Wody po goleniu

Nivea Men Sensitive
Nivea woda po goleniu Sensitive 100ml

• 18 lutego 2025 o 6:28
    Nr 1
    Woda po goleniu od NIVEA charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem i działaniem skutecznym, ale nie podrażniającym. Woda jeśli delikatna, ale bardzo skutecznie odświeża po goleniu, łagodzi podrażnienia i przygotowuję do dalszej pielęgnacji. Produkt wydajny.
  • 3 lutego 2025 o 12:36
    mam i używam
    Woda ładnie pachnie i nie podraznia skóry po goleniu. Daje uczucie swieżości przez cały dzień. Woda jest tania i zawsze kupuję w drogerii Natura. Wygodna butelka pozwala na odpowiednią ilość jej użycia. Polecam
    Zalety:
    • pachnie
    • nie podraznia
  • 28 kwietnia 2022 o 12:29
    Jeden z lepszych produktów po goleniu
    Produkt godny polecenia, dobrze łagodzi, ma super zapach a co najważniejsze nie zostawia po sobie uczucia szczypania. Bardzo polecam, produkt jest dostępny w prawie każdym sklepie.
  • 28 kwietnia 2022 o 12:14
    Łagodzące marzenie
    Dostałem tę wodę na urodziny od żony. Produkt zajmuje u mnie 1 miejsce bo nie zawiera alkoholu i nie szczypie po każdym użyciu również ma przyjemny męski zapach. Produkt jest bardzo wydajny i ogólnodostępny.
    Zalety:
    • nie podrażnia
    • nie zawiera alkoholu
    • ogólnodostępny
  • 17 listopada 2019 o 16:45
    Delikatność dla brutali ;)
    Obok pianki do golenia oraz balsamu chłodzącego ta woda również zajmuje wysokie miejsce na liście moich facetów,pewnie z tego powodu że nie zawiera alkoholu i nie szczypie po każdym goleniu a tego nikt z nas nie lubi. Woda znajduje sie w szklanej buteleczce dzięki czemu widzimy zużywajacy się produkt, wygodnie się ją dozuje wystarczy wylać odpowiednią ilość na dłoń, zapach jest męski delikatny,nienachalny. To co zaobserowałam nie powoduje podrażnień, cera jest mniej zaczerwieniona, fajnie nawilża oraz nie wysusza cery. Wypróbowałam też na sobie kiedy trzeba było szybko zrobić porządek z nogami i powiem jedno - krzywdy mi nie zrobiła za to działa skutecznie :)
    • łagodzi podrażnienia
    • skuteczność
    Wady:

Zobacz także inne Wody po goleniu