Żele pod prysznic

Nickelodeon Paw Patrol, Bath Bomb Kule do kąpieli

notino.pl
Psi Patrol Psi Patrol - Kula do kąpieli Skye 165g

• 5 lipca 2024 o 10:46
    Kula dla małych wielbicieli odlotowych piesków i kolorowych kąpieli :)
    Używa od:próbka
    Jestem mamą 3-latka, który uwielbia produkty do kąpieli. Są dla niego jak błyskotki dla sroczki, dosłownie :D Synek wręcz kocha wszystko, co barwi wodę, musuje i wytwarza multum piany. Do tego idąc do przedszkola, poznał świat psiego patrolu, której to bajki stał się ogromnym zwolennikiem. Dlatego, gdy w Rossmannie zobaczyłam tą kulę z nadrukiem tak lubianych przez synka piesków, zdecydowałam się na zakup, by dać mu trochę wieczornej radochy. Zapłaciłam niespełna 9 złotych. Kula miała masę 165g, czyli była całkiem duża. Mieliśmy wersję malinową. Za opakowanie służył dość solidny kartonik z nadrukiem piesków plus dodatkowo kula zapakowana była w folijkę. Po odpakowaniu i wrzuceniu do wody kula dość szybko uległa rozpuszczeniu i zabarwiła wodę na naprawdę intensywny, czerwony kolor. Co do zapachu, czuć owocowe nuty, ale nie są one zbyt mocne. Plus za to, iż składniki, z których stworzono kulę nie szkodzą skórze dziecka, a nawet mają walory pielęgnacyjne (zawartość olejów z awokado i winogron). Podsumowując: syn był naprawdę zadowolony z kąpieli z udziałem tej kuli, bo było musowanie, było zabarwienie wody i ładny zapach. A i ja jestem usatysfakcjonowana ze względu na akceptowalny skład oraz oczywiście radość w oczach mej latorośli. Wspólnie polecamy!
    Zalety:
    • malinowy zapach
    • barwienie wody na intensywny, czerwony kolor
    • spora masa kuli
    • niezły skład
    • właściwości pielęgnacyjne
    • kula daje sporo radości dla dziecka
    • kartonik z dziecięcym nadrukiem
    • dostępność w Rossmannie
    Wady:
    • cena mogłaby być trochę niższa
  • 28 stycznia 2024 o 23:22
    Świetna kula, która sprawie wiele radości dziecku.
    Przez długi czas mój syn był fanem bajki 'Psi Patrol' i wszystko co miało obrazek z bohaterami tej bajki wzbudzało ogromną ciekawość. Tak było i tym razem kiedy byliśmy razem na zakupach w Biedronce. Z ciekawości sięgnęłam po kulę i już przez kartonik było czuć zapach więc nie zastanawiajac się wrzuciłam do koszyka. Kula umieszczona jest w małym kwadratowym kartoniku, na którym znajdują się wspomniani bohaterzy. Każda z kul ma inny kolor i zapach. Najpierw zakupiłam o zapachu maliny. Na kartoniku znajdziemy informację na temat składu, który jest dosyć krótki, instrukcję obsługi kuli oraz dane producenta i dystrybutora. Kula zabezpieczona jest folią. Ma 165 g więc całkiem pokaźna. Po wrzuceniu do wody zaczyna intensywnie musować barwiąc przy tym wodę, w tym przypadku na czerwono oraz ulatnia się malinowy aromat. Kolor jest bardzo mocny, nasycony więc efekt jest. Dodatkowo naturalnie pachnie więc cała kąpiel jest bardzo przyjemna. Syn był bardzo zadowolony. Warto wspomnieć, że zawiera: ✅️naturalny olejek z awokado, ✅️naturalny olejek z pestek winogron. ✅️jest testowana dermatologicznie. Po wyciągnięciu z wody skóra była nawilżona i miękka, nawet lekko pachnąca. Kupując tę kulę nie wiązałam z nią jakiś szczególnych nadziei czy oczekiwań. Miała być fajna zabawa w wannie i była, a nie narobiła szkód wręcz na plus jest to intensywne nawilżenie. Przetestowaliśmy jeszcze kulę niebieską o zapachu jeżyny i też jest świetna. Dostępność jest myślę, że dobra bo na stałe widuję je w Biedronce w przystępnej cenie 6,99. Sprawdzałam na stronach internetowych to ceny wahają się od 8,99 do nawet 11,99 za sztukę co już jest lekką przesadą :) Polecam :)
    Zalety:
    • duża kula, która mocno musuje,
    • intensywny kolor,
    • naturalny, przyjemny zapach owocowy,
    • naturalne olejki w składzie,
    • nawilża skórę.