Serum do twarzy

Skin1004 Madagascar Centella Asiatica Ampoule Serum do twarzy

KDK SP. Z O.O.
SKIN1004 Madagascar Centella Odżywcze serum do twarzy z wąkrotą azjatycką 30ml
SKIN1004 Madagaskar Centella Odżywcze serum do twarzy z wąkrotą azjatycką, 30 ml 30 ml
Skin1004 Madagascar Centella Ampułka do Twarzy z Wąkrotą Azjatycką 30ml
Skin1004 Centella

• 13 kwietnia 2025 o 19:53
    Lubiana, choć nie łagodzi
    Spodziewałam się po tej ampułce niwelowania zaczerwienień. Długo o niej myślałam, aż w końcu kupiłam. Niestety, w tym aspekcie nic nie robi. Pod tym względem bardzo mnie zawiodła. Lepiej radzi sobie tonik z witaminą B5. Dlaczego ją lubię? Jest to dla mnie esencja, która ładnie nawilża, a przy tym nie ma wpływu na jakość makijażu. Nie jest lepka czy klejąca, dobrze się wchłania. Moja skóra nie lubi wielu warstw, w tym przypadku ampułka, krem, filtr, ładnie się łączą. Polecam, ale obietnice są zdecydowanie przesadzone. Natomiast jako dodatkowa warstwa nawilżająca, fajnie się sprawdza.
  • 5 kwietnia 2025 o 11:43
    Nijak
    Mimo że wszyscy tak zachwalają to serum, u mnie się niestety nie sprawdziło. Nie zauważyłam żadnych efektów, takich jak rozjaśnienie czy poprawa gęstości skóry. Serum jest dla mnie zbyt wodniste, przez co nie czułam, żeby robiło cokolwiek więcej niż po prostu nawilżenie. Nadaje się pod makijaż ze względu na swoją nieobciążającą formułę. Jedynym plusem jest lepsze nawilżenie skóry, ale to trochę za mało, bym mogła się tym serum zachwycać. Nie zrobiło na mnie wrażenia, więc raczej nie wrócę do niego.
    Zalety:
    Wady:
    • Brak efektów
  • 27 marca 2025 o 16:08
    Całkiem dobre serum
    Po wielu polecajkach ze strony dziewczyn kupiłam całą serie tych kosmetyków . Ta ampułka była całkiem w porządku , nawilżała , pozostawiała skórę gładką , miękką , mniej podrażnioną i mniej zaczerwienioną . Stosowałam ją w momencie kiedy miała zaburzoną barierę hydrolipidową i w tym momencie była zbawieniem , bo koiła tą skórę . Polecam wypróbować , ja na pewno jeszcze zamówię kolejne opakowanie.
    mlynmon
    26 marca 2025 o 16:55
    Świetne, delikatne serum!
    SKIN1004 Madagaskar Centella Ampoule to serum które używam już od wielu miesięcy i nie zamierzam poprzestać na tej jednej buteleczce! Produkt ma prosty, ale obiecujący skład (100% ekstraktu z wąkroty azjatyckiej), a przy tym jest lekkie, wchłania się błyskawicznie i nie zostawia tłustej czy lepkiej warstwy na skórze. Po regularnym stosowaniu zauważyłam, że cera jest bardziej nawilżona, wygładzona oraz wyciszona - wygląda po prostu ZDROWIEJ! Polecam z całego ❤️!
    Zalety:
    • bardzo wydajne
    • delikatne
    • bezpieczne (nie powinno zrobić krzywdy niezależnie od typu cery)
    • ładne, solidne opakowanie
    Bvnnlxx
    19 marca 2025 o 8:21
    Przyjemna ampułka
    Ampukła jest ultradelikatna i spełnia swoje zadanie kojenia stanów zapalnych oraz lekkiego nawilżenia. Jest niezwykle lekka, bezzapachowa i przyjemna w aplikacji. Jednak, jeśli waszym głównym celem jest nawilżenie, nie zastąpi ona innego serum z chociażby kwasem hialuronowym. Ampulka używana dwa razy dziennie nie nawilża mnie wystarczająco - używana tylko rano jest okej, jednak na noc - za mało. Mam cerę mieszaną i ogólnie bardzo się lubię z tą ampułką, jednak za tą cenę efekty mogłyby być większe i sądzę że w tej cenie a nawet niższej można kupić lepsze serum. Myślę, że najbardziej pomoże ona osobom, których skóra dopiero zaczyna świadomą pielęgnację i jest spragniona jakiekolwiek składnika - wtedy to świetny wybór na początek. Ja potrzebuje już trochę bardziej treściwych substancji.
    Zalety:
    • Lekka
    • Niekomedogenna
    • Koi stany zapalne
    • Lekko nawilża
    • Bezzapachowa
    Wady:
    • Trochę za mało nawilża