Szampony do włosów

Miya Cosmetics superHAIRday, Mix&Match, Lekki szampon odświeżający

Nasi użytkownicy zostawili 19 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Medea05
    4 stycznia 2025 o 19:46
    Ładnie pachnie, ale działanie to takie średnie
    Szampon chyba znalazłam w box pure beauty- sama pewnie bym po niego nie sięgnęła w drogerii bo o ile kosmetyki do twarzy tej marki stosuję, o tyle do włosów jakoś zawsze pomijałam Szampon jest dość rzadki, przezroczysty. Ładnie pachnie i dobrze się pieni. Ale ja mam wrażenie że wysusza włosy. Niby do codziennego użytku ale moje włosy jakoś tego nie lubią. Warto dodać że mam super cienkie plączące się włosy które mają skłonność do przetłuszczania a tu jakoś pomocy nie zauważyłam. Przeciwnie mam wrażenie że szampon je jakoś bardziej obciążał bo przy niezmienionej pielęgnacji po myciu - włosy naprawdę szybko traciły świeżość. Ot szampon, ładnie pachnie, myje ale szału nie robi
  • 30 grudnia 2024 o 20:46
    Słaby produkt
    Szampon kupiłam w drogerii w promocyjnej cenie, ale okazał się jednym wielkim rozczarowaniem. Produkt ciężko rozprowadza się na włosach, a po zmyciu produktu włosy są klejące i oklapnięte. Moim zdaniem bardzo obciąża włosy i utrudnia ich rozczesywanie. Mam wrażenie, że duża ilość produktu pozostaje na włosach po spłukaniu, co bardzo obciąża włosy. Osobiście nie polecam i zdecydowanie nie kupię ponownie.
  • 19 września 2024 o 21:18
    Świeżość i lekkość z pięknym zapachem - Miya Cosmetics superHAIRday, Mix&Match
    Ostatnio miałam przyjemność przetestować lekki szampon odświeżający od Miya Cosmetics z serii superHAIRday, Mix&Match. Po kilku tygodniach regularnego stosowania chciałabym podzielić się swoją opinią na temat tego produktu. Zapach Pierwsze, co zwraca uwagę zaraz po otwarciu butelki, to niesamowicie przyjemny zapach szamponu. Jest on delikatny, subtelny, ale jednocześnie wyrazisty i świeży. Zapach ten sprawia, że każda kąpiel staje się relaksującym doświadczeniem. Po użyciu szamponu włosy pachną pięknie przez dłuższy czas, co jest dużym plusem, zwłaszcza dla osób, które cenią sobie przyjemne aromaty w produktach do pielęgnacji włosów. Konsystencja i pienienie się Jeśli chodzi o konsystencję, szampon jest stosunkowo lekki, co sprawia, że jest łatwy do aplikacji na włosy. Jednakże, należy zauważyć, że produkt ten pieni się umiarkowanie. Dla niektórych osób może to być niewielkim minusem, zwłaszcza jeśli są przyzwyczajone do bardziej intensywnie pieniących się szamponów. Z drugiej strony, mniejsze pienienie może świadczyć o łagodniejszej formule, która mniej obciąża włosy i skórę głowy. Działanie Szampon od Miya Cosmetics doskonale odświeża włosy, sprawiając, że stają się one lekkie i pełne blasku. Już po pierwszym użyciu można zauważyć, że włosy są bardziej miękkie i elastyczne. Regularne stosowanie produktu pomaga utrzymać włosy w doskonałej kondycji, bez nadmiernego przetłuszczania się czy obciążania. Podsumowanie Miya Cosmetics superHAIRday, Mix&Match, Lekki szampon odświeżający to produkt godny polecenia. Jego główne zalety to piękny zapach oraz łagodna formuła, która mimo umiarkowanego pienienia, skutecznie odświeża włosy i nadaje im blasku. Jeśli szukasz szamponu, który zapewni Twoim włosom świeżość i lekkość, a jednocześnie otuli je przyjemnym aromatem, ten produkt z pewnością spełni Twoje oczekiwania.
    Zalety:
    • Przyjemny zapach: Delikatny, subtelny, ale wyrazisty i świeży, który utrzymuje się na włosach przez dłuższy czas.
    • Lekka konsystencja: Ułatwia aplikację na włosy.
    • Odświeżające działanie: Sprawia, że włosy są miękkie, elastyczne i pełne blasku.
    • Łagodna formuła: Nie obciąża włosów ani skóry głowy, idealna do codziennego stosowania
    Wady:
    • Umiarkowane pienienie: Produkt pieni się średnio, co może być minusem dla osób preferujących bardziej intensywnie pieniące się szampony.
  • 21 czerwca 2024 o 10:01
    Plącze mi włosy a szkoda
    Dostałam szampon Miya Cosmetics, Mix&Match Odświeżający w prezencie od znajomej, ale sama bym go nie kupiła. Doceniam jego skład, który w 98% pochodzi z naturalnych źródeł, oraz przyjemny zapach, który uprzyjemnia mycie włosów. Szampon ładnie się pieni i ma atrakcyjne opakowanie, które przyciąga wzrok. Niestety, mam trudności z rozczesywaniem włosów po jego użyciu – bardzo się plączą i muszę obowiązkowo pamiętać o odżywce i olejku. Choć ma wiele zalet, takich jak naturalny skład i ładny zapach, nie jest to produkt dla mnie. Plątanie się włosów sprawia, że jego stosowanie nie jest komfortowe.
    Zalety:
    • Ładne opakowanie
    • Ładnie się pieni
    • Duża dostępność w drogerii
    • Łagodnie oczyszcza
  • 9 czerwca 2024 o 10:49
    Lekki szampon do codziennego stosowania z odżywką.
    Lekki szampon odświeżający od Miya kupiła w zestawie podczas promocji w Rossmanie z całą serią różową do włosów. Jasnoróżowy kartonik z wszystkimi niezbędnymi informacjami dotyczącymi produktu, a w nim zgrabna buteleczka z zamknięciem na klik o pojemności 200 ml. Naturalny skład w 98%. Szampon ma przyjemny delikatny zapach kwiatów, bezbarwna konsystencję nie spływającą pomiędzy palcami. Średni się pieni, należy umyć nim włosy dwa razy. Po każdym zastosowaniu trzeba stosować odżywkę w innym wypadku jest problem w rozczesaniu włosów, wyglądają nieświeżo i są sztywne oraz matowe. Szampon średnio zdał egzamin, zużyłam opakowanie i nie wiem czy kupię ponownie na rynku jest duży wybór produktów do pielęgnacji włosów.