserwanty, więc skład nie jest samym sokiem wyciśniętym z wąkroty azjatyckiej. Skład na opakowaniu różnicy się od rzeczywistego, bo w korei są inne zasady przy zapisach tego typu “surowców” w INCI. Ampułka ma bardzo rzadką konsystencję, jest jak woda. Nakładać można ją tylko wlewając odrobinę w zagłębienie dłoni. Szybko się wchłania. Zostawia przyjemne uczucie ukojenia, ale to oczywiste przy takiej formule. Poza tym działania nie widać żadnego. To tylko taki dodatek do pielęgnacji, coś dla podbicia kontentu wodnego, żeby podbić nawodnienie. Ampułka bezpieczna jest przy każdym typie skóry. Lekka konsystencja może dobrze sprawdzać się skórze trądzikowej. Na plus, że jest kilka pojemności, więc nie trzeba od razu kupować największej, żeby przetestować ampułkę. Dla mnie 50 ml to już za dużo, jak na tak nic nie wnoszący produkt. Produkt nie jest ani odkryciem, anie czymś niezbędnym w pielęgnacji. Oczywiście stosowanie go w żaden sposób nie zaszkodzi skórze, ale krótko mówiąc, jest to po prostu czysty marketing.
  • 6 maja 2025 o 19:38
    Jedno z moich ulubionych serum
    To skarb w pielęgnacji skóry. Już po pierwszym zastosowaniu zauważyłam, jak moja skóra staje się bardziej nawilżona i promienna. Ampułka ma lekką, szybko wchłaniającą się formułę, która nie pozostawia tłustego filmu, co jest dla mnie ogromnym plusem. Jestem fanką wągrotki azjatyckiej, znaną ze swoich właściwości łagodzących i regenerujących, sprawia, że produkt świetnie sprawdza się w przypadku podrażnionej, ze stanami zapalnymi i wrażliwej skóry. Po kilku tygodniach stosowania zauważyłam znaczne zmniejszenie zaczerwienienia oraz poprawę ogólnej kondycji mojej cery. Dodatkowo, serum ma delikatny zapach, który umila codzienną rutynę pielęgnacyjną. Opakowanie jest estetyczne i praktyczne. Używam go zarówno samodzielnie, jak i w połączeniu z innymi kosmetykami, i w obu przypadkach sprawdza się doskonale. Podsumowując, Skin1004 Madagascar Centella Asiatica Ampoule to produkt, który z pewnością zasługuje na uwagę. Polecam go każdemu, kto szuka skutecznego wsparcia w codziennej pielęgnacji skóry!