Kremy do depilacji

Bielenda Vanity Man, Krem do usuwania zbędnego owłosienia

Bielenda VANITY for MEN krem do depilacji dla mężczyzn 100ml

• 19 kwietnia 2022 o 10:46
    Kupiłam dla swojego mężczyzny...
    Kupiłam krem dla swojego mężczyzny i jest bardzo zadowolony wczesniej przy goleniu zwykłą maszynką miał bardzo podraznioną skóre natomiast ten produkt swietnie sie sprawdza. Podraznienia znikneły tak jak owłosieniea skóra w intymnych miejscach jest nawilzona ;)
    Zalety:
    • Efekt
    • wydajnosc
    Wady:
    • opakowanie mogloby byc troche bardziej dyskretne
  • 17 sierpnia 2021 o 12:02
    Zaskakujaco dobry
    Krem do depilacji kupil moj maz. Na probe bo czasami maszynka powodowala podraznienia na skorze. I tak od tamtego czasu gdy przychodzi co do czego to do depilacji uzywa tylko tego produktu! Sama nie dowierzajac ze moze byc tak dobry wyprobowalam troche kremu na udach. Efekt przerosl moje oczekiwania i juz nastepnego dnia kupilam tubke tylko dla siebie! Wydajnosc jest niska ale rekompentuje to mala cena. Zapach ok. Polecam!
    Zalety:
    • dzialanie
    Wady:
    • wydajnosc
  • 22 kwietnia 2021 o 19:31
    Mąż zadowolony
    Mąż zadowolony z produktu . Produkt jest lekki ,wydajny o delikatnym subtelnym zapachem. Dobrze goli. Nie podrażnia , nie uczula. Mozna kupić w każdym sklepie
    TNL
    15 listopada 2016 o 12:39
    Zaskakująco dobry!
    Jestem kobietą :). Ogólnie nie przepadam za kremami do depilacji, zawsze kojarzyły mi się z samymi minusami- niewygodą zastosowania, stratą dużej ilości czasu na wykonanie zabiegu, małą skutecznością, podrażnieniami. Postanowiłam wypróbować ten, bo jakoś tak w mojej opinii jeżeli produkt do usuwania zarostu jest dedykowany mężczyznom, to skuteczniejszy. Zastosowałam go na łydki, bo na udach zarostu nie mam. Pierwszym co mnie zaskoczyło była konsystencja- dość rzadka, z początku obawiałam się że przez to nic nie zdziała. Inne kremy nakładałam grubą warstwą, zużywałam całe opakowanie, a i tak sporo włosków pozostawało. Ten zaaplikowałam raczej cienko, pozostało ok. pół tubki. Po 10 minutach usunęłam preparat szpatułką, która również jest bardzo dobra, co moim zdaniem ma znaczenie bo w przypadku innych preparatów były one albo za ostre na krawędzi, albo zbyt giętkie, albo nieergonomiczne. Ta przypomina z wyglądu maszynkę i na takiej samej zasadzie się jej używa, wszystko schodzi bez problemów. Co ciekawe i nietypowe dla tego rodzaju preparatów, ten nie śmierdzi na kilometr! Przechodząc do skuteczności- włosków zero :). Krem usunął dokładnie wszystkie, pomimo moich obaw co do rzadkiej konsystencji i cienkiej warstwy. Nie podrażnił również skóry, tylko na początku miałam troszkę czerwonych kropeczek, które błyskawicznie znikły, zero bólu, pieczenia, wysuszenia skóry, pozostaje miła w dotyku i jakże gładziutka. Jestem tym bardziej zaskoczona, że mój zarost wcale nie jest delikatny, powiedziałabym raczej że problematyczny, włoski czarne, dość grube i gęste. Krem ma też ten plus, że gdy mam go nałożonego nie muszę siedzieć uziemiona w łazience bojąc się poruszyć żeby wszystko nie spłynęło. Dzięki tym wszystkim zaletom zrezygnowałam z golenia łydek maszynką. Dużym minusem jest dostępność- nie widziałam go w żadnej "galeryjnej" drogerii, na szczęście w moim mieście mogę go odebrać osobiście po zamówieniu przez internet. Cena w stosunku do jakości świetna- 5,50zł za tubkę, która swobodnie starcza mi na dwa razy. Dla mnie REWELACJA :)
    Dinulka
    11 sierpnia 2014 o 17:06
    dla mnie dobry
    Bardzo dobry krem, stosuję na łydkach, im większy busz uda mi się zahodować tym lepiej przebiega depilacja ;) przy krótszych włoskach zostają do poprawienia jakieś szczątki, przy tych wyhodowanych 99% skuteczność (pewnie nie zawsze dokładnie go rozprowadzam). Krem nie podrażnia, a mam skłonność do tego, często po maszynce robią mi się swędzące kropki na łydkach. Zapach jest mi obojętny, nie jest intensywny. Nie zauważyłam jakiegoś wpływu na odrastanie, ponadto nie jest zbyt wydajny. Jednak nadal będę go kupowała ;) Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2-3