Wody perfumowane damskie

Tous
Tous Loveme Onyx Parfum 90ml

• 1 marca 2025 o 21:02
    Otulający i zmysłowy
    Uwielbiam te perfumy całym sercem! Już po pierwszym psiknięciu, daje się wyczuć połączenie świeżych i delikatnych nut orzecha laskowego, grejpfruta i piwonii. Ta początkowa lekkość szybko ustępuje miejsca bardziej zmysłowym, kwiatowym tonom heliotropu i czarnej orchidei, które nadają zapachowi wyrafinowanego i tajemniczego charakteru. W końcowej fazie zapachu dominują ciepłe, drzewne akordy wanilii, drzewa sandałowego i wetywerii, które wprowadzają do kompozycji głębię i trwałość. To połączenie orientalnych nut sprawia, że zapach jest wyjątkowo zmysłowy i ciepły, a jednocześnie bardzo elegancki. LoveMe The Onyx Parfum to zapach, który sprawdzi się idealnie zarówno na co dzień, jak i na wieczorne wyjścia. Jego trwałość jest na bardzo dobrym poziomie, a jego złożona kompozycja przyciąga uwagę, nie przytłaczając otoczenia. To perfumy, które emanują pewnością siebie, subtelną elegancją i odrobiną tajemniczości, dzięki czemu idealnie pasują do kobiet, które chcą poczuć się wyjątkowo. Zapach ma też w sobie dużo słodyczy i jest dosyć ciężki - z pewnością nie dla każdego, ale dla mnie jest on wyjątkowy - idealny na wielkie wyjścia.
    Zalety:
    • słodki, a zarazem elegancki i seksowny
    • trwały zapach
    • piękny flakon
  • 5 lutego 2025 o 9:08
    Mój ulubiony zapach
    Dostałam ten perfum na święta w prezencie. To najpiękniejsza woda perfumowana jaką dostałam. Jest on kwiatowy orientalny i owocowy. Bardzo trwały naprawdę. Rano przed wyjściem do pracy psikam ubrania i gdy wieczorem po całym dniu ściągnę nadal czuć perfum. Warto zwrócić uwagę na piękne opakowanie. Ma swój urok. Flakon w kształcie misia jest symbolem marki Tous.
    Zalety:
    • Trwały, piękny, gustowny, oryginalny
  • 17 stycznia 2025 o 16:09
    Najładniejszy z kolekcji Tous.
    Po kilku latach stosowania niszowych perfum (szczególnie Bohoboco), zapragnęłam czegoś zupełnie innego – zapachu z drogerii, który będzie bardziej codzienny, ale wciąż wyjątkowy. Tous Love Me Onyx przyciągnęły mój wzrok nie tylko dzięki swojej formule, ale i pięknym flakonom, które od razu mnie oczarowały. Flakon inspirowany biżuterią z onyksu ma w sobie coś hipnotyzującego – jest elegancki, a jednocześnie nowoczesny, co sprawia, że stanowi ozdobę każdej toaletki. Jeśli chodzi o zapach, Tous Love Me Onyx to zdecydowanie najładniejsza kompozycja z całej gamy Tous. Jest zmysłowy, głęboki i wyjątkowy, a do tego trwały – zauważam, że woda perfumowana utrzymuje się na skórze zdecydowanie dłużej niż wody toaletowe tej marki, co jest dla mnie dużym plusem. Główne nuty zapachowe to tajemnicza czarna orchidea, delikatna piwonia i uzależniająca wanilia, które razem tworzą kompozycję pełną kontrastów, ale także niezwykłej harmonii. Czarna orchidea nadaje zapachowi tajemniczości i głębi, piwonia wprowadza elegancki, kwiatowy akcent, a wanilia otula całość ciepłem i zmysłowością. To połączenie sprawia, że zapach jest bardzo kobiecy, ale zarazem pełen mocy. Stosuję na co dzień, uwielbiam ten zapach, choć nie jest to oryginalna kompozycja na rynku zapachów. Jest to kompozycja, która przyciąga uwagę, nie przytłacza. To zapach, który pozostaje w pamięci. Zdecydowanie są moje ulubione perfumy z oferty Tous, które zawsze będą miały specjalne miejsce w mojej kolekcji. W porównaniu do perfum niszowych (Bohoboco, Tom Ford) zapach dalej nie jest trwały i brakuje mu oryginalności, za to odejmuję gwiazdkę.
    Zalety:
    • piękny flakon
  • 28 listopada 2024 o 8:42
    Moje ulubione!
    To są zdecydowanie moje ulubione perfumy, uwielbiam ich flakon, zapach, trwałość, a cena (promocyjna) również jest wporzadku. Opisywanie zapachu nie jest moją mocną stroną… oceniłabym je jako słodkie, ale absolutnie nie mdlące, cukierkowe. Mam wrażenie, że ich zapach owiany jest nutą tajemniczości, są kobiece i wyraziste. Otrzymałam na ich temat mnóstwo komplementów, uwielbiam to, że je od siebie poprostu czuję w ciągu dnia, czują je inni i chwalą. Najlepsze jest to, że w mojej pracy coraz więcej kobiet nimi pachnie… przechadzam się korytarzem i je czuję w ciągu dnia - coś pięknego. Trwałość? Wyczuwam je jeszcze wieczorem, a na ubraniach na spokojnie kolejnego dnia. I kolejnego w sumie też…❤️
    • Tzw. „Ogon”
    Wady:
    • Hmm, chyba jest ciężko dostępny z tego co kojarzę
  • 26 listopada 2024 o 18:06
    Perfumy Love me the onyx
    Te perfumy są bardzo eleganckie, dla osób które lubią unikalne zapachy, ale nie przytłaczające. Wyczuwalne są nuty kwiatowe takie jak jaśmin. Są bardzo kobiece i trwałe, zapach czuć na skórze przez wiele godzin. Idealne na co dzień, ale również na wielkie wyjścia. Moim zdaniem zapach jest mocno zbliżony do Olympea Paco Rabanne. Są to moje ulubione perfumy. Flakon jest uroczy- w kształcie misia i pięknie prezentuje się na toaletce. Można na promocji kupić w fajnej cenie. Są wydajne.
    Zalety:
    • trwałość
    • ładny flakon
    • Flakon

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie