Błyszczyki

Smashbox Reflection High Shine Lip Gloss Błyszczyk nawilżający

• 25 stycznia 2014 o 18:11
    Rewelacja!
    Kupiłam te błyszczyki w zestawie limitowanym Shades of Fame. W skład zestawu wchodzi 5 błyszczyków. Wszystkie kolory z tego zestawu mi odpowiadają. Są transparentne, nadają tylko delikatny kolor i długotrwały blask. + długo utrzumuje się na ustach, + nie klei się, + nie wysusza ust, + jest dosyć wydajny, + ilość produktu, która wydostaje się z tubki jest idealna na jedną aplikację, + ciekawa gama kolorystyczna, każdy znajdzie coś dla siebie, + ładny efekt rozświetlenia ust. - cena, - ja osobiście wolę błyszczyki z aplikacją w formie pędzelka, ale to moje subiektywne odczucie Z czystym sumieniem polecam! Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 3 pełne
    Ennyo
    16 listopada 2013 o 20:14
    klejący i trwały
    Błyszczyk kupiłam zachęcona ceną promocyjną w Sephorze (około 50zł) oraz wyglądem tubki :) Jako tester wystawiony był bezbarwny błyszczyk z drobinkami, ja wybrałam błyszczyk w kolorze czerwonym. Aplikacja jest taka jak lubię, na sportowo, albowiem wszelkich typowo babskich pędzelków wyciąganych nie znoszę. Błyszczyk jest bardzo gęsty dzięki czemu nie wypływa z tubki strumieniami, na ustach trzyma się długo, jednak posiada minus, jakim jest jego kleistość. Recenzentki przede mną twierdzą, że się nie lepi, mój lepi się bardzo, ale to bardzo, do tego stopnia, że mój chłopak nie daje mi buzi, gdy mam go na sobie ;) Ale to jego strata. Błyszczyk zużyję do końca, ale kolejnego już nie kupię, mimo jego trwałości. Używam tego produktu od: dwóch tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
    Lenka87
    2 lipca 2012 o 11:40
    całkiem fajne
    Błyszczyki kupiłam w opakowaniu, w którym znajdowało się 5 sztuk. Kolorki: czerwony, różowy, brzoskwinia, bezbarwny i karmel. Są malutkie, więc z powodzeniem można je nosić w kieszeni, żeby zawsze mieć któryś przy sobie. Usta ładnie lśnią, nabierają lekkiego koloru (w przypadku czerwieni kolor jest intensywny). Błyszczyk trwa na ustach dość długo, nie klei się, nie ma smaku ani zapachu. Używam tego produktu od: od trzech miesięcy Ilość zużytych opakowań: mam pięć błyszczyków i używam ich równolegle
    dimiti
    17 lipca 2010 o 16:17
    KOCHAM!
    Kupiłam go jakiś czas temu. Faktycznie jest praktycznie bezbarwny i mimo, że zawsze używałam tylko błyszczyków, które dają jakiś odcień- ten bardzo mi się spodobał! nie jest klejący, świetnie nawilża, długo się trzyma i faktycznie usta wyglądają ślicznie, zauważyłam to gdy moja koleżanka się nim wymalowała. Ogólnie lubię Smashboxa, ale ten błyszczyk jest mistrzostwem! o wiele bardziej podoba mi się niż Juicy Tubes, chanel levres czy dior addict ultra gloss reflect Używam tego produktu od:2 miesiące? Ilość zużytych opakowań:w trakcie