Skóra, włosy, paznokcie

Este Synergy Suplement diety

Skuteczność:
  • 14 lutego 2025 o 0:47
    Efekty zadowalające regularne stosowanie
    Jako osoba, która szuka skutecznych rozwiązań dla zdrowej i jędrnej skóry, z przyjemnością polecam Este Synergy. To wyjątkowa kompozycja kolagenu Verisol P, kwasu hialuronowego, witamin C i E, cynku oraz biotyny, które wspólnie dbają o elastyczność, nawilżenie i ochronę skóry. Już po kilku tygodniach stosowania zauważyłam poprawę napięcia skóry i redukcję drobnych zmarszczek. Forma shotów jest wygodna i łatwa w stosowaniu, a opakowanie wystarcza na 28 dni kuracji.
    Zalety:
    • kompleksowe działanie, poprawa elastyczności skóry, nawilżenie, wygodna forma shotów, opatentowany kolagen Verisol P, naturalne składniki.
    Wady:
    • cena, konieczność regularnego stosowania, brak natychmiastowych efektów
  • 21 sierpnia 2024 o 19:21
    nie spodziewałam się ale naprawde działa !!
    Cześć dziewczyny! Chciałam Wam opowiedzieć o suplemencie diety Este Synergy, który ostatnio testuję. Jestem bardzo podekscytowana, bo to naprawdę ciekawy produkt, który może być świetnym wsparciem dla naszej codziennej pielęgnacji. Este Synergy to suplement, który obiecuje wspierać zdrowie naszej skóry od wewnątrz. Zawiera starannie dobrane składniki, które mają działanie przeciwutleniające, przeciwzapalne i wspierające regenerację. Znajdziemy w nim m.in. witaminy C i E, które są znane ze swoich właściwości odmładzających i ochronnych, oraz minerały, takie jak cynk, który jest niezbędny dla zdrowia skóry. Moje wrażenia są jak na razie bardzo pozytywne. Po kilku tygodniach stosowania zauważyłam, że moja skóra wygląda na bardziej promienną i odżywioną. Mam mniej problemów z przesuszeniem i zaczerwienieniami, które czasami mnie męczyły. Co więcej, Este Synergy wydaje się wspierać moją kondycję skóry ogólnie, co jest dla mnie ogromnym plusem, bo to oznacza, że jest to suplement, który naprawdę działa. Oczywiście pamiętajcie, że suplementy diety to tylko dodatek do zdrowego trybu życia. Warto połączyć je z odpowiednią dietą, nawadnianiem i pielęgnacją skóry. Jeśli szukacie czegoś, co pomoże Wam poprawić kondycję skóry i wzmocnić jej zdrowie, Este Synergy jest wartym uwagi produktem, który może być interesującą opcją. Mam nadzieję, że moje doświadczenia będą dla Was pomocne!
    Iwona_C
    26 grudnia 2022 o 15:48
    Uzupełnia niedobory, poprawia stan skóry i włosów, ale efekty można zaobserwować po kilkumiesięcznym czasie stosowania.
    Zestaw 14 shotów otrzymałam w boxie kosmetycznym, ale to za mało by ten specyfik mógł zadziałać i dokupiłam 3 opakowanie po 28 shotów aby przeprowadzić sobie pełną kurację ii zobaczyć czy deklaracje producenta zostaną spełnione w przypadku mojego ciała. Opakowanie przemyślane i poręczne, z zewnętrznego kartonu wysuwa się szufladka w której umieszczone są shoty, wygodne rozwiązanie i w dodatku całość wygląda bardzo ładnie. Kolorystyka w biało turkusowym kolorze z kobiecą twarzą i wyróżnionym napisem "este synergy". Znalazł się tu również opis dotyczący składników aktywnych, ich wpływu na organizm oraz sposób użycia. Jeden shot zawiera 25 ml preparatu, umieszczony jest w plastikowej ciemnobrązowej fiolce z srebrnymi i turkusowymi dodatkami oraz z zabezpieczoną zakrętką. Shoty shoty są niewielkie, dobrze zapakowane można zabrać je pojedynczo z sobą, wrzucić do torebki bądź kieszeni. Płyn ma ma wodnistą konsystencję w brązowym kolorze jest bardzo słodki, ale do spożycia rozcieńczamy go w 100 ml wody i najlepiej pić go wieczorem. Skład jest dobry: woda, cukier owocowy,peptyd kolagenowy , koncentrat soku z czarnej porzeczki, witamina C, cynk, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, witamina E, kwas hialuronowy, substancje konserwujące, aromat i biotyna. Ja te shoty często piłam nierozcieńczone, były słodkie ale taka niewielka ilość do wypicia mu nie przeszkadzała. Po miesiącu kuracji nie zauważyłam żadnych efektów, po drugim miesiącu coś się ruszyło, a dopiero w trzecim wystąpiły zauważalne zmiany. w wyglądzie zarówno cery jak i włosów. Włosy się wzmocniły, zmniejszyła się ilość wypadających, wyglądały lepiej i zdrowiej ale jednak bez spektakularnego efektu. Większe zmiany odnotowałam w wyglądzie cery i braku na niej niedoskonałości w postaci różnych wyprysków. Była ona ładnie napięta, skóra zrobiła się sprężysta i taka wypełniona od wewnątrz, pulchna i bardziej elastyczna. Nie jest to takie działanie które powaliło mnie na kolana i nie wiem czy warte ono było takiego nakładu finansowego i długiego czasu stosowania. Skład jest dobry i zawiera substancje które odgrywają dużą rolę w działaniu organizmu więc samo uzupełnienie tych niedoborów niesie za sobą pozytywne efekty. Ja z reguły rzadko stosuję suplementy, wybieram zazwyczaj te które w składzie posiadają cynk bo pobudzają moją leniwą tarczycę do pracy. Może jeszcze kiedyś wrócę do tego specyfiku.
    Zalety:
    • pojedyncze shoty są dobrze zabezpieczone
    • można je zabrać w podróż
    • przyjemny smak (wymaga rozcieńczenia)
    • odmierzona dawka na jedno zastosowanie
    • dobry skład z wieloma aktywnie działającymi składnikami
    • wzmacnia włosy, zmniejsza ich wypadanie
    • redukuje ilość pojawiających się niedoskonałości na cerze
    • przywraca skórze ładne napięcie
    • ma wpływ na zwiększenie gęstości i elastyczności skóry
    • wygodne pudełko z wysuwaną szufladką
    Wady:
    • wymaga długiego czasu stosowania aby efekty były widoczne
    • wysoka cena pełnej kuracji
    izalacz
    23 marca 2022 o 9:19
    Warto go wypróbować
    Jak dla mnie ten suplement jest fantastycznym uzupełnieniem pielęgnacji, zdrowego trybu życia i zbilansowanej diety. Jestem zadowolona z efektów jakie daje, dlatego z pewnością sięgnę po następne opakowanie.
  • 20 maja 2021 o 11:53
    nawet spoko ale szału nie ma
    Bardzo podoba mi się forma opakowania produktu i wygoda stosowania, kapsułki też wyglądaja naprawdę spoko. Tak jak radzi producent na opakowaniu piłam każdego wieczoru jeden shot rozpuszczony w soku lub w wodzie. Dodatek witaminy C i cynku na pewno przyczynia się też do zachowania lepszej odporności. Zauważyłam, że po dwóch tygodniach od używania produktu stan mojej cery włosów oraz paznokci uległ znacznej poprawie. jednak nie są to jakieś mega spektakularne efekety. Jędrniejsza skóra, mocniejsze paznokcie i mniej wypadające włosy
    • Skuteczność
    Otrzymałam do testów od marki/producenta

Zobacz także inne Skóra, włosy, paznokcie