Maseczki klasyczne

Bioderma Sébium, Masque Purifiant Oczyszczająca maska seboregulująca do skóry tłustej i mieszanej

Bioderma Sebium Maska seboregulująca 40ml

Agawa8
    25 października 2021 o 16:31
    tak!!! w ciemno !
    pachnie bardzo przyjemnie - taką glinką, po aplikacji nie czuję pieczenia ani innych dyskomfortów (oczywiście uważamy na oczy). czasem tak jest, że maseczka paruje i oczy szczypią, ale nie tym razem! po zmyciu maseczki skóra jest miękka i taka czysta :)) aż miło. polecam jak dorwiecie na jakieś promce, nie zastanawiajcie się
    Zalety:
    • wydajny
    • efekt
    Wady:
    • cena?
  • 20 lipca 2018 o 19:28
    Warta wyprobowania
    Fajana maseczka, jeśli dostanie się ją w promocji jest warta wypróbowania:) Dobrze oczyszcza skórę, fajnie zastyga na buzi, trochę szczypie dając uczucie, że działa. Produkt apteczny, więc i z trochę wyższej półki-ja osobiście uwielbiam kosmetyki tej firmy, chociaż zdarzają się wzloty i upadki. Z minusów-mało wydajna i ma bardzo dziwną konsystencję-już przy nakładaniu ma się wrażenie, że jest stara albo przeterminowana-jakby się mokrą kartoflankę na buzię nakładało:)
    Zalety:
    • działanie
    • wierzę w tę markę
    • przyjemna w stosowaniu
    • praktycznie bezzapachowa
    kamon6
    3 listopada 2017 o 12:25
    Super produkt
    Bardzo dobrze oczyszczał skórę, zwężał pory i wygładzał. Niestety chyba już nie jest dostępny w sprzedaży, a wielka szkoda, bo był naprawdę dobry. Jedyny minus to konsystencja, jakby maseczka była zepsuta, taka gumowata, trudno się ją nakładało i rozprowadzało, ale najważniejsze, że skóra po niej wyglądała naprawdę dobrze. Była świeża, matowa i gładka.
    Zalety:
    • skuteczność,
    Wady:
    • chyba już niedostępny,
    mon_ada
    4 sierpnia 2015 o 13:06
    Miłe zaskoczenie
    Mam cere tłustą, trądzikową. Zazwyczaj żadne produkty apteczne bez recepty nie dawały mega rezultatów, a tu szok. Z maską spotkałam się przypadkowa, ponieważ wygrałam ją razem z innymi produktami z seri Sebium w konkursie Biodermy. Już po pierwszym użyciu są mega efekty. Mówię tutaj oczywiście o ściągnięciu sebum z twarzy. PLUSY: - super MATOWA cera, której nigdy wcześniej innymi kosmetykami nie osiągnęłam - widocznie zwężone pory MINUSY: - CENA (ja ją mam za darmo, nie wiem czy bym kupiła wcześniej widząc cenę) - konsystencja (ale daje efekt więc +/-) - wydajność (niestety bardzo mała ilość maski w tubce) Ogólnie polecam dla mających problemy ze świecącą buzią. Ja używam razem z kremem sebium global na dzień i noc oraz Sebium gel Moussont czy jakoś tak do mycia twarzy rano i wieczorem. Polecam całą serię Sebium global. Myślałam że jak wysyłają tyle darmowych produktów to pewnie jakość będzie lipawa, a okazało się że są to bardzo dobrej jakości produkty. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 4 grudnia 2013 o 10:31
    rewelacyjna!
    Najlepsza maska do świecącej się skóry, jaka wpłądła mi w ręce! gęsta konsystencja powoduje, ze maskę trzeba zrolować - producent nazywa to "efekt gumki", bo maski się nie zmywa, tylko rolując "ściera" z twarzy. powoduje to, że skóra jest zmatowiona super, rozjaśniona, wygładzona. stosuję ją przed wyjściami, na specjalne okazje, bo na co dzień trochę szkoda :) Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 2 tubki