NeoNail, Revital Base Fiber, Baza hybrydowa z kolorem

1 HIT!
100 % kupi ponownie
Zgłoś do moderacjiBaza hybrydowa Revital Base Fiber w kilku kolorach otuli Twoje paznokcie swoją idealną, kobiecą barwą. Dobrze Wam znana baza hybrydowa do zadań specjalnych zyskała właśnie dodatkowy atut – kolor. Revital Base Fiber to produkt, który pokochały osoby mające delikatną i kruchą płytkę – dzięki zawartych w nim włóknach nylonowych można bardziej utwardzić paznokcie, niż z pomocą standardowej bazy hybrydowej. Revital Base Fiber ma również bardzo bogaty skład – znajdziesz w niej wapń oraz witaminę E i B5. Jeżeli Twoja płytka jest wymagająca i zdarza się, że Twój manicure nie utrzymuje się na niej tak długo, jak powinien, to baza hybrydowa Revital Base Fiber jest właśnie dla Ciebie!
Cechy produktu
- Rodzaj
- lakiery hybrydowe
- Właściwości
- przedłużające trwałość lakieru
- Efekt
- naturalne
Znasz skład tego produktu? Dodaj go do naszej bazy i twórz z nami KWC!
Recenzje 1
5 /5 HIT!
21 marca 2022, o 14:08
Kupi ponownie
Używa produktu od: kilka miesięcy
Wykorzystała: jedno opakowanie
Naprawdę dobra
Jest to moja ulubiona baza Neonail, bardzo gęsta i nadająca kolor. Bardzo dobrze trzyma się na płytce paznokcia i sama ma bardzo ładny kolor, więc spokojnie kiedy nie chcę mieć jaskrawego koloru na paznokciach to używam tylko bazy i topu. Myślę że to jedna z lepszych baz tej firmy.
ZALETY: Kolor
Wytrzymałość
produktów9