Rozświetlacze

Hean Ever Glow Fixing Powder Rozświetlający puder do twarzy

• 22 listopada 2023 o 23:10
    Średnia pozycja
    Szukałam pudru o satynowym lub rozświetlającym wykończeniu, który będzie miał również właściwości utrwalające - niestety, Hean Ever Glow w tej fukncji zupełnie mi się nie sprawdził. Produktu nie nakładałam na okolice czoła, nosa i brody ponieważ tam aplikuję bardziej matowe pudry. Używałam go jedynie do omiatania twarzy lub na same policzki. Po około godzinie/dwóch od aplikacji wyglądał na nich nieestetycznie, jak gdyby kompletnie ich nie utrwalał. Testowałam go z różnymi podkładami, efekt ten sam.
    Zalety:
    Wady:
    • utrwalenie
  • 19 czerwca 2023 o 17:49
    Piękna satyna!
    Nie nazwałbym tego pudru rozświetlającym - wykończenie ma bardziej matująco-satynowe, a rozswietlajacych drobinek jest bardzo niewiele. Nie mniej jednak jest to jeden z moich ulubionych pudrów. Daje bardzo naturalne wykończenie, ładnie wygładza skórę i dość dobrze utrwala makijaż. Jest bardzo lekki i niewyczuwalny na skórze, idealny na codzień.
    Zalety:
    • daje naturalne wykończenie
    • nieźle utrwala kosmetyki (chociaż nie jest to nie beton)
    • jest leciutki i niewyczuwalny na skórze
    • dość wydajny
    • dobry stosunek jakości do ceny
    Wady:
    • opakowanie nie posiada żadnego zabezpieczenia w wieczku przez co nie nadaje się do transportu, bo cały produkt wysypuje się pod wieczko
    cora
    25 kwietnia 2023 o 20:46
    Dobry, choć ma konkurencję;)
    Puder Ever Glow Hean kupiłam w promocji. jet to kosmetyk doskonale spełniający swoją rolę. Po prostu matuje delikatnie, tworząc delikatną, świeżą warstwę i utrwala makijaż. Stosuję ten puder tylko w strefie T. Aplikuję go z pomocą puszka i omiatam pędzlem. Po kilku godzinach muszę ponownie twarz przypudrować. Moim zdaniem brak tu rozświetlenia i efektu glow, który na przykład widać przy zastosowaniu Eveline Variete (mój ulubiony puder wśród drogeryjnych, magia) i nazwa Glow niewiele ma tu sensu, obawiam się. Wadą produktu jest nieprzepuszczalne sitko, puder nie wysypuje się jak trzeba, z trudnością się aplikuje, bardzo niekomfortowe rozwiązanie. Sam w sobie jest to puder dobry, ale ma konkurencję
    Zalety:
    • matuje,
    • nie wysusza skóry,
    • niedrogi
    Wady:
    • brak glow,
    • brak tego Wow,
    • trudno wydobyć go z opakowania, nie wysypuje się przez sitko, duży problem
  • 17 marca 2023 o 14:06
    HEAN EVER GLOW FIXING POWDER ROZŚWIETLAJĄCY PUDER DO TWARZY NUDE 7G
    Poprzednim roku wakacje pani w hebe mi poleciła sprubowałam byłam zachwycona.Ładny nadaje rozwietlajacy,promienny blask .Super szczególnie latem się prezentuje.lekka formuła.
    Zalety:
    • Efekt promienny,rozświetlający blask
    • Lekka formuła
  • 12 marca 2023 o 16:27
    Zapach nie do przejścia
    Puder faktycznie upiększa, rozświetla, wygładza. W mojej ocenie nie utrwala jednak makijażu. Mam cerę dojrzałą, nie przetłuszczającą się, a jednak bardzo szybko pod tym pudrem się wyświeca i wygląda nieestetycznie. Zatem jako dodatkowy puder upiększajacy - jak najbardziej tak. Pod warunkiem, że jesteś w stanie wytrzymać jego okropny zapach (śmierdzi myszą?). Opakowanie na minus - szybko ścierają się napisy, co nie wygląda ładnie.
    Zalety:
    • Efekt wygładzenie i rozświetlenia