Szampony do włosów

OnlyBio Szampon do włosów przetłuszczających się

Onlybio szampon do włosów przetłuszczających się 250ml

• 2 października 2023 o 7:12
    Włosy pełne blasku, oczyszczone i nawilżone
    Moje włosy bardzo przetłuszczają się. Są łamliwe. Dzięki temu szamponowi doznałam ich dogłębnego oczyszczenia, regeneracji i wygładzenia. Szampon doskonale rozprowadza się na włosach i delikatnie pieni. Ma przyjemną średnio gęstą, dość lekką konsystencję. Włosy są po nim pełne blasku i mniej się przetłuszczają. Bardzo wygodny dozownik pozwala na higieniczne wydobycie odpowiedniej ilości produktu.
  • 11 grudnia 2021 o 22:10
    Nie dla mnie
    Szampon kupiłam zachęcona pozytywnymi recenzjami, szukając produktu który przedłuży świeżość moich włosów, Niestety, nie polubiliśmy się. W użytkowaniu jest przyjemny, ma żelową konsystencję, nieźle się pieni, przyjemnie pachnie. Niestety włosy po nim są przyklapnięte i słabo odświeżone, po umyciu ich wieczorem rano wyglądają ok, ale po paru godzinach włosy wyglądają na nieświeże i przetłuszczone. Na dodatek swędzi mnie skóra głowy jakby była niedomyta. Także dla osób potrzebujących delikatnego szamponu, który nie przesuszy włosów i nada się do codziennego stosowania powinien być ok, ale mi nie pomógł z problemem przetłuszczania się. Na szczęście udało mi się go kupić na promocji z odżywką (która może okaże się lepsza), ale regularna cena nie jest wygórowana bo myślę, że produkt sam w sobie jest dobry tylko nie do potrzeb moich włosów.
    • dobrze się pieni
    • skład
    • estetyczne opakowanie
    Wady:
    • działanie
    Drogeria Super-Pharm
  • 7 sierpnia 2021 o 14:22
    Rewelacyjny!
    Mam przetłuszczającą się i wrażliwą skórę głowy. Po umyciu innymi szamponami swędzi mnie skóra, mam wypryski na głowie. Ten szampon jest świetny, ponieważ w ogóle głowa mnie nie swędzi po nim, w 98% zlikwidował krosty. Do tego zauważyłam porost "baby hair"! Polecam z całego serca :)
    Zalety:
    • naturalny skład przede wszystkim!
    • rosną nowe włosy :)
    • rewelacyjne działanie
    • uwielbiam!
    Drogeria Super-Pharm
  • 8 grudnia 2020 o 14:39
    Ulubiony
    Jeden z nielicznych szamponów, który daje sobie radę z moimi bardzo szybko przetłuszczającymi się włosami, jednocześnie nie powodując swędzenia skóry głowy. Dokładnie oczyszcza, pozostawia delikatny zapach. Nie zliczę już zużytych buteleczek (wielki plus za szklane buteleczki i możliwość dokupienia uzupełnienia), bo używam od około trzech lat i nie zamierzam przestać.
    Zalety:
    • działanie
    • naturalny skład
    • szklane opakowanie, możliwość uzupełnienia
    • dobra cena
    Ilayla
    3 września 2020 o 13:11
    Bardzo dobry do codziennej pielęgnacji
    Szamponu używam od około dwóch miesięcy, zamiennie z innymi produktami (myję włosy codziennie). Mam atopową skórę głowy ze skłonnością do łuszczenia i zwykle ciężko mi dobrać szampon, który nie powodowałby swędzenia i podrażnień. Ten spełnia swoje zadanie - oczyszcza skórę głowy nie podrażniając jej. Zawsze po szamponie używam odżywki, ten jednak należy do tych mniej plączących włosy, gdyby ktoś chciał używać co niezależnie. Ma ładny, delikatny zapach i dobry skład. Cena jest przystępna. Wydajność standardowa Będę do niego wracać.
    Zalety:
    • nie podrażnia
    • oczyszcza
    • przystępna cena jak na kosmetyk bio
    • delikatny zapach