Lakiery hybrydowe

NeoNail Revital Base Fiber, Baza hybrydowa z kolorem

• 25 stycznia 2024 o 9:20
    Baza z kolorem - krótszy czas wykonywania mani hybrydowego
    Manicure hybrydowy wykonuję już od kilku lat zawsze sama, jednak jest to czasochłonne. Kupiłam ostatnio bazę z kolorem od NeoNail. Jest to kolor delikatnego różu,bardzo subtelny, cudny. Lakier jest połączeniem bazy i lakieru hybrydowego czyli produktem 2w1. Nie tracę dzięki temu czasu na nakładanie bazy przed lakierem hybrydowym. Ma średnio gęstą konsystencję. Łatwo się aplikuje. Pędzelek jest dość szeroki, wygodny w użyciu.
  • 1 października 2022 o 14:09
    Świetna baza
    Bazę zakupiłam w sumie przypadkowo, ale przyznam szczerze, że spodobała mi się. Produkt jest gęsty, jednak dobrze rozprowadza się po płytce paznokcia. Wyrównuje niedoskonałości płytki, a także wydłuża trwałość lakieru. Paznokcie wytrzymywały z tą bazą i kolorem 3 tygodnie. Dla mnie to bardzo długo, będę wracać do niej na pewno.
    Zalety:
    • działanie
    • kolor
  • 7 lipca 2022 o 11:38
    Baza Warm Cover nie tylko pod kolor ale również sprawdzi się solo
    Baza hybrydowa Revital Base Fiber w kolorze Warm Cover najbardziej przypadła mi do gustu na tle pozostałych kolorowych baz aczkolwiek pozostałe są równie ciekawe i wszystko zależy do czego potrzebujemy takiej bazy: czy do podbicia neonowego kolory czy po prostu kiedy nie mamy ochoty na kolor (mamy bardzo krótkie paznokcie) i chcemy mieć pomalowane tak aby nie rzucały się w oczy. Hybrydy robię samodzielnie od kilku dobrych lat i nie wyobrażam sobie żeby mogło ich zabraknąć. Przyznam, że niejednokrotnie nie chciało się malować paznokci na wystrzałowy kolor a obecny odrost domagał się zmian. Pomalowanie paznokci samą bazą i topem nie było moim ulubionym manicure, dlatego rezygnowałam zupełnie z pomalowanych paznokci, jednak wtedy częściej się łamały czy pękały. W końcu hybrydy sprawiają, że paznokcie są nieco twardsze. Odkąd weszły na rynek bazy z delikatnymi odcieniami ucieszyłam się i bez wahania zamówiłam najbardziej odpowiadający odcień, tak abym mogła pomalować samą bazą i topem. Baza jest gęsta i konsystencja różni się od klasycznej bazy. Nie jest dla mnie to utrudnienie, wystarczy nabierać małą ilość bazy. Delikatny odcień sprawia, że płytka wygląda naprawdę ładnie. Dwukrotnie nałożenie bazy i topu sprawia, że paznokcie wyglądają może nie elegancko a po prostu schludnie, czysto, zadbanie a taki efekt jest również odpowiedni np. do pracy kiedy to z pewnych przyczyn nie można eksponować paznokciami ;) taka opcja mogłaby się sprawdzić. Jak dla mnie rewelacyjna i od czasu kiedy poznałam kolorowe bazy nie sięgam już po klasyczne.
    Zalety:
    • ładny, delikatny, neutralny odcień/ przy dwóch warstwach sprawdzi się solo, oczywiście z topem
    • konsystencja gęsta ale dobrze się z nią pracuje
    • wydajny
    • cena w stosunku do jakości
    Wady:
    • Zupełnie brak
  • 21 marca 2022 o 14:08
    Naprawdę dobra
    Jest to moja ulubiona baza Neonail, bardzo gęsta i nadająca kolor. Bardzo dobrze trzyma się na płytce paznokcia i sama ma bardzo ładny kolor, więc spokojnie kiedy nie chcę mieć jaskrawego koloru na paznokciach to używam tylko bazy i topu. Myślę że to jedna z lepszych baz tej firmy.
    Zalety:
    • Kolor
    • Wytrzymałość