Lakiery do włosów

Isana Professional, Haarspray Bambus Lakier do włosów

kaskaw8
    17 lutego 2025 o 23:26
    Jakim cudem nazywa się to lakierem do włosów?!
    Przedziwny produkt. Jest, ale jakby go nie było. Czasami utrwali, czasami nie. Loteria. Ten lakier do włosów z Rossmanna jest dla mnie zagadką. Ogólnie lubię lakiery z Isany. Są lepsze, są gorsze, ale ogólnie w tej cenie są znośne. Jednak ten przeszedł sam siebie. Miał bardzo dobrze utrwalać, a w zasadzie w ogóle nie utrwala włosów. Trzeba go napsikać naprawdę bardzo dużo, by cokolwiek zostało pokryte, a i tak to utrwalenie jest umowne. Lakier szybko puszcza utrwalenie, wyczesać go można praktycznie palcami. Jak już coś złapie, to najczęściej skleja włosy i nie są one ani trwałe, ani uniesione. Co z tego, że zapach jest względnie znośny (na siłę szukam plusów), jak docelowe działanie nie istnieje... Odradzam, bo tylko będzie irytował. Nie pomaga nawet niska cena. Całe szczęście, że niedużo kosztował to niewielka strata.
    Zalety:
    • Cena.
    Wady:
    • Nie utrwala;
    • Skleja włosy;
    • Praktycznie znika sam z włosów.
  • 9 listopada 2023 o 13:35
    Dobry produkt w niskiej cenie
    Nie jestem ekspertką od produktów do stylizacji włosów, ponieważ mam długie proste włosy z natury i na co dzień noszę je zazwyczaj w kucyk lub spięte do góry. Jednak kiedy mam czas, lubię ułożyć loki I wtedy do ich utrwalenia używam tego lakieru. Skutecznie utrzymuje skręt, ładnie pachnie i ma odżywczy wyciąg z bambusu w składzie kropka Nie skleja włosów i nie obciąża. Mój mąż używa go również do układania swojej krótkiej fryzury. Lubimy go i wciąż kupujemy
    Zalety:
    • Skuteczne utrwalanie
    • Wyciąg z bambusu
    • Dostępność
  • 17 lipca 2023 o 10:41
    Dobra jakość w niskiej cenie
    Lakier pozytywnie mnie zaskoczył. Skusiłam mnie niska cena oraz wiele pozytywnych opinii. Produkt nie skleja włosów. Fryzura jest utrwalona. Lakier jest wydajny. Posiada wygodne opakowanie. Ma ładny, subtelny zapach. Dostępny w drogeriach Rossmann. Z pewnością będę wracać do tego produktu, ponieważ dobrze spełnia swoją funkcję.
  • 21 czerwca 2023 o 12:27
    Lakier do włosów Isana
    + utrwala fryzurę + ładny zapach + wydajność + dostępność w Rosmannie + niska cena + nie skleja włosów + wygodne opakowanie + duża pojemność
  • 5 maja 2023 o 8:11
    Super lakier za niewielkie pieniądze
    Lakier kupiłam w promocji za jakieś 7zł więc jego cena jest ok. Potrzebowałam utrwalenia i tego, żeby nie sklejał włosów i zdecydowanie taki jest. Fryzura trzymała się całą noc i nie wymagała żadnych poprawek. Zapach delikatny, nie jest jakiś duszący bo tego bardzo w lakierach nie lubię. Nic dodać nic ująć.
    • Nie skleja włosów

Zobacz także inne Lakiery do włosów