Toniki i hydrolaty

myBuddy Hydrolat z róży damasceńskiej

myBuddy Hydrolat z Róży Damasceńskiej 100ml

azileiz
    26 lipca 2024 o 7:45
    Esencja Piękna w hydrolacie ?!!
    Hydrolat z Róży Damasceńskiej od myBuddy to prawdziwy eliksir piękna, który szybko stał się jednym z moich ulubionych produktów pielęgnacyjnych. Ten delikatny, naturalny hydrolat to nie tylko sposób na odświeżenie i nawilżenie skóry, ale także na wprowadzenie do codziennej rutyny chwili luksusu. Pierwsze, co zwraca uwagę, to cudowny zapach – subtelny, kwiatowy aromat róży, który koi zmysły i wprowadza w stan relaksu. Każde użycie to mała aromaterapia, która przynosi ukojenie po długim dniu. Hydrolat jest niezwykle wszechstronny. Używam go jako toniku, który przygotowuje moją skórę na kolejne etapy pielęgnacji, oraz jako odświeżającą mgiełkę w ciągu dnia. Doskonale sprawdza się również jako baza pod makijaż, pomagając utrzymać skórę nawilżoną i promienną. Jego właściwości kojące są nieocenione, zwłaszcza po ekspozycji na słońce czy w trakcie stresujących dni, gdy skóra potrzebuje dodatkowej troski. Naturalne właściwości nawilżające i antyoksydacyjne róży damasceńskiej sprawiają, że hydrolat myBuddy działa nie tylko nawilżająco, ale także regenerująco. Pomaga wyrównać koloryt skóry, zmniejsza zaczerwienienia i działa przeciwzapalnie. To idealny wybór dla każdego rodzaju skóry, w tym wrażliwej i skłonnej do podrażnień. Opakowanie jest estetyczne i praktyczne, z wygodnym atomizerem, który równomiernie rozprowadza produkt na skórze. Dzięki temu hydrolat jest wydajny i można go stosować zarówno w domu, jak i w podróży. Naturalny, łagodny i niezwykle skuteczny, ten produkt to esencja piękna i świeżości, której warto doświadczyć. Gorąco polecam każdemu, kto pragnie dodać swojej skórze odrobinę luksusu i troski! POLECAM
    Zalety:
    • koi ale jednocześnie nawilża
    • posiada naturalne właściwości
    • działa regenerująco
    • poręczne opakowanie
    Jowi25
    16 maja 2024 o 14:15
    Super odświeżenie
    Hydrolat zamknięty jest w ciemnej, szklanej butelce z atomizerem. Produkt rozpylany jest w postaci lekkiej chmurki, mgiełki. Super delikatny zapach. Ten kosmetyk sprawdzi się idealnie zamiast tradycyjnego toniku podczas porannej pielęgnacji ale również jako dodatek do maseczek w proszku. Oczywiście sprawdzi się idealnie w upalne dni, przyniesiesz skórze nawilżenie oraz ukojenie. Po użyciu nie zauważyłam wysuszenia czy podrażnienia skóry, twarz jest nawilżona odświeżona i ukojona. Cera nie jest podrażniona.
  • 10 maja 2024 o 8:05
    Do pokochania
    Używa od:próbka
    Hydrolaty albo się lubi albo nie. Ja zdecydowanie należę do tych, które uwielbiają ich używać codziennie. A ten zdecydowanie należy do czołówki. Hydrolat ma delikatny zapach, co oczywiste różany. Ale ja akurat uwielbiam zapach róży, więc to jest dla mnie plus. Zamknięty jest w szklanej, ciemnej butelce z atomizerem, więc użycie jest wygodne. Hydrolat przyjemnie nawilża i koi skórę. U mnie dobrze sprawdził się na podrażnienia. Co ważne nie klei się, nie zostawia lepkiej warstwy. Zamiast tego pozostawia przyjemne uczucie świeżości. Myślę, że dzięki swojemu działaniu na lato będzie niezastąpiony:)
  • 10 maja 2024 o 0:04
    Oczarował mnie jej piękny zapach
    Hydrolat z róży damasceńskiej od My Buddy kompletnie mnie oczarował swoim pięknym różanym zapachem, który tak we wszelkiego rodzaju kosmetykach kocham. Zamknięty został w szklanej brązowej butelce z rozpylaczem, który po naciśnięciu uwalnia delikatną mgiełkę. Hydrolat nawilża i koi skórę, łagodząc podrażnienia występujące na buzi i przyspieszając gojenie drobnych ranek i niedoskonałości. Skóra po użyciu hydrolatu wygląda zdrowo i promiennie. Hydrolat można również stosować na ciało i na włosy, chociaż wydaje mi się że ja będę go aplikować głównie na twarz ponieważ wzmacnia naczynia krwionośne a ja mam z nimi problem. Hydrolat w przyjemny sposób odświeża i regeneruje skórę. W okresie letnim to będzie mój niezbędnik. Jak mi się skończy to na pewno chętnie do niego wrócę.
    Zalety:
    • eleganckie szklane opakowanie
    • cudowny różany zapach
    • odświeżenie i ukojenie dla skóry naczynkowej
    szuwaxa
    9 maja 2024 o 23:58
    Idealne odświeżenie
    Ten hydrolat ma piękny, delikatny zapach róży, który jest bardzo relaksujący. Jego konsystencja jest lekka i nie klei się, co sprawia, że łatwo się aplikuje. Jest bardzo wydajny i zgodny z opisem - nawilża skórę, pozostawiając ją miękką i odżywioną. Jestem zachwycona jego działaniem i zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka sposobu na odświeżenie skóry. Idealnie sprawdzi się latem!