Rozświetlacze

Claresa Shine of Mine Highlighter Sypki rozświetlacz

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 19 października 2024 o 21:34
    Kooocham!
    Jak dotąd to mój najlepszy rozświetlacz. Cena wręcz śmieszna a działanie - boskie! Pięknie mieniące się drobinki, mogę nakładać nie tylko na twarz ale również i dekolt. Wydajność? Gigantyczna! Uzywam praktycznie codziennie a jeszcze nie skończyłam pierwszego opakowania! Dla mnie totalny hicior i likwiduje wiele konkurencyjnych, droższych propozycji ;)
    • efekt
    Wady:
    • totalnie brak~!
  • 23 sierpnia 2024 o 22:37
    Shine of mine
    Produkt zakupiłam na Claresa, skusiła mnie do tego promka i ogólny widok produktu. Muszę przyznać że mimo iż kosztuje około 20 zł jest to produkt wysokiej klasy. Opakowanie jest plastikowe z białym wieczkiem. Po otwarciu opakowania otrzymujemy lśniący proszek o bardzo lekkiej i sypkiej konsystencji. Efekt jest niesamowity, moim zdaniem to naprawdę produkt z wysokiej półki. Rozświetlacz nie sypie się oraz nie spada na ubrania, utrzymuje się całą imprezę, jest mega trwały. Dzięki temu rozświetlaczowi makijaż jest wyrazisty i nabiera ciekawego wyglądu. Ja jestem zadowolona z efektu, jest bezzapachowy oraz nie podrażnia.
    • Jakość
    • Makijaż nabiera wyrazistości
    • Lekka konsystencja
  • 7 lipca 2024 o 7:20
    Top!
    Zakochałam się z nim. Ma przepiękny blask. Taki szampański kolor. Bardzo ładnie wygląda na buzi i na dekolcie. Najlepiej rozprowadza się puchatym pędzlem. To mój pierwszy sypki rozświetlacz ale ta marka zrobiła go dobrze. Robi efekt wow! ✨
    Zalety:
    • Odcień
    • Blask
    • Jednolita tafla bez smug
  • 7 czerwca 2024 o 9:24
    Mega glow!
    Patrząc subiektywnie to produkt jest naprawdę fajny. Ja mam go w odcieniu 11 MORE CHAMPAGNE, i generalnie odcień nie przypadł mi do gustu, ponieważ jestem bardzo blada a on jest na mnie po prostu za ciemny, ale produkt sam w sobie jest naprawdę super. Być może skuszę się na niego w innym odcieniu, który będzie mi zwyczajnie pasował. Produkt daje naprawdę mega glow, a ja jestem sroką i uwielbiam błyszczeć także naprawdę cudo! Z tym rozświetlaczem będzie was widać z końca ulicy! Rozświetlacz jest drobno zmielony także robi efekt pięknej tafli. Świetnie się sprawdza również do rozświetlania dekoltu i jako sypki pigment do powiek! Świetny produkt aczkolwiek bladziochom nie polecam odcienia 11 MORE CHAMPAGNE
    Zalety:
    • piękna tafla, błyszczy jak marzenie,wydajność
    Drogeria Cocolita.pl
    Ariana8
    21 grudnia 2023 o 18:34
    Fajny w tej cenie
    KOcham rozswietlacze - oprocz tuszu i. kremu bb to dla mnie podstawa. makijazu, nakladam go wszedzie :D Ten rozswietlacz jest bardzo fajny poniewaz ma super szampanski zloty kolor, cieply! a czesto sie zdarza, ze wydaje sie cieply a drobiny swieca sie po uzyciu na chlodno i srebrno czego nie cierpie! ten latwo sie rozprowadza daje piekny glow i ma super kolor. takze warty zakupu!
    Zalety:
    • kolor
    • aplikacja
    Wady: