Rozświetlacze

Bell Powder & Glow Highlighter Sypki puder rozświetlający

Nasi użytkownicy zostawili 14 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 25 grudnia 2022 o 19:22
    Fajny zarówno do twarzy jak i do ciała
    Puder ten zakupiłam skuszona pozytywnymi recenzjami. Nazwałabym go bardziej rozświetlaczem, niż pudrem rozświetlającym. Idealnie sprawdzi się także do rozswietlenia dekoltu czy ramion na większe wyjście. Na twarzy tworzy ładne rozświetlenie, dosyć długo się utrzymuje. Kolor jest szampański w stronę złotego. Drobno zmielony, idealnie rozprowadza się na buzi jak i na ciele. Polecam dla osób, które lubią produkty wielozadaniowe.
    • działanie
  • 22 marca 2022 o 23:03
    Rozświetlacz Bell
    Ekstra rozświetlacz, jestem nim zachwycona. Piękny kolor, szampański w opakowaniu, natomiast po aplikacji efekt jakby biało-szampańskie złoto, efekt tafli. Produkt trwały i wydajny. Jak dla mnie idealny na porę późno- jesienną, zimową i wczesno-wiosenną. A na lato wolę cieplejsze rozswietlacze. Szkoda, że jest to produkt z edycji limitowanej, bo na pewno kupiłabym jeszcze jeden.
    Zalety:
    • kolor
  • 11 marca 2022 o 14:54
    Kocham
    Kocham ten zapach, kocham kolor, kocham ilość, no poprostu rewelka. Tak dosc sceptycznie do tego poschodziłam, bo niespecjalnie używałam rozświetlaczy. Ale idkad mam ten, to ciężko mi znaleźć cos ciekawszego. Ten zapach doprowadza mnie do obłędu piprostu.
    • Pojeknosc
    • Kolor
  • 18 lipca 2021 o 23:30
    Petarda za śmieszną cenę
    Kupiłam ten rozświetlacz w Biedronce za ok. 14 zł, chyba w ostatniej chwili, bo po recenzjach kilku youtuberek już nigdzie go nie można dostać... A jest czego szukać. To rozświetlacz idealny, w pięknym, szampańskim kolorze. Nie jest suchym proszkiem, jest jakby lekko mokry, taki lepiący, dzięki czemu znakomicie przykleja się do skóry i trudno go ruszyć przez cały dzień. Trudno go nawet zetrzeć z rąk... Znakomicie wygląda zarówno nałożony w minimalnej ilości, jak i porządnie - tworzy piękną taflę, bez widocznych drobin, nie podkreśla nierówności. Wystarczy odrobina, by osiągnąć spektakularny efekt. Ja używam go czasem na powieki, zamiast błysku. Pachnie bardzo świeżo, orzeźwiająco. Jako pudru nie radziłabym go używać, chyba że ktoś lubi efekt bombki choinkowej ;), jednak można go odrobinę dodać do innego pudru i uzyskać ciekawy, subtelny efekt glow. Jedynym minusem jest opakowanie - ładne, minimalistyczne, ale kiepskiej jakości. Zakrętka nie jest zbyt szczelna, łatwo się przekręca. "Puszek" to raczej zabezpieczenie przed wysypywaniem się, bo po co on przy rozświetlaczu?
    Zalety:
    • kolor
    • efekt (od subtelnego do tafli)
    Wady:
  • 8 lipca 2021 o 14:30
    Biała perła, w małej ilości jest ok
    Bell co rusz wypuszcza rozświetlacze i pudry rozświetlające. Główną ich zaletą jest oczywiście cena. Za pojemność 4g (czyli sporo mniej niż oceniłabym po opakowaniu, ale sporo jak na rozświetlacz) płacimy dyszkę. Cena bardzo atrakcyjna. Nie jest to puder rozświetlający, a rozświetlacz. Biała, błyszcząca perła zdecydowanie się wybija, dlatego u mnie wchodzi w grę tylko użycie minimalnej ilości. Inaczej mam dwa białe pasy startowe. Jest to typowa chłodna perła, także podkreśla wszelkie niedoskonałości, krostki, nierówności na skórze. Użyty w mini, mini ilości daje zadowalający efekt. Przy mojej neutralno-ciepłej karnacji lekko się odcina, dlatego ilość musi być naprawdę znikoma (lekko muskam palec i rozcieram). Opakowanie totalnie nietrafione. Rozumiem, ze tanio wypada tandetnie, ale sitko i niskiej jakości gąbeczka są bezużyteczne, można było przeznaczyć te nakłady na grubszy plastik. Produkt wysypuje się z opakowania. Nie zachwycil mnie ten produkt, wolę innego typu rozświetlacze, perła niestety nie wygląda zbyt elegancko ;), ale doceniam starania i cenę :)