Wody perfumowane damskie

Sonia Rykiel Rykiel Woman EDP

Nasi użytkownicy zostawili 24 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

mona30
    16 kwietnia 2013 o 20:26
    wspaniały
    Zgadzam się z Vegą 80 w 100 a nawet w 200%. Przepiękny pudrowo- kwiatowy zapach z wyczuwalną rózą i fiołkiem. w bazie zapachu wyczuwalna jest skóra i mocna ambra. Polecany dla miłośników gatunku. Używam tego produktu od: 3 lata Ilość zużytych opakowań: 40ml
    vega_80
    16 kwietnia 2013 o 15:02
    A mnie się bardzo podoba
    Jak w tytule: dla mnie to bardzo przyjemny zapach. Pokochałam go od pierwszego psiknięcia, głównie za cudowne słodkie , pudrowe fiołki, które na mojej skórze pachną fantastycznie długo i intensywnie. Zapach jest bardzo kobiecy,megatrwały (na mnie trzyma się do zmycia), fajnie rozkwita na skórze. Nadaje się na dzień i na wieczór, raczej na chłodniejsze dni. Flakon ładny, cena niewysoka. Szkoda, że już nie do kupienia w sklepach stacjonarnych. Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: kilka
  • 1 września 2011 o 13:42
    odrzuca mnie
    Pudrowo-różany zapach. Staroświecki, przykurzony. Nie pasuje nawet do starszych pań. Nie chciałabym tak pachnieć w przyszłości. W złym guście. Fiołek wyczuwalny. Taka fiołkowo-różana mdława papa miesza się z innymi mdławymi kwiatami i to wszystko w słodkim pyle. Używam tego produktu od: test Ilość zużytych opakowań: próbka
    luna160
    27 września 2009 o 23:38
    Ulubiony z tej kategorii
    Nie jestem milosniczka pudrowych,slodkich,ciezkich zapachow."Woman" kupilam wraz z Wera Vang Princess i nie zaluje:)Co prawda uzywam go tylko i wylacznie wieczorami, poniewaz wydaje mi sie zbyt ciezki na dzien i po prostu szybko by mnie zmeczyl.Uwazam,ze zapach jest bardzo trwaly,elegancki i wcale nie sadze aby nadawal sie wylacznie dla "starszych pan",aczkolwiek nastolatkom pewnie sie nie spodoba Oj już prostuje poprzednią opinie.Obecnie nie znoszę wręcz tego zapachu,jest zbyt ciężki , jednostajny, nie rozwija się i jest zbyt nachalny.... Ilość zużytych opakowań:1
    marmota
    4 lipca 2009 o 23:14
    wyjątkowy zapach kameleon
    Niepodobny do niczego co znam, słodki ale nie mdły, czuję w nim dużo fiołków, ale również troszkę kadzidła, drewna. Bardzo trwały, czuję go na sobie po wielu godzinach, choć dla otoczenia podobno słabo wyczuwalny, zwykle zachwyca mnie gdy nim pachnę, choć któregoś dnia zaczął mnie męczyć. Nie przewiduję używania go codziennie, ale miewam na niego ochotę. Nie wiem czy go kupię jeszcze - to się okaże jak zużyję to co mam. Poboba mi sięUżywam tego produktu od:2 tygodnie Ilość zużytych opakowań:w trakcie 40 dokupiłam 75 ml

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie